Widok
M:) Aga B sie coś ostatnio nie udziela.
Zawieszki nie spadały, one mają regulowaną długość sznurka. z tego, co zauważyłam duża część z nich poznikała:), miały śmieszny tekt, wiec pewnie podobały sie Gościom. jeszcze nam z 20 sztuk chyba gdzies zostalo, bo najwiekszym powodzeniem cieszyło sie wino, a wódki została nam prawie połowa z 60 butelek na 47 osób, win było chyba 26 i 3-4 zostały.
Zawieszki nie spadały, one mają regulowaną długość sznurka. z tego, co zauważyłam duża część z nich poznikała:), miały śmieszny tekt, wiec pewnie podobały sie Gościom. jeszcze nam z 20 sztuk chyba gdzies zostalo, bo najwiekszym powodzeniem cieszyło sie wino, a wódki została nam prawie połowa z 60 butelek na 47 osób, win było chyba 26 i 3-4 zostały.
Dziwi mnie fakt, że usadzanie gości zajmuje Wam tyle czasu. Koleżanki też mi mówiły, że najgorsze jest usadzanie. Kurcze ja to zrobiłam w pół h, nie miałam z tym żadnego problemu. Dzisiaj może za winietki się zabiorę, bo czasu coraz mniej.
Jutro jubiler przyjeżdza z obrączkami:)
W tym tyg, ma być moja sukienka ślubna do odbioru i kiecka na poprawiny:)
Łooo coraz bliżej, no i panieński mam za 2 tyg :)
Jutro jubiler przyjeżdza z obrączkami:)
W tym tyg, ma być moja sukienka ślubna do odbioru i kiecka na poprawiny:)
Łooo coraz bliżej, no i panieński mam za 2 tyg :)
a moze zawieszki?
http://allegro.pl/zawieszki-etykiety-na-alkohol-wodke-slub-50szt-i2326968142.html
mielismy takie i fajnie sie sprawdzily
http://allegro.pl/zawieszki-etykiety-na-alkohol-wodke-slub-50szt-i2326968142.html
mielismy takie i fajnie sie sprawdzily
Ja nie nie wiem jeszcze kto będzie a kto nie więc narazie nie mogę sie zabrać za usadzanie i wninietki. Mam problem z naklejkami na wódkę, gdyż zakupiliśmy wódkę DE lux butelka ma inny kształt i naklejki z allegro są za duże ehh
To my damy pieniążki na tym spotkaniu z księdzem jak będzie omawiama ceremonia ślubna chyba będzie ok Myślałam żeby dać 400 zł . Szczerze to nie wiem ile się daj
Olesia ja sobie też czasami myśle po cholere mi te wesele.. Pewnie każda ma taki dzień ;)
To my damy pieniążki na tym spotkaniu z księdzem jak będzie omawiama ceremonia ślubna chyba będzie ok Myślałam żeby dać 400 zł . Szczerze to nie wiem ile się daj
Olesia ja sobie też czasami myśle po cholere mi te wesele.. Pewnie każda ma taki dzień ;)
U Nas potwierdzenia już się skończyły - pozostały pojedyncze osoby i tak do końca nie wiadomo czy będą, jedna osoba da Nam do końca maja potwierdzenie, inna do końca tyg a jeszcze inna w czerwcu... No ale pewnych rzeczy nie przeskoczy się :)
na obecną chwilę mamy potwierdzonych 97 osób, aż mnie zatkało!! :) ja wczoraj miałam kryzys, ale dzisiaji :) już myślę inaczej - pozytywnie, bo wczoraj chciałam odwoływać ślub :D
Właśnie męczyłam się z usadzeniem Gości - musiałam zrobić dwa warianty :/ zajęło mi to jakieś 3 h, masakra!! ale chyba się udało ;P
Co do kaski, My przy podpisaniu protokołu nie daliśmy, zapomniałam wziąć Ale w przyszłym tyg idziemy z zapowiedziami, naukami i dogadać już wszystko, to damy kasiorę, a ile planujecie dać? :)
na obecną chwilę mamy potwierdzonych 97 osób, aż mnie zatkało!! :) ja wczoraj miałam kryzys, ale dzisiaji :) już myślę inaczej - pozytywnie, bo wczoraj chciałam odwoływać ślub :D
Właśnie męczyłam się z usadzeniem Gości - musiałam zrobić dwa warianty :/ zajęło mi to jakieś 3 h, masakra!! ale chyba się udało ;P
Co do kaski, My przy podpisaniu protokołu nie daliśmy, zapomniałam wziąć Ale w przyszłym tyg idziemy z zapowiedziami, naukami i dogadać już wszystko, to damy kasiorę, a ile planujecie dać? :)
Coraz bliżej termin :). Jak tam dziewczynu u was my dziś spisujemy protokól do konca mam nadzieje ustalamy szczegoły dotyczące kościoła. podziękowania dla rodziców dziadków chrzestnych są lista gości nadal w ruchu. jedynie suknia leży odłogiem nie mam kiedy sie umowic na poprawki ;) Stres mnie nie ogarnia za to tesciowa przezywa i zaczyna sie szykowac :D
Dziewczyny, ale Wy macie o tyle dobrze, że wesela macie w soboty - mimo wszystko mniejsze korki w weekendy są na tych trasach :) a ja cholipa mam w piątek i to w dniu zakończenia roku szkolnego, nic tylko się pochlastać :P
Asiulka - niby to ma być do czerwca zrobione!!! :) oby, bo ja się powieszę chyba ;)
Olimpia - fakt, lekko się przejęzyczyłam :) rzecz jasna, że miało być WESELE a nie pogrzeb :) ach, tak to jest jak na wariata się piszę i ma się tysiąc innych rzeczy w głowie :P
Taaa, moja Mama chciała dać do autokaru skrzynkę wódki, stwierdziłam, że jest lekko stuknięta i se odpuściła :)
Asiulka - niby to ma być do czerwca zrobione!!! :) oby, bo ja się powieszę chyba ;)
Olimpia - fakt, lekko się przejęzyczyłam :) rzecz jasna, że miało być WESELE a nie pogrzeb :) ach, tak to jest jak na wariata się piszę i ma się tysiąc innych rzeczy w głowie :P
Taaa, moja Mama chciała dać do autokaru skrzynkę wódki, stwierdziłam, że jest lekko stuknięta i se odpuściła :)
z droga na hel mozna sie zdziwic, jak jezdzilismy przed sluben stalismy w korku , wiec z gdanska juz slubnie wyjechalismy 3 h przed slubem, zameldowalismy sie 1,5 godz przed msza, bo tego dnia w ogole nie bylo korka! warto do busa dla gosci wpakowac plastikowe kupiki i kilka butelek napojow, szczegolnie wody
U Nas winietki też muszą być obowiązkowo!!
Raz, żeby nie zrobił się bałagan a dwa, że mam chore sytuacje w Rodzinie i, żeby nie było tak, że wszyscy się rzucą na miejsca i osoby które się nienawidzą muszą siedzieć obok siebie :/ to stypa będzie a nie pogrzeb...
Asiula, spokojnie wyrobisz się ze wszystkim na czas :) najważniejsze teraz żebyś się wykurowała :)
A ja dziewczyny jestem przerażona tym co, że musimy jechać na Naszą salę przez Spacerową!! Masakra, to będzie jeden wielki korek :( normalnie jestem załamana... :(
Raz, żeby nie zrobił się bałagan a dwa, że mam chore sytuacje w Rodzinie i, żeby nie było tak, że wszyscy się rzucą na miejsca i osoby które się nienawidzą muszą siedzieć obok siebie :/ to stypa będzie a nie pogrzeb...
Asiula, spokojnie wyrobisz się ze wszystkim na czas :) najważniejsze teraz żebyś się wykurowała :)
A ja dziewczyny jestem przerażona tym co, że musimy jechać na Naszą salę przez Spacerową!! Masakra, to będzie jeden wielki korek :( normalnie jestem załamana... :(