Widok
To teraz ja :)
Melduję się w wątku czerwcowym :)
zaproszenia -część rozdana
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto
godzina w - brak :(
makijażystka, fryzjerka (jutro probna fryzura,,w kweitniu makijaż)
obrączki - kupione :)
sukienka - dziś ściągają miarę :)
napoje - dziś kupujemy
wódka - w tym tyg. kupujemy
sukienka poprawinowa - nie mamy poprawin :)
biżuteria na ślub - rozglądam się
buty na ślub - kupione
bukiet - mniej więcej wybrany
świadkowie wybrani
podziękowania dla Gości - brak
figurka na tort - jest :)
poduszeczka na obrączki - jest
oprawa muzyczna w Kościele - jest
woreczek na grosiki i na koperty dla świadków - jest
nauki - zrobione
ubranie dla młodego - w tym miesiącu kupujemy
ozdobne kieliszki do szampana, wódki dla nas, zawieszki an wódke - już się zaczynają robić :)
Melduję się w wątku czerwcowym :)
zaproszenia -część rozdana
sala zarezerwowana
zespół zarezerwowany
foto
godzina w - brak :(
makijażystka, fryzjerka (jutro probna fryzura,,w kweitniu makijaż)
obrączki - kupione :)
sukienka - dziś ściągają miarę :)
napoje - dziś kupujemy
wódka - w tym tyg. kupujemy
sukienka poprawinowa - nie mamy poprawin :)
biżuteria na ślub - rozglądam się
buty na ślub - kupione
bukiet - mniej więcej wybrany
świadkowie wybrani
podziękowania dla Gości - brak
figurka na tort - jest :)
poduszeczka na obrączki - jest
oprawa muzyczna w Kościele - jest
woreczek na grosiki i na koperty dla świadków - jest
nauki - zrobione
ubranie dla młodego - w tym miesiącu kupujemy
ozdobne kieliszki do szampana, wódki dla nas, zawieszki an wódke - już się zaczynają robić :)
SzJ - nie panikuje, będzie dobrze ;) ja tak mam przygotowane dużo wcześniej, bo nie chcę mieć później paniki, że to nie jest załatwione czy tamto - chciałam właśnie na spokojnie wszystko mieć i póki co ten cel udaje mi się osiągnąć :)
a kogo masz za fryzjera? ja mam p. Olę Czerwińską i nawet się cieszę, że teraz mam próbną, bo już jestem ciekawa swojej fryzurki, makijaż próbny też już miałam ;P
a kogo masz za fryzjera? ja mam p. Olę Czerwińską i nawet się cieszę, że teraz mam próbną, bo już jestem ciekawa swojej fryzurki, makijaż próbny też już miałam ;P
Asiulka86 - akurat mamy ciasta i tort w cenie, ale z tego co wiem, mamy z cukierni MARKIZA w Żukowie - moja Ciocia, baaardzo chwaliła ich wyroby, tutaj na forum również mają pochlebne opinie i cenowo podobno też całkiem spoko, więc może warto do Nich zajechać osobiście i dowiedzieć się co i jak ;)
magduś411 - mam w tą sobotę, oczywiście, że dam znać jak wyszło ;) pewnie, że mam fryzurkę na którą chcę się wzorować a nawet dwie, zależy w których będzie mi ładnie tą wybiorę - chcę mieć włosy na pewno spięte do boku, albo w koku, albo takie w kitku, żeby luźno mi opadał na ramion, jeszcze nie wiem - nie umiem Ci dokładnie opisać o co mi chodzi ;) a zdjęć niestety nie umiem wklejać :(
magduś411 - mam w tą sobotę, oczywiście, że dam znać jak wyszło ;) pewnie, że mam fryzurkę na którą chcę się wzorować a nawet dwie, zależy w których będzie mi ładnie tą wybiorę - chcę mieć włosy na pewno spięte do boku, albo w koku, albo takie w kitku, żeby luźno mi opadał na ramion, jeszcze nie wiem - nie umiem Ci dokładnie opisać o co mi chodzi ;) a zdjęć niestety nie umiem wklejać :(
hmmm... no tak, ale od czego są aparaty fotograficzne? ;)
mi moja makijażystka zrobiła zdjęcie przed i po makijaży, ponadto zapisała sobie jak to powiedziała "przepis" na mój makijaż, tak więc jestem spokojna i podejrzewam, że P. Ola zrobi podobnie... ;)
ale powiem Ci, że dyby nie to, iż sama jestem ogromnie ciekawa i plus to, iż wiem, że na ten miesiąc przed ślubem będę miała latania sporo, bo czeka mnie jeszcze obrona i egzaminy końcowe, pewnie też bym zdecydowała się tak późno zrobić próbną ;)
ale co tam!! już w sobotę będę wiedzieć jak będę uczesana :)
mi moja makijażystka zrobiła zdjęcie przed i po makijaży, ponadto zapisała sobie jak to powiedziała "przepis" na mój makijaż, tak więc jestem spokojna i podejrzewam, że P. Ola zrobi podobnie... ;)
ale powiem Ci, że dyby nie to, iż sama jestem ogromnie ciekawa i plus to, iż wiem, że na ten miesiąc przed ślubem będę miała latania sporo, bo czeka mnie jeszcze obrona i egzaminy końcowe, pewnie też bym zdecydowała się tak późno zrobić próbną ;)
ale co tam!! już w sobotę będę wiedzieć jak będę uczesana :)