Widok

Cztery Oceany

Cztery Oceany Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Cztery Oceany to kompleks czterech 17 piętrowych budynków, które powstaną przy ul. Obrońców Wybrzeża. Łącznie projekt obejmuje realizację ok. pół tysiąca mieszkań. Partery oraz przestrzenie pomiędzy budynkami zostaną przeznaczone pod funkcje handlowo - usługowe. Na dachach części handlowo - usługowej przewidziano urządzenie placów zabaw dostępnych dla mieszkańców kompleksu. Każdy budynek ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podoba mi się

w szczególności pomysł z placem zabaw na dachu.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 11

Znowu w stylu Gierka będą budować?

Popatrzcie na "Karawelę" Mariny Primore i zapytajcie przy okazji przechodniów jak im się to podoba... "Cztery oceany" zarówno architekturą jak i kolorystyką kojarzą się z miastem Prypeć po katastrofie w Czernobylu. Może skoro będzie atomówka w Żarnowcu to taka moda teraz przyjdzie?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 47

zabezpieczenia?

ciekawe, w jaki sposób zabezpieczą ten dach przed opuszczeniem go przez osoby korzystające z placu zabaw?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21

Co w tym ładnego?

Nowsza wersja "falowca" :)
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 33

Mi też się podoba

Jestem zwolennikiem wysokiej zabudowy, dlatego bardzo cieszy mnie, że w Gdańsku powstają wysokie budynki mieszkalnie, a nie tylko ogrodzone strzeżone osiedla w pasie nadmorskim niszczące cenne tereny leśne.
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 17

Bardzo mi sie podoba tez jestem zwolennikiem wysokich budynkow
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 14

wieżowce

stop takiej zabudowie sam kupiłem takie mieszkanie tutaj nie idzie mieszkać .huk hałas ,akustyka ,śmierdzący pokój z aneksem.nie dajcie sie na to naciągnąć.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 36

podoba mi się

mieszkam w wysokim budynku w centrum , więc jestem przyzwyczajona . bardzo mi się podoba architektura . i bardzo dobra lokalizacja . planujemy się tu wprowadzić.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 19

super

podoba mi się, planuję kupno mieszkania i ta lokalizacja, cena pod klucz wydają się bardzo atrakcyjne.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 16

WSPANIALA INWESTYCJA

Lokalizacja jedna z lepszych w gdańsku. Infrastruktura bardzo dobra. Blisko do:
- autobusu
-tramwaju
-kolei
-hipermarketów
-UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO
-morza
itp.
NIESTETY CENA JEST OKROPNA, 8000 ZA METR ( Z WYKOŃCZENIEM POD KLUCZ) DLA PORÓWNANIA W TRZECH ŻAGLACH 6000. NIESTETY UŻYTKOWANIE WIECZYSTE JEST TU DO 5 GRUDNIA 2089.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 11

super

Kupię tu mieszkanie. Cena zawsze będzie za wysoka, ale podobnie jest w innych inwestycjach. Zwykłe marudzenie biedaków.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 35

Do miji

No cóż,
jak ktoś lubi przepłącać ...

No i oczywiście nie negocjuj ceny !!! Najlepiej to im dopłać i nie reklamuj usterek, wtedy pokażesz wszystkim biedakom jaka jesteś "bogata" i "inteligentna" Panienko z wyższych sfer ....

Brak słów !
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

oceany

Miały być cztery a stoi jedno widmo mieszkam naprzeciwko i obserwuje z okno
straszydło tylko i nic więcej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16

Wszędzie blisko
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahaha.straszydlo powiadasz? tylko ze to ty w straszydle mieszkasz.w cudownym falijowcu:))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja cene negocjowalem.... da sie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Swietna lokalizacja!

Blisko hipermarket, blisko stacja benzynowa, kino, fitness, apteka a przede wszystkim plaża :-) Budynek dobrze rozplanowany i pod pełną ochroną.. Czego chcieć więcej?? Może troszke niższych cen ale za odpowiednią miejscowke odpowiednia cena...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8