Widok

Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, jeśli nie macie piwka to w Biedrze za 1,99 zł jest Carlsberg 0,5 l - cena według mnie bardzo atrakcyjna!! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiulka dzięki - próbowałam dzisiaj się do nich dodzwonić, ale nikt nie odbierał, ani na stacjonarny ani komórkę... a możesz mi powiedzieć jaką masz trasę? ile km od Kościoła?

Nie My z tego rezygnujemy, ostatnio dosłownie na moment znalazło się to w mojej głowie, ale wszyscy z Rodzinki postukali się i stwierdzili, że chyba już naprawdę nie mamy na co wydawać pieniędzy!! ;) i w zasadzie doszłam do wniosku, że mają rację, nie ma co za dużej szopki robić (bez urazy, to tylko i wyłącznie moje zdanie ;)) tym bardziej, że mój B jest niereformowany jeśli chodzi o naukę tańca :/
Olesia ja też miałam próbne czesanie tydzień temu :) I również była u mnie pani Ola :) Zrobiła mi 3 fryzury i jak je tylko zobaczyłam, nie uwierzyłam ... Zrobiła wszystkie trzy tak fantastycznie, że szok... A w dodatku jest przesympatyczna :)

Mam do was pytanko odnośnie nauki tańca... Czy macie kogoś kogo możecie polecić ?? Jakąś szkołę bądź konkretnego instruktora ??
Mieszkam na Przymorzu juz kożystałam z usług tej firmy i nie narzekam place 1000 za obie strony firma nazywa się Trans Nez
Przewozy Autokatrowe
tel: +48 58 557 60 08, fax: +48 58 554 91 13
http://www.transnez.of.pl transnez@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Asiulka86 - a skąd zamawiasz jeśli można wiedzieć ;)
zamawiamy jeden to jest za duzy koszt na 2. pisalam do paru przewoźnikow i rzeczywiscie koszt 100o jest najmniejszy trzeba wziasc pod uwage ze benzyna poszla do gory i to sporo;/
A u Nas jest luzik - moja Mam czasami wtrąci swoje 3 grosze, ale rozumie, że to mój dzień i moje Święto - ale muszę przyznać, że niekiedy Jej porady są bardzo trafne ;) natomiast Ojciec mojego B w ogóle się nie wtrąca a wręcz to My musimy do Niego dzwonić mówić, że ma być na błogosławieństwie, o której itp ;D

Także jeśli o Nas chodzi - mamy Święty spokój!! ;)

a słuchajcie, zamawiacie autobus dla Gości? Jeśli tak, to ile? Bo ja się zastanawiam, chyba będziemy dzwonić i wprost pytać Gości, czy będą na salę jechać autobusem czy swoimi samochodami - bo jeśli wszyscy by chcieli autobusem jechać, muszę wówczas zamówić dwa :/ a cenowo dość drogo wychodzi, bo liczą mi za dwie strony 1000 zł - coś ostatnio im się zmieniło a miało być 600 :( a może Wy możecie coś polecić taniego? ;)
A jak sie dogadujecie z rodzicami i tesciami co do ślubu.przyznam sie ze moja mama zostawila mi wolna reke bede chcia porady to da, zas tesciowa niby fajnie i ok ale mojemu kamilowi czasem na ucho szepta ze po co to po co tamto. chce postawic na swoim i bedzie jak ja sobie wymarzylam, ale slub oplacaja rodzice po polowie.
u nas już też coraz więcej się dzieje;) w Kościele już na zapowiedzi daliśmy, teraz pierwsza spowiedź;) w przyszlym tygodniu probny fryz...ależ jestem podekscytowana;))) i potem zakupy dla N. i same pierdołki zostały, ale one to sa wlasnie najgorsze...zeby sie tak zebrac i te wszystkie pierdołki ogarnac;/ nie ma co, trzeba dac rade;)
To jak my :) jescze tylko ta poradnia i rysowanie wykresu, jutro idziemy sobie alkohol oklejac. co do użeduu to nie wiem mam za duzo na glowie a za malo czasu chyba za duzo wzielam ostatnio na siebie, ale jak to sie mawai kokojambo i do przodu
Dziewczyny muszę się pochwalić!! :)

Dzisiaj miałam próbne upięcia i przyznam Wam się, że jestem w siódmym niebie!! :) Czesała mnie p. Ola Czerwińska i naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem Jej talentu!! I w dodatku taka sympatyczna... ;)

Początkowo podobała mi się inna fryzura, p. Ola mi ją oczywiście zrobiła ale potem miałam jeszcze czesania i w rezultacie na 95% będę miała zupełnie inna fryzurkę - taką którą nie brałam pod uwagę a teraz jestem w niej zakochana!! :D He, he... Jednak kobieta zmienną jest ;)

a jak tam u Was? :) U Nas jutro koniec nauk, w końcu po 4 miesiącach ;P a piątek to jeden wielki kocioł będzie... USC, gajerek dla mojego B, Kościół - ach ;D
Zaczynamy nauki a w miedzy czasie poradnia. Po świetach spokojnie troszke przejedzeni i kilka gramów nadwagi :)
To tak jak i u Nas, coraz więcej rzeczy załatwionych!! Opłaty co prawda robimy na tydzień przed ślubem, ale już w tym tyg USC, gajerek, koniec nauk, Kościół, soki - aaaaaaaaaaaaaaaa, no i próbna fryzurka!! Ten tydzień będzie dla Nas intensywny ;P he, he...

A jak tam u Was Dziewczyny po Świętach? :)
Wielkimi krokami do wesela, część sali oplacone zapowiedzi wisza pozostał tort wiązanka autokar nauki i wsio można sie hajtać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
He he dobre :P za mało grzechów :P
Pewnie, że można gdzie się chce.
Niestety czy stety różni są księża. .. Ja ze względu na proboszcza w mojej parafii biorę ślub gdzie indziej. I do spowiedzi też podskoczę do innego kościoła. Bo chyba można prawda ?
Podczas jednej spowiedzi przed przed pogrzebem bliskiej osoby ksiądź miał pretensje do mnie że zamało grzechów powiedziałam, i że na pewno to nie wszystkie. Zresztą wszystkich sie czepiał .. Nawet do mojej babci która usilnie prónowała mu wytłumaczyć, że nie ma więcej grzechów bo przed niedzielną mszą była u spowiedzi...
zosiek- no serio serio, sama byłam zaskoczona bo Ksiądz nawet nie zapytał czy współżyjemy ze sobą tylko jak usłyszał, że mieszkamy to powiedział, że on mi rozgrzeszenia dać nie może... w szoku byłam
SzJ - myślę, że powinnaś powiedzieć prawdę, a mianowicie, że mieszkacie razem :)

Dziewczyny, nie martwcie się na pewno na dzień przed ślubem dostaniecie rozgrzeszenie, w końcu postanawiacie poprawę czyż nie? :)

Natomiast jeśli chodzi o spowiedzi, polecam dwa Kościółki w Gdańsku Głównym, pierwszy św. Mikołaja zaś drugi nie pamiętam, ale jest mniej więcej na przeciwko dworca tak w bocznej uliczce schowany... No cholipa, przysięgam nie pamiętam co to za Kościółek :(
My bedziemy próbowac dzien przed na przymorzu i w okolicy troszke kościołow jest ;P
Co zapamiętałam z lekcji religii z naprawdę super księdzem.
Spowiada się z tego czego się żałuje, postanawia się poprawę (że już więcej się tego nie zrobi).
A za samo mieszkanie ze sobą nie dać rozgrzeszenia? Ciekawe... :P
do góry