Widok

Cztery Kąty

Osiedle Cztery Kąty Temat dostępny też na forum:
Cztery Kąty to zespół czterech wielorodzinnych budynków mieszkalnych zlokalizowanych przy ul. Majora Słabego w Gdańsku.

Deweloper oferuje mieszkania dwu-, trzy- i czteropokojowe o powierzchniach od 42 do 90 m kw. Budynki zostaną wyposażone w windy.

Na ogrodzonym terenie osiedla powstanie plac zabaw dla dzieci. Zostanie także urządzona zieleń z elementami małej architektury.
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowni sąsiedzi

Czy ktoś ma problem z dziwnym zapachem wody? U nas problem dotyczy ciepłej wody w łazience. Gdzie to zgłosić?

Wiadomo co z tym kontenerem?

Kontener stoi poza osiedl3m więc czemu mamy za niego płacić?

Też mamy taki problem

Gdzie to Pani zgłaszala? Też chcemy coś z tym zrobic

To prawda woda śmierdzi,

Śmierdząca woda

Drodzy sąsiedzi a jak u Was z wodą?Zgłaszałam już sprawę jej okropnego zapachu - łazienka - zero odzewu.Czy też macie taki problem?

Zakup mieszkania na osiedlu Cztery kąty 2 drugi etap to porażka.Ciągle nie ma wody na górnych kondygnacjach.Ciekawe kto zapłaci za uszkodzone nowe sprzęty agd.Nie odśnieżony podjazd z hali garażowej(w czasie zimy)??? to jakaś porażka.Opłata za kontenery????.Usterki usuwali moi wykonawcy bo bym się nie doczekała.Zepsuta winda już dwa razy i dyganie na 5 piętro na piechotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odebrane

Dzień dobry. Dawno tutaj nie zaglądałam. Po odbiorze: drzwi do regulacji, grzejnik w łazience nie z ej strony pewnie jeszcze by się sporo znalazło...Okna rzeczywiscie porysowane, ale zauważyłam to dopiero po odbiorze, więc lipa. A co powiecie Państwo na temat "zapachu" wody w łazience?Już to zgłosiłam, z prośbą o badanie przez SANEPID. Kiedy zebranie wspólnoty dla II , Czy ktoś coś słyszał?Pozdrowienia od sąsiadki z 3ki:)

Kontener

Tak trzeba zapłacic, bo jak nie to odsetki zostaną naliczane

Zebranie

słyszeliście Państwo ze jest zebranie w poniedziałek wspólnoty „cztery katy” z tego pierwszego etapu ??

opłaty

Czy udało się coś Państwu ustalić z opłatami za kontener?

czy ktos

Czy ktos jeszcze z Państwa długo czeka na poprawki?

My czekamy na wymianę parapetów wewnętrznych już od dwóch miesięcy... I wciąż cisza na ten temat ze strony KRJ...

4katy

jak wygląda sprawa z naprawą/wymiana parapetów i balkonu juz po odbiorze?
mamy do poprawy ale fachowiec mowil, ze cz.zewnetrze lepiej poprawiac jak zrobi sie cieplej bo potem i tak wszystko poodpada... Dlatego zastanawiamy sie czy nie odebrac mieszkania i nie ruszyc z urzadzaniem a cz.zewn. naprawic pozniej....

Napisałam maila ale zero odpowiedzi

Zaje...ią to Słowackiego

Gdańsk to jeden wielki korek jest, a będzie jeszcze gorzej.

Czy coś wiadomo w tej sprawie?

Tak, Deweloper sukcesywnie je usuwa, natomiast część z usterek została zgłoszona do podwykonawców i tu sprawa się przeciąga. Mamy 2 miesiące po odbiorze mieszkania i wciąż nie wszystko jest naprawione...
Deweloper twierdzi,ze nie mamy płacić tych faktów, tylko zużycie w mieszkaniu! Proszę dajcie znać co i jak....
U mnie tak samo, ja dzisiaj wystosuje do tej wspólnoty jakiegoś maila oficjalnego bo to jest jakas kpina! Trzeba naskoczyc na nich z tymi opłatami bo ja nie zapłacę za żaden kontener!
Dokładnie!pani Milena mówiła to samo a u mnie 800!w tym ogólnodostępny kontener do którego wrzucają śmieci również okoliczni mieszkańcy 250zl!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry