Widok

Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aaaaa ratunkuuuuu...niech mi jeszcze ktos napisze, że wszystko już ma to chyba wpadnę w przedślubny stres....
To teraz ja :)
Melduję się w wątku czerwcowym :)

zaproszenia -część rozdana
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto
godzina w - brak :(
makijażystka, fryzjerka (jutro probna fryzura,,w kweitniu makijaż)
obrączki - kupione :)
sukienka - dziś ściągają miarę :)
napoje - dziś kupujemy
wódka - w tym tyg. kupujemy
sukienka poprawinowa - nie mamy poprawin :)
biżuteria na ślub - rozglądam się
buty na ślub - kupione
bukiet - mniej więcej wybrany
świadkowie wybrani
podziękowania dla Gości - brak
figurka na tort - jest :)
poduszeczka na obrączki - jest
oprawa muzyczna w Kościele - jest
woreczek na grosiki i na koperty dla świadków - jest
nauki - zrobione
ubranie dla młodego - w tym miesiącu kupujemy
ozdobne kieliszki do szampana, wódki dla nas, zawieszki an wódke - już się zaczynają robić :)
~SzJ kochana my mamy w Maju i jeszcze nie mamy wszystkiego wiec spokojnie do czerwca dasz rade :-) tak jak ja do maja
Spoko loko moja znajoma zorganizowała ślub i wesele w 3 tygodnie. Jak sie chce wszystko się da :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
SzJ - nie panikuje, będzie dobrze ;) ja tak mam przygotowane dużo wcześniej, bo nie chcę mieć później paniki, że to nie jest załatwione czy tamto - chciałam właśnie na spokojnie wszystko mieć i póki co ten cel udaje mi się osiągnąć :)

a kogo masz za fryzjera? ja mam p. Olę Czerwińską i nawet się cieszę, że teraz mam próbną, bo już jestem ciekawa swojej fryzurki, makijaż próbny też już miałam ;P
Czy macie zamówionego już torta bądź czy wiecie gdzie będziecie zamawiać. Ja się wciąż wacham. Myśle nad Sową ze względu na cene ale może któraś może polecić tańszą a równei dobrą
Szj ja mam w czerwcu na początku i nie mam połowy tego co Ty i mam nadzieję, że z wszystkim zdążę :)
Olesia też mam panią Olę a kiedy masz próbny hmm.. Dasz znać jak wyszło masz juz jakąs fryzurke upatrzoną na kórej będziecie sie wzorować..
Asiulka86 - akurat mamy ciasta i tort w cenie, ale z tego co wiem, mamy z cukierni MARKIZA w Żukowie - moja Ciocia, baaardzo chwaliła ich wyroby, tutaj na forum również mają pochlebne opinie i cenowo podobno też całkiem spoko, więc może warto do Nich zajechać osobiście i dowiedzieć się co i jak ;)

magduś411 - mam w tą sobotę, oczywiście, że dam znać jak wyszło ;) pewnie, że mam fryzurkę na którą chcę się wzorować a nawet dwie, zależy w których będzie mi ładnie tą wybiorę - chcę mieć włosy na pewno spięte do boku, albo w koku, albo takie w kitku, żeby luźno mi opadał na ramion, jeszcze nie wiem - nie umiem Ci dokładnie opisać o co mi chodzi ;) a zdjęć niestety nie umiem wklejać :(
ufff to mnie pocieszyłyście;)
Olesia- ja mam Panią Małgosię z salonu Estilio w Gdyni:) kurde, może też się wcześniej umówię na próbną
SzJ - jak uważasz, ja chciałam szybciej, bo z pracą u mnie ciężko zgrać terminy to stąd tak wcześnie - poza tym przed samym ślubem, będziesz miała tyle na głowie... ja tam wolę to zrobić dużo wcześniej i mieć spokojną łepetynę, że fryzurką się nie muszę już martwić ;)
ale każdy robi jak uważa... ;)
olimpia - właśnie się doczytałam? Dobrze zrozumiałam, brak godziny w Kościele? czy ja coś przekręciłam? :)
ja przekreciłam :P Mam godzine w kościele:P 16 :00 hahaha :)
no tak sobie właśnie myślę, że chyba coś nie tak - tyle czasu do ślubu a Ty nie znasz godziny :)

Dziewczyny, wiecie gdzie możemy dostać ładne i tanie figurki na tort? :)
Jak juz tak mamy wątek czerwcowy to może jest ktoś kto bierze ślub 9 i ma wesele w Magnacie bądź kościelny w św BRacie Albercie na Przymorzu
Olesia a wiesz co mi fryzjerka powiedziała?... że lepiej zrobić próbny bliżej ślubu bo potem zapomni co mi za fryzure robiła;))))))
hmmm... no tak, ale od czego są aparaty fotograficzne? ;)

mi moja makijażystka zrobiła zdjęcie przed i po makijaży, ponadto zapisała sobie jak to powiedziała "przepis" na mój makijaż, tak więc jestem spokojna i podejrzewam, że P. Ola zrobi podobnie... ;)

ale powiem Ci, że dyby nie to, iż sama jestem ogromnie ciekawa i plus to, iż wiem, że na ten miesiąc przed ślubem będę miała latania sporo, bo czeka mnie jeszcze obrona i egzaminy końcowe, pewnie też bym zdecydowała się tak późno zrobić próbną ;)

ale co tam!! już w sobotę będę wiedzieć jak będę uczesana :)
ja o makijaz w akurat sie nie boje... zaufana kosmetyczka i wiem ze bez probnego sie obejdzie
Ja również makijaż mam już załatwiony. nie ma to jak przyjaciółka rodziny o fachu kosmetyczki pazurki makijaż rzęsy na tym zaoczszędzę. :)
do góry