Widok
Olesia, coś pisałaś że wypożyczacie strój dla Pana Młodego czy źle zrozumiałam? Jeśli wypożyczacie to powiedz proszę gdzie można wypożyczyć bo my się nad tym zastanawiamy:)
Co do alkoholi to jest w Gdyni i w Rumii są sklepy afro alko i oni ponoć mają dobre ceny, a poza tym jak sie organizuje jakąś imprezę i zostanie niewykorzystany alkohol to można im zwrócić;)
Co do alkoholi to jest w Gdyni i w Rumii są sklepy afro alko i oni ponoć mają dobre ceny, a poza tym jak sie organizuje jakąś imprezę i zostanie niewykorzystany alkohol to można im zwrócić;)
Asiulka, dziękuje - przypomniałaś mi, że miałam do tej Pani od wypożyczalni zadzwonić :)
Otóż okazuję się, że jeśli chodzi o cały komplet Pani powiedziała, że powinniśmy zmieścić się w 500 zł :)
no i git, taka cena Nam nawet odpowiada ;)
Asiulka - oczywiście, że można pożyczać fraki/smokingi/surduty a z normalnymi garniturami, nie wiem jak tam jest ;) nie pytałam :)
My normalny garnitur tez kupimy, bo stwierdziłam, że mój Bartek musi mieć w szafie chociaż jeden, na wypadek gdyby coś nagle wyskoczyło - jakaś uroczystość, albo coś ;) bo generalnie moje Kochanie NIENAWIDZI garniturów ;D
Otóż okazuję się, że jeśli chodzi o cały komplet Pani powiedziała, że powinniśmy zmieścić się w 500 zł :)
no i git, taka cena Nam nawet odpowiada ;)
Asiulka - oczywiście, że można pożyczać fraki/smokingi/surduty a z normalnymi garniturami, nie wiem jak tam jest ;) nie pytałam :)
My normalny garnitur tez kupimy, bo stwierdziłam, że mój Bartek musi mieć w szafie chociaż jeden, na wypadek gdyby coś nagle wyskoczyło - jakaś uroczystość, albo coś ;) bo generalnie moje Kochanie NIENAWIDZI garniturów ;D
SzJ - co do stresu, to całkowicie się z Tobą zgadzam...
Ja chyba przez ten ślub zaczynam cierpieć na bezsenność, straszna rzecz!! :( Muszę kupić sobie jakąś melisę i trochę się wyciszyć, bo jak kładę się do łóżka to tysiące głupot do głowy mi przychodzi i przez to nie mogę spać... :(
A u Nas już powolutku Goście zaczynają potwierdzać obecność, co bardzo mnie cieszy ;)
a jak tam u Was? :)
Ja chyba przez ten ślub zaczynam cierpieć na bezsenność, straszna rzecz!! :( Muszę kupić sobie jakąś melisę i trochę się wyciszyć, bo jak kładę się do łóżka to tysiące głupot do głowy mi przychodzi i przez to nie mogę spać... :(
A u Nas już powolutku Goście zaczynają potwierdzać obecność, co bardzo mnie cieszy ;)
a jak tam u Was? :)
aj aj ;") mam 23 06 br w kolegiacie NSJ ;)
wątek fajny, i tak czytam czytam i tak sobie podsumowalam:
sala - wplacona zaliczka i poprawiny
zaproszenia - zapakowane i gotowe do rozdania/wysylki
kosciol - nauki zrobione i teraz protokół
alkohol - kupiony
soki - kupione
obrączki - kupione
podziekowania - aniolki - kupione
ksiega gosci - kupiona
nocleg dla czesci gosci - rezerwacja
foto/video - umowa
makijaz - brak
fryzjer - brak
bielizna slubna - brak
bizuteria - gotowa ;)
garnitur - szyje się ;)
suknia slubna,buty - leży gotowe :)
musznik, spinki do koszuli - kupione
kwiaty - zamowione
auto+wystroj - zamowione
stojak na tort - rezerwacja
sluchajcie polecam kupno dwoch białych koszul dla Pana mlodego na wesele.
hmmm brak butow dla Tomka, brak koszuli na poprawiny, brak sukienki na poprawiny, brak podziekowan dla rodzicow - myslalam o komplecie ładnej biżuterii dla mam a dla ojców yyy album ? heh koszmarna pustka w głowie :)
wątek fajny, i tak czytam czytam i tak sobie podsumowalam:
sala - wplacona zaliczka i poprawiny
zaproszenia - zapakowane i gotowe do rozdania/wysylki
kosciol - nauki zrobione i teraz protokół
alkohol - kupiony
soki - kupione
obrączki - kupione
podziekowania - aniolki - kupione
ksiega gosci - kupiona
nocleg dla czesci gosci - rezerwacja
foto/video - umowa
makijaz - brak
fryzjer - brak
bielizna slubna - brak
bizuteria - gotowa ;)
garnitur - szyje się ;)
suknia slubna,buty - leży gotowe :)
musznik, spinki do koszuli - kupione
kwiaty - zamowione
auto+wystroj - zamowione
stojak na tort - rezerwacja
sluchajcie polecam kupno dwoch białych koszul dla Pana mlodego na wesele.
hmmm brak butow dla Tomka, brak koszuli na poprawiny, brak sukienki na poprawiny, brak podziekowan dla rodzicow - myslalam o komplecie ładnej biżuterii dla mam a dla ojców yyy album ? heh koszmarna pustka w głowie :)
apropo jeszcze podziekowan, ja chce z organistą się dogadac aby w trakcie mszy albo jakos od razu po mszy - była pieść "Mamo" ktora gra sie na swieceniach kaplanskich - wpiszcie sobie na youtube.com - podziekowania dla rodzicow mamo - mozna ją lekko zmienic aby również dotyczyło "taty". Niespodzianka to by byla dla nich.