Widok
Olesia, ale przecież zamawiając zaproszenia np. na Allegro, sama o WSZYSTKIM decydujesz - o treści, wzorkach, rodzaju czcionki oraz o KOLORACH czcionki czy tez kokardek, jeśli zdecydujesz się na zapr. z kokardkami, bo teraz takie najpopularniejsze...
Więc spokojnie dopasujesz zaproszenia do swojego koloru przewodniego :)
Więc spokojnie dopasujesz zaproszenia do swojego koloru przewodniego :)
Zapraszam do odwiedzenia naszej strony http://www.centrumslubu.com.pl
hej Dziewczynki;) Jestem tu nowa i do tej pory tylko szperałam po forum i ciekawa byłam co piszecie ale jak zobaczyłam ten post o Czerwcowych Pannach Młodych to nie mogłam się oprzeć żeby napisać;) My bierzemy ślub 1.06:) ehhh już się nie mogę doczekać;) a dlaczego czerwiec? bo jest piękny, wiosenno- letni, no i ten Dzień Dziecka;) a do tego to nasza mała baaaardzo osobista rocznica;)
no to gratuluje czarna84 :)
ja bym chciala kupic sobie juz bielizne, ale ze wzgledu na to, ze jestem na diecie juz od paru dobrych meisiecy to nie moge tego zrobic :( mysle ze zaczne robic to jakos w styczniu... wtedy juz wszystko powinno byc tak jak chce :D
a poza tym przestoj u mnie... nic sie nie dzieje...
ja bym chciala kupic sobie juz bielizne, ale ze wzgledu na to, ze jestem na diecie juz od paru dobrych meisiecy to nie moge tego zrobic :( mysle ze zaczne robic to jakos w styczniu... wtedy juz wszystko powinno byc tak jak chce :D
a poza tym przestoj u mnie... nic sie nie dzieje...
ehhh ja też już bym bieliznę chętnie kupiła;) postanowiłam sobie, że przed ślubem pójdę do Pani co dobiera staniki ( nigdy nie pamietam jak sie ona nazywa;P ) ale też na diecie jestem i do tego kiecka moja zacznie się szyć dopiero w lutym jak schudnę tyle ile muszę;)
dziś się spięłam w sobie i napisałam maile do fotografa, kamerzysty i do kościoła żeby zapisać nas na nauki;) bo tak poza tym to mam "zawieche";)
dziś się spięłam w sobie i napisałam maile do fotografa, kamerzysty i do kościoła żeby zapisać nas na nauki;) bo tak poza tym to mam "zawieche";)
Ja miałam byc czerwcowa w sali bankietowej Pod Łabędziem, ale musieliśmy przesunąć na październik, zatem 02.06.2012 tam zwolniłam, sala bardzo fajna, a czerwiec bo ciepły, otoczenie ładne, zielono, w zasadzie w Gdańsku wiec blisko, no ale na te wszystkie sprawy mam trochę więcej czasu niż czerwcowe panny młode.
z największą przyjemnością Czerwcowe Panny Młode ;)
Adel - to My wyruszamy w to samo miejsce dzień po Was ;) a jedziecie pociągiem, czy samochodem? pytam, bo nie wiem kiedy mniej więcej należy kupić bilety pkp... Kiedyś, jak jechałam i kupowałam na trzy tyg przed wyjazdem bilety, to kuszetkę miałam w drodze do Zakopanego a spowrotem już nie... tym razem chciałabym tego uniknąć ;)
Dziewczyny, właśnie co macie już załatwione?
może zacznę:
zaproszenia rozdane
noclegi zamówione
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto, kamerzysta
godzina w Kościele zarezerwowana
poradnictwo zrobione
makijażystka, fryzjerka (w sobotę mam próbną)
obrączki się robią
sukienka zakupiona
napoje gazowane zakupione
sukienka poprawinowa kupiona
biżuteria na ślub i poprawiny
buty na ślub
bukiet
świadkowie wybrani
dekoratorka Kościół i sala
podziękowania dla Gości
lampiony
musznik dla mojego Bartka
poduszeczka na obrączki i koszyczki do kwiatków w Kościele
oprawa muzyczna w Kościele
ufff, póki co to by chyba było na tyle ;) połowy nie pamiętałam tego co napisałam, musiałam się wspomóc moim notatnikiem ;) a jak to u Was wygląda? ;)
Adel - to My wyruszamy w to samo miejsce dzień po Was ;) a jedziecie pociągiem, czy samochodem? pytam, bo nie wiem kiedy mniej więcej należy kupić bilety pkp... Kiedyś, jak jechałam i kupowałam na trzy tyg przed wyjazdem bilety, to kuszetkę miałam w drodze do Zakopanego a spowrotem już nie... tym razem chciałabym tego uniknąć ;)
Dziewczyny, właśnie co macie już załatwione?
może zacznę:
zaproszenia rozdane
noclegi zamówione
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto, kamerzysta
poradnictwo zrobione
makijażystka, fryzjerka (w sobotę mam próbną)
obrączki się robią
sukienka zakupiona
napoje gazowane zakupione
sukienka poprawinowa kupiona
biżuteria na ślub i poprawiny
buty na ślub
bukiet
świadkowie wybrani
dekoratorka Kościół i sala
podziękowania dla Gości
lampiony
musznik dla mojego Bartka
poduszeczka na obrączki i koszyczki do kwiatków w Kościele
oprawa muzyczna w Kościele
ufff, póki co to by chyba było na tyle ;) połowy nie pamiętałam tego co napisałam, musiałam się wspomóc moim notatnikiem ;) a jak to u Was wygląda? ;)
oooo matkoooo...ja w takim razie jestem daleko w tyleeeee
u mnie tak:
zaproszenia- 1/3 rozdane
noclegów nie będzie- nie mamy przyjezdnych gości:)
sala zarezerwowana
dj zarezerwowany
foto, kamerzysta tez:)
nauki zrobione- zostało poradnictwo
makijażystki brak, fryzjerka- wstepna rozmowa była ( już w sobote masz probna??? mi mowila fryzjerka zeby tak 3, 2 tygodnie przed slubem zrobic)
obrączki się robią
sukienka kupiona- czekają ją małe przeróbki
napojów brak
sukienki poprawionowej nie ma bo i poprawin nie bedzie;)
biżuteria nawet jeszcze nie wybrana
buty...SĄ:) i to najpiękniejsze moje cudowne;P
bukiet nie wybrany;/
świadkowie wybrani:)
Kościól i salę sama dekoruję:)
podziękowań jeszcze nie mam
garnituru brak:(
poduszeczek brak
oprawa muzyczna niby załatwiona ale muszę dograć szczegóły:)
o żesz...ile jeszcze roboty przede mną czasem myślę, że nie ogarnę tematu;P
u mnie tak:
zaproszenia- 1/3 rozdane
noclegów nie będzie- nie mamy przyjezdnych gości:)
sala zarezerwowana
dj zarezerwowany
foto, kamerzysta tez:)
nauki zrobione- zostało poradnictwo
makijażystki brak, fryzjerka- wstepna rozmowa była ( już w sobote masz probna??? mi mowila fryzjerka zeby tak 3, 2 tygodnie przed slubem zrobic)
obrączki się robią
sukienka kupiona- czekają ją małe przeróbki
napojów brak
sukienki poprawionowej nie ma bo i poprawin nie bedzie;)
biżuteria nawet jeszcze nie wybrana
buty...SĄ:) i to najpiękniejsze moje cudowne;P
bukiet nie wybrany;/
świadkowie wybrani:)
Kościól i salę sama dekoruję:)
podziękowań jeszcze nie mam
garnituru brak:(
poduszeczek brak
oprawa muzyczna niby załatwiona ale muszę dograć szczegóły:)
o żesz...ile jeszcze roboty przede mną czasem myślę, że nie ogarnę tematu;P