Widok

Cztery Oceany

Cztery Oceany Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Cztery Oceany to kompleks czterech 17 piętrowych budynków, które powstaną przy ul. Obrońców Wybrzeża. Łącznie projekt obejmuje realizację ok. pół tysiąca mieszkań. Partery oraz przestrzenie pomiędzy budynkami zostaną przeznaczone pod funkcje handlowo - usługowe. Na dachach części handlowo - usługowej przewidziano urządzenie placów zabaw dostępnych dla mieszkańców kompleksu. Każdy budynek ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

oceany

postoja troche jako pustostany to sami beda prosci o kupno i spuszczac z ceny
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

Za Gierka to projektowali?

To są najnowsze trendy chińskie, u nas znane od pół wieku.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ale to ty go widzisz

tralalala
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

ZWYKŁE BLOKI TYLKO NAZWA WYDUMANA

JAK ZA GIERKA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 12

Wolę

Przymorze od Kowali czy tym podobnych dzielnic.Skąd jest wszędzie daleko.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest ciekawa

i w ciekawej okolicy,wszystko blisko,a jeśli potrzeba odrobiny ciszy i spokoju park ze stawikami i alejkami pod nosem.... miło
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

dno

jesli bd tam mieszkali tacy jak mija
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

to się chyba zdziwiłeś, na ok.190 mieszkań tylko kilka nie ma jeszcze nabywcy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja też
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiadasz, ze tylko kilka mieszkan zostalo nie sprzedanych??? To znaczy ze mieszkancy zawsze siedza po ciemku? Mam widok na dwie strony wiezowca i doslownie na palcach jednej reki mozna policzyc w ilu mieszkaniach swieci sie swiatlo.

Tylko obserwuje przemieszczajace sie po balkonach wywieszki, ktore mieszkania mozna kupic. Aktualnie widze 8. Nie wiem jak od strony stacji benzynowej i falowca.

I cala moja rodzina uwielbia ten boski szum suszar... Wystarczy ze deszcz popada. Wcale nie musi byc duzy.

Ogolnie chyba sie mocno przeliczyli z inwestycja, bo nie widac zeby brali sie za kolejne trzy wiezowce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

ludzie dopiero zaczynają się wprowadzać, termin oddania do użytkowania był wyznaczony na marzec br.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety na 1 blok tylko kilkanaście mieszkań znalazło nabywcę ,a innych oceanów raczej nie będzie ,nie ma się co łudzić ,teren obok chcą sprzedać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nic się nie zmieniło pierwszy ocean świeci pustkami ,pani w biurze oferowała mi prawie 30 mieszkań.więc nie za bardzo się tam pchają .Reszty oceanów raczej nie ujrzymy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
jak dla mnie bardzo dobrze ;) bo by mi zasłoniły widok na "piękny" falowiec ;P

chociaż z drugiej strony - może taka odmiana widoku byłaby wskazana po 30 latach? ;P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

lokalizacja superowa!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

loklizacja

tu sie płaci za lokalizację a ta jest bez zarzutu...polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

mieszka się dobrze !

Mieszkamy z żona co prawda dopiero nie cale 2 miesiace ale puki co jesteśmy zadowoleni. Oprócz nie zawsze pogodnych panów majstrów, robotników (którzy nie długo powinni się zwinąć na kolejne wierze) jesteśmy szalenie zadowoleni. Z miejsca od razu podziekowania dla niesamowitych Pań z biura sprzedaży : ) zalezy kto co lubi ale miejsce jak dla nas rewelacyjne, blisko plaży i komunikacji. Świetny widok, z góry ( zwłaszcza nocą ) wszystko wygląda bajerancko ! Mieszka sie naprawde super !
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja w trzech żaglach kupiłam rok temu za 5.150 zł/m2, a użytkowanie wieczyste się przedłuża na kolejne 100 lat i po sprawie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak.

Tu jest extra! Blisko w kazdy zakontek. I ten park : ) a na jego koncu moze. Nie wypowiem sie na temat gazarazy bo nie jest zmotoryzowana ale samo mieszkanie i wnetrze budynku to naprawd cos :) jestem strasznie podjarana a mieszkam juz/dopiero od lutego. przepraszam za bledy, wadliwa klawiatura
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12
W Trzech Żaglach cena wynosi 5600
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1