Widok

Czolem trójmiejskie barany !

Jak tam u was idzie strzyżenie ?

Pozostało wam jeszcze trochę wełenki czy już zestrzygli wszystko ?

Bo u nas, to ten baca co nas strzygł na Ujeścisku, to siedzi. Kiedy posadziecie baców co was strzygą ? Strzygą was na Unię, na europarlamenty, na te place zabaw i strefy fitness, które podobno finansują i inne takie farmazony. Ta unijna maszynka do strzyżenia to jest super cymes pomysł. Lokalna republika deweloperów to przy tym przedszkole albo nawet i żłobek. Żłobek czyli żłób, a przy nim coraz tłoczniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dzięki Unii usunięte zostały ogrodzenia na naszych pastwiskach. Możemy paść się na unijnych pastwiskach, na których trawa jest smaczniejsza, niż u nas. Z naszych pastwisk korzystają, co prawda inne owieczki, ale na na naszych łąkach trawa teraz wyraźnie szybciej rośnie i jest jej coraz więcej,... co widać, słychać i czuć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owieczki w Unii same na pastwiska nie wychodzą i wcale nie mogą wszystkie iść tam gdzie im się podoba.
Nad tym czuwa baca w porozumieniu z najbogatszymi gazdami, w efekcie czego,zamiast wielu lokalnych pastwisk powstaje jedno wielkie centralne pastwisko otoczone kamerami, a do nadzorowania pastwiska w drodze outsourcingu wynajęto watahę wilków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Yhy. Panie, nie obrażaj pan, porządnych osłów.
Parafrazując przeciętnego muflona: "nie da ci psisko, nie da wilczysko, co dać ci może tylko oślisko".
Intelektulna wyżyna! Nie samobójcy, bez respektu dla natury i żywiołów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzież bym śmiał obrażać osły. Trochę się znam na zwierzętach, więc wiem że:
Osły, wbrew pomówieniom wrednych właścicieli, którzy je źle traktują, są stworzeniami inteligentnymi, czasami inteligentniejszymi od tych właścicieli, którzy się mszczą na nich tymi własnie pomówieniami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To może relaksacjĄ? Kawka? Herbatka? Kapcie? Masaż skroni? ... Proszę dbać o siebie i te, ostre miecze, oszczędzać :)
http://www.youtube.com/watch?v=ctQepBtpTSg

Tobie łowco nie potrzebna jest Unia Europejska, bo nigdy nie czułeś się częścią wspólnoty zachodniej. Osadzony jesteś od poczęcia w duchu wschodu, Moskwy. Nie dałeś sobie rady w nowej rzeczywistości, w demokracji. Nie dorobiłeś się niczego, bo komu potrzeby jest fachowiec od ekonomii socjalistycznej ? Jakoś twoim PISiarzom nie śmierdzą diety europosłów. Przypominam sobie z jaką radością odbierali mandaty do Europarlamentu. Pis przeminie jak sr*czka, a Polska w Unii pozostanie. D...pę ci ściska bo Łostowickie pastwiska już coraz bliżej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja rozumiem, ofermo, że obowiązuje w totalopozycji nowa retoryka typu" ubrał się diabeł w ornat..."

Ale nie ulega watpliwości, że jako anglista z wyksztalcenia wiem o Zachodzie nieporównywalnie więcej niż pan. Już nie mówiąc o praktyce z tego wykształcenia wynikającej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli wiesz więcej niż Kaczyński.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co? Pan Jureczek, przygotował ucztę. Reflektujesz Pan?
Bo to panie, warto czas i energię, inwestować w dobrego wilka. Złego, nie karmimy.
http://youtu.be/ztY2HE6ZNNo

Ja wiedziałam, że tak będzie.
Złośliwe uwagi nt obsypywania się brokatem, były nie na miejscu.
http://www.youtube.com/watch?v=BitrBZy7Xkg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hm... poproszę te, tam... we wszystkich odcieniach fioletu (klaszcze w dłonie, infantylna żaba)

http://www.youtube.com/watch?v=0Ako_XDx2-U
Ps
bez odbioru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

do góry