Widok
Mi w sumie też się nie spieszyło z fryzurą próbną ale przynajmniej kolejna rzecz odchaczona i tak jak Ty trochę byłam ciekawa tej fryzurki.
Jestem bardzo zadowolona p. Ola mega sympatyczna babeczka nio i ładnie czesze, ma talent.
Pani Ola zrobiła mi trzy fryzury. Dwie mi się tak bardzo spodobały, że nie mogę się zdecydowac hehe ;)
Jestem bardzo zadowolona p. Ola mega sympatyczna babeczka nio i ładnie czesze, ma talent.
Pani Ola zrobiła mi trzy fryzury. Dwie mi się tak bardzo spodobały, że nie mogę się zdecydowac hehe ;)
Pewnie też z tymi owocami nie będziemy szaleć, bo szkoda kaski na to - bądź co bądź, owoce szybko się zmarnują i tak nie idą na weselu, jak wódka :D
magduś, jeszcze nie miałam, bo coś nie możemy z P. Olą się "zgadać", teraz termin został ustalony na 11.04 :) w sumie mi się tam aż tak bardzo do tego nie śpieszy, ale z drugiej strony jestem ciekawa jak wyjdzie moja fryzurka - opowiadaj jak tam wyszły Twoje włoski, zadowolona? Ile czesań P. Ola Ci zrobiła? :)
magduś, jeszcze nie miałam, bo coś nie możemy z P. Olą się "zgadać", teraz termin został ustalony na 11.04 :) w sumie mi się tam aż tak bardzo do tego nie śpieszy, ale z drugiej strony jestem ciekawa jak wyjdzie moja fryzurka - opowiadaj jak tam wyszły Twoje włoski, zadowolona? Ile czesań P. Ola Ci zrobiła? :)
Dzięki Czarna za info - generalnie słyszałam o Nich dobre opinie, więc raczej o tą kwestię jestem spokojna :P
Dziewczyny myślałyście już jakie owoce będziecie kupować?
Bo My myślimy o:
jabłkach, bananach, kiwi, mandarynkach, winogronach, ananasach do ozdoby plus truskawki do szampana :) tylko teraz kwestia tego, co i ile :/
Dziewczyny myślałyście już jakie owoce będziecie kupować?
Bo My myślimy o:
jabłkach, bananach, kiwi, mandarynkach, winogronach, ananasach do ozdoby plus truskawki do szampana :) tylko teraz kwestia tego, co i ile :/
Czarna, ja tam na Twoim miejscu już bym nie czekała i zamawiała - na same zaproszenia jeszcze chwilkę możesz poczekać a czasu coraz mniej... :) i tak podziwiam, bo osobiście już pewnie z nerwów bym nie wyrabiała :D he, he...
Co do pytań z protokołu, My się nie obawiamy, bo będziemy mówić prawdę - nawet tą dotyczącą Dzieci :) dla mnie to trochę dziwne pytanie, bo tak naprawdę nigdy nie wiesz, czy możesz mieć Dzieci, no ale niech Im już będzie :P
Co do tortu - niestety nie wypowiem się, ponieważ mam już w cenie, ale wielokrotnie mówiłam, że mam z MARKIZY - podobno całkiem dobra cukiernia i ceny przystępne ;)
Co do pytań z protokołu, My się nie obawiamy, bo będziemy mówić prawdę - nawet tą dotyczącą Dzieci :) dla mnie to trochę dziwne pytanie, bo tak naprawdę nigdy nie wiesz, czy możesz mieć Dzieci, no ale niech Im już będzie :P
Co do tortu - niestety nie wypowiem się, ponieważ mam już w cenie, ale wielokrotnie mówiłam, że mam z MARKIZY - podobno całkiem dobra cukiernia i ceny przystępne ;)
My dzisiaj planujemy iść spisać protokół. Trochę się denerwuje tykmi pytaniami, bo są bardzo szczegółowe. Na szczęście mam fajnego proboszcza i dobrze z nim żyję i nawet chrzcił mi synka, więc mam nadzieję, że źle nie będzie. Brr.
Przyszły do mnie próbki zaproszeń i zastanawiam się czy te xamówić czy poczekać na następne bo też mają przyjść
Przyszły do mnie próbki zaproszeń i zastanawiam się czy te xamówić czy poczekać na następne bo też mają przyjść
Spowiedzią sie nie martwie wiadomo suszenie głowy i gadanie i tak bedzie. Mam podobnie tylko że to moja mama jest po rozwodzie Na szczęście proboszcz jest ok.
Moja babcia ostatnio mnie zaskoczyla przejęta oczywiście całą sprawą w dobrej wieże doniosła mi że jej chrześniaczka babeczka przed 40 z 2 dzieci nie dostała rozgrzeszenia po pytaniu księdza co sądzi o in vitro.
Zejdźmy z tych czarnych tematów
Z jakim wyprzedzeniem zamawiacie tort
Moja babcia ostatnio mnie zaskoczyla przejęta oczywiście całą sprawą w dobrej wieże doniosła mi że jej chrześniaczka babeczka przed 40 z 2 dzieci nie dostała rozgrzeszenia po pytaniu księdza co sądzi o in vitro.
Zejdźmy z tych czarnych tematów
Z jakim wyprzedzeniem zamawiacie tort
asiulka nie martw się na zapas.....przemysl moze sprawe i na np: 3 dni przed slubem przeprowadz się do rodzicow i bedziesz miala czyste sumienie ;) bardziej mam dylemat o moją siostrę ktora jest świadkową, jest po rozwodzie cywilnym i ciekawa jestem jak to będzie. kolejne starcie - parafianin kontra ksiądz ;)
jestem przekonana ze wtedy slubow koscielnych w ogole nie bedzie....nie dlatego, że młodym się nie będzie chciało, a dlatego że księża, a nie wiara decydować będą o czyimś szczesciu heh dajcie spokoj. pól roku? do mnie babka na poradnictwo przyszla z 6 miesiecznym bobasem, po czym odbierala telefony podczas rozmowy z nami i umawiala sie z ludzmi na soboty godz 18 :D oczywiscie za 100zł..... ;)