Widok

Czerwone buty do sukni ślubnej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny które zdecydowały się mieć czerwone buty do sukni ślubnej czy mogłyście wkleić fotki jak to wyglądało, jakie miałyście dodatki, jaki bukiet?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku byłam na ślubie, na którym panna młoda miała czerwone sandałki na szpilce, do tego bukiet z czerwonych róż i czerowna róża we włosach...świetnie to wyglądało :):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czemu nie - czerwony bukiet, buty i kwiat we włosy i więcej dodatków nie trzeba...
np.
image
:)
Dori jak zawsze jesteś pomocna :)
Dziękuję :*
No właśnie nic więcej niż buty, biżuteria i kwiaty bym nie chciała :) ewentualnie myślałam o muśnięciu paznokci jakimś akcentem czerwonym / bordowym :) bynajmniej na pewno nie całe :)
Zastanawiałam się też nas podwiązką czy wtedy też czerwona czy pozostać przy niebieskiej :) troszkę jednak niekolorystycznie by to wyglądało :/

A co do biżuterii to macie może pomysły jaką i gdzie bym mogła ją dostać? :)
niektóre fotki mi się nei wczytały bo wyskoczyła blokada antyspamowa - wysyłam ci linki na prv
podwiązka - hm... biała lub czerwona

Co do bizuterii - poszukam
Ja do białej sukni będę mieć czerwone szpilki, czerwony bukiet (kwiat-amarylis), czerwony kwiat we włosach i czerwone paznokcie.

A mój kochany będzie miał czerwony krawat i kwiata w kieszeni:)

A to moje buciki:)

image

Uploaded with ImageShack.us
a co do podwiązki to z pewnością też będzie czerwona:)
Bo niebieska zupełnie nie pasuje;p
moja znajoma również miała wiązankę z amarylisa - slicznie wyglądał taki bukiet

Tu przykładowe amarylisowe bukiety
image
image

ten bukiet tez wg jest ciekawy - z piwonii
image

frezje, róże , cantandesca
image

ale tez mógłby być biały + czerwone/bordowe listki lub kwiaty bordowej cantandeski dookoła jak w tym poniżej i czerwona wstążka
image
chodziło mi o takie bordowe listki jak ponizej dookoła białych kwiatów - przy rączce
image

zamiast listków pojedyncze bordowe kwiaty np. jak poniżej orchidea
image
jeszcze kilka bukietów i dodatków
image
image
image
http://www.floradecoart.pl/pl/galeria/9-bukiet-slubny

Moze Kosmos czekoladowy czyli chocamocha albo Chocolade Plant jest ciemnoczerwony do prawie czarnego - bukiet Kożuchowskiej
image
image
image
Dori dziękuję za pomoc :*
Spodobały mi się jedne kolczyki, ale cena też przepiękna :) hehe
Niemniej jednak szukam dalej :) może coś ślicznego wpadnie mi w oczy :)
Właściwie to chyba powinnam zacząć od butów na małym obcasie :) bo z tego co widzę same kolosy są :) a ja raczej nie noszę obcasów i w wysokim było by mi ciężko :)
Co do biżuterii to mozesz powysyłać fotki osobom recznie wykonujacym bizuterię - moze zrobia na wzór
Dori znalazłam śliczna która by mi się podobała na Allegro :) wymaga małej modyfikacji, ale Pani sprzedająca biżuterię mówiła że nie ma problemu i mi to by zrobiła :)
wrzuć foto
image

Wzór nr 1 mi się podoba, ten z podłużnym zakończeniem :) ale chciałabym aby wplotła w te białe kamienie jeszcze czerwone, może tak 1/3 czerwonych kamieni :)

image

Tutaj jest jeszcze foto całych czerwonych, ale mam wrażenie, że trochę za dziko to może wyglądać, dlatego wolałabym chyba biało czerwone :)
A jaki czerwony kwiat może być do włosów jeżeli bukiet chcę z amarylisów?
Jasne .. Moja znajoma miała własnie małego pąka amarylisa :)
Ja miałam bardzo tradycyjnie, czerwone buty, czerwoną biżuterię swarovskiego (serduszka) i bukiet z czerwonych róż. Jeszcze przy sukni miałam 3 czerwone kwiaty. Zdjęcia mam tylko od gości, ale dla zainteresowanych mogę coś spróbować na e-mail wysłać.
do góry