Widok

Czerwone pasemka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny znacie może kogoś kto zrobiłby profesjonalnie ale nie drogo czerwone pasemka na moich czarnych włoskach? W salonie fryzjerskim chcą 100 zł a to troszkę dużo dla mnie. Może któraś z was jest fryzjererką? Chciałabym coś nowego na święta.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam takie pasemka robione w salonie Welli (ze strzyżeniem płaciłam 70 zł), jedyny minus - salon jest w Starogardzie Gdańskim.
Aż mi się wierzyć nie chce, że tyle każą sobie za to płacić w Trójmieście. :/
Hej ja własnie zafundowałam sobie takie pasemka na moj slubik:)mam czarne włosy a czerwien jest rewelacyjna:)) Włoski robiłam w salonie w Zielonym Osiedlu.Salon znajduje sie dokładnie na przeciwko napisu kaskada orłowska.zapłaciłam 40 zł i jestem zadowolona jak nigdy.Jak bedziesz szła to tylko do P.Ani taka blonyna w okularach:)Zreszta fajna gaduła:)Polecam
O Casi to bardzo mało zapłaciłaś? A jakie masz włosy? Bo ja długie i może stąd ta cena?! Jak będę w pobliżu to tam zajdę zapytać, dzięki.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (88 odpowiedzi)

Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych dzieci? Po które często...

do góry