Widok

Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ładne słowa ma ta piosenka, melodia kościelna - nie do śpiewania na sali.

Ja mam problem z podziękowaniami, chciałam zaśpiewać jakąś piosenkę rodzicom... Tylko jak szukam to jakoś słowa mi się nie podobają...
Myślałam, o napisaniu własnej pod podkład jakiejś znanej (lub dopisanie zwrotek o tacie).
Teraz mnie natchnęło (taki pomysł pod wpływem chwili, choć nie wiem czy by wypaliło) - zaśpiewać w kościele ww piosenkę z organistą.

Może macie jakąś małą radę?
Mi się tez podobał tekst tej pieśni - widziałyście jak Młodzi mieli łzy w oczach? :)

Hmmm, co do podziękowań nic nie doradzę, bo tak jak już wielokrotnie wspominałam My takowych nie robimy ;)

Ale widziałam na YouTube, kilka krótkich fajnych filmików od Młodych dla Rodziców, żeby nie robić tradycyjnych podziękowań na sali - bardzo ta opcja mi się podobała, aż chwilami żałuję, że u Nas jest jak jest :( bo takie niestandardowe podziękowania bardzo by do Nas pasowały ;P
No u nas ta opcja odpada gdyż rodzice takową prezentacje w niespodziance ;) mają zrobić nam
Śpiewanie odpada bo wiem że skonczy się to łzami
Więc wpadlismy ze rodzicom damy kosze z upominkami można je dostać w realu bać eclercu plus ramzki ze zdjęciami , zaś dziadkom i rodzicom chrzestnym coś skromniejszego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
He, he... Asiulka, to fajnie, że Wam Rodzice coś takiego robią - naprawdę a niespodzianka będzie i tak, bo nie wiecie czego oczekiwać po Rodzicach ;D

O nieee, My Naszych Chrzestnym nie dziękujemy!! Bo i nie ma za co ;P Jedynie co to moglibyśmy Naszym Dziadkom i Świadkom podziękować, ale głupio tak będzie jak się Rodzicom nie robi podziękować, więc u Nas absolutnie wszycho odpada, ale za to będą inne atrakcje :)
olesia a podpowiedz z tymi niespodziankami co Wam przyszlo do glowy bo ja chce i oprocz pieczonej świni i lampionow to nic narazie nie mam :(
bogini - mam identycznie to samo co Ty i uważam, że to w zupełności wystarczy!! Kochana, Goście przychodzą się pobawić, napić i pogadać z dawno nie widzianą Rodziną - nie zabierajmy Im czasu na dodatkowe atrakcje, co nie dość, że są drogie dla Nas jako Młodych, zajmują dużo czasu to w dodatku mogą zanudzić Gości ;D

ja tam nie chcę szaleć, chciałabym Goście milo zapamiętali moje wesele :)
wlasciwie to dziękuje ze przyprowadzilas mnie do porządku :) przez te przygotowania i czytanie niektorych wątków mozna złapac sie na tym, że człowiek głupieje....

ehh niektore dziewczyny jak czytam to fajerwerki, sama zastanawialam sie nad tancem z ogniem :-/ stoly wiejskie tance brzucha karykatury, anioly na szczudlach ehhhhhh szok.

Tylko teraz sie zastanawiam....kiedy z tego skorzystac jak to trwa parę godzin :D
jedna z dziewczyn pisala o 23 06 - pamietajcie ze to tez dzien Ojca ;)
Kochana, to nie czytaj tego, bo faktycznie zgłupieć od tego można :D osobiście uważam, że to przesada i nie potrzebnie wydana kasa, lepiej te pieniądze przeznaczyć na piękną dekorację ;)

Swoją drogą, ciekawa jestem czy Ci Goście zapamiętali taniec brzucha, anioły na szczudłach itp ;) dla mnie liczy się spotkanie z Rodziną i wspólna zabawa!! ;D Miło mi, że mogłam Cię przywołać do porządku i uświadomić co nie co ;P

My swojego czasu myśleliśmy o wiejskim stole, ale zrezygnowaliśmy jak uświadomiliśmy ile jedzenia będzie na weselu plus świniak itp :) My na sam obiad mamy 6 rodzajów mięsa :) więc nie ma co przesadzać ;D
Dziewczynki, dzisiaj idziemy do Kościoła - 3mać za Nas kciuki :)

Może uda Nam się od razu z organistą pogadać i z Siostrą, że rezygnujemy z Nich ;P

Ach, już powolutku czuć ten klimat... :)
My z atrakcji jedynie mamy nasz taniec jak sie za niego zabierzemy i pare konkursów. dzika zamawiamy na poprawiny zeby w razie co jadła starczyło. bo mimo żej sie wydaje że jest tego duzo na poprawiny tez musi coś zostać (my mamy w innym miejscu niż wesele)
Jak tam dziewczyny postępy w przygotowaniach??
A u mnie całkiem spokojnie - wzięłam się powoli za zawieszki, winietki i tablice - robi to mi Nasza Forumowa Karolina29 :D

Kiecka już oddana do poprawek pod koniec maja mam odebrać już poprawioną i wyczyszczoną ;) Powoli Goście zaczynają Nam potwierdzać, bądź odmawiać, dzisiaj idę w końcu do Kościoła - mieliśmy iść razem, ale przez ten mój gips zrezygnowaliśmy, bądź co bądź, jednak ciężko z nim było się poruszać... ;/ teraz kwiecień będzie najgorszy!! :(

Bo będę miała maraton z moim Bartkiem, buty, frak, koszula :/ przerażają mnie zakupy butów z Nim, jest gorszy ode mnie w tym!! :) Dziewczyny a Wy swoim Mężczyznom ile koszul kupujecie?

No i jak u Was sprawy ślubne stoją? :)
nie dokończyłam zdania :/ mieliśmy iść razem wcześniej do Kościoła :)
My na szczęście etap poszukiwań garnituru mamy za sobą, ledwo zmieściliśmy się z czasem na parkometrze ;). Nauki przed nami do poradni dodzwonić się nie mogę. Winietki leżą odłogiem jakoś zabrać się za nie nie mogę, jak i za nasz pierwszy taniec. Co do koszul my mamy jedną
:) garnitur z głowy, koszule z głowy, suknia z głowy, nauki z głowy, poradnia na kwiecień, protokół 2 kwietnia, jutro jadę zaliczkować hummerka :)
Olesia a Karolina 29 ma jakąś stronę? Tez będę poszukiwać winietek.
na wesele dwie koszule i poprawiny dwie ;-)
A My po garnitur jedziemy 13.04, wówczas pójdziemy też do USC ;) i na następny tydzień też idziemy cały protokół spisać!! :)

W przyszłym tygodniu robimy mały maraton po obuwniczych - kupić buty dla mojego Bartka i koszule też chcemy kupić ;)
Będzie łażenia... ;/

Czarna oto stronka Karoliny - http://www.slubnemarzenie.pl/, polecam w 10000%, dostosowuje się indywidualnie do każdej klientki ;) naprawdę warto :)

A My co do koszul, to i owszem 2 kupujemy, ale tylko na wesele, zaś na poprawiny tylko jedną ;)

Ojjj, coraz bardziej czuję ten klimat :)
qrcze... nie pomyśląlam o tych dwóch koszulach :/
Faktycznie.. jak się cos wyleje itd... dobrze ze jest forum :)

My wczoraj zrobiliśmy poradnictwo :) Takze juz z bańki,
No i bylismy układac wstepne menu :) Ale chyba tak zostawie i nie bede juz nic zmieniac. Pewnie i tak nie bede miala glowy do tego.

No i tak juz mi sie wszystko zaczelo powoli w glowie ukladac :) Dekoracje, itd :)

Tylko pierwszy taniec jak narazie jest dla mnei wielka niewiadomą no i bedzie najwiekszym stresem :/
do góry