Widok

Czerwona koronka ???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumowiczki drogie pomóżcie. Wymyśliłam sobie na poprawiny sukienkę której góra jest z delikatnie nałożoną czerwoną ew. bordową koronką taką ażurową (półprzezroczystą) nigdzie takiej koronki nie mogę znaleźć :(
Może wiecie w jakim sklepie mogłabym kupić ww.koronkę???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kawa niestety nie mam pojęcia, jedyne co przychodzi mo do głowy to zapytac w sklepie dla tancerzy, ale dawno tam nie byłam i nie wiem czy mają..

Zobacz : http://www.eventdance.com.pl/

Faktycznie Czerwcowa dobry pomysł a przypomnij mi adres tego sklepu? To ten sklep na Żabiance? Dziś idę na zwiady do sklepów z tkaninami w Gdyni - przede wszystkio zajrzę do takiego sklepu nowego na Starowiejskiej a przy okazji zapytam się o tiul.

ja wiem ze jest taki sklep darlesdance w gdańsku koło galerii centrum

Kawa, a bylas w sklepie Bławatek w gdyni na starowiejskiej (na przeciwko atlantica)? Z tego co wiem mają tam dosyc duzy wybór...

image
Byłam tam i nie mają tam koronki delikatnej. Byłam wczoraj również w sklepie darlesdance na przeciwko Batorego tam gdzie polecała Czerwcowa i mają śliczną brązową, czarną i nawet różową delikatną koronkę lecz czerwonej nie mają:( Kumpela mi poleciła jeszcze taki sklep niedaleko Prezydium w Gdyni na górze Świętojańskiej. No nic szukam dalej!!!
Jakbyście natrafiły w jakimś sklepie na ładną czerwoną/bordową koronkę to od razu dajcie znać, papa

do góry