Widok

Cztery Oceany

Cztery Oceany Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Cztery Oceany to kompleks czterech 17 piętrowych budynków, które powstaną przy ul. Obrońców Wybrzeża. Łącznie projekt obejmuje realizację ok. pół tysiąca mieszkań. Partery oraz przestrzenie pomiędzy budynkami zostaną przeznaczone pod funkcje handlowo - usługowe. Na dachach części handlowo - usługowej przewidziano urządzenie placów zabaw dostępnych dla mieszkańców kompleksu. Każdy budynek ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam,a.w szczególności z małym dzieckiem. Łóżko w salonie dla 1 osoby,a nie 2.Balkon strach wyjść.Duzo drobnych mankamentów na minus.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety tak. Przez otwór wentylacyjny przy okapie dosłownie można podsłuchiwać rozmowy sąsiadów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

akusytka w mieszkaniu

a jak z akustyka? bardzo wszytsko slychac ci sue dzieje nad mjieszkaniem i za sciana?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że opinia windowana na siłę, w starym wątku. Jeśli mieszkałaś to czemu już nie mieszkasz?? Rozumiem, że masz lokal na wynajem i dlatego zachwalasz, zwłaszcza że obok rośnie nie mała konkurencja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Mieszkałam pół roku w indyjskim i polecam.
Wszystko super.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mija to typowy nowobogacki snob
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Negatywne to oceny konkurencji a pozytywne dewelopera budującego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

yyy

które piętro?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tzn?

Witam, czy mozna wiedziec które pietro Pan mieszkał i czy mozna rozwinąć troche ten wątek jaki huk, hałas, smierdzący pokój z aneksem? Wtopić 1/2 miliona zł to chyba nikt by nie chciał.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

o mój boże

Powiedział ten co mieszka w czymś jeszcze gorszym - falowcu i co kogo tutaj straszy :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tylko umiecie narzekać!

Nikomu się nie dogodzi, ja tu mieszkam nie narzekam, cena jakoś nie przyprawiła mnie o dreszcze, trochę dystansu, jak chce się dobrze mieszkać trzeba czasami dorzucić troch pieniędzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świetny wygląd

Inwestycja czterech oceanów posiada świetny wygląd - prosta elegancja bez nadmiernego przepychu - idealnie.
Wnętrze budynku również piękne - delikatny perfekcjonizm.
Zastanawiają mnie tylko te negatywne komentarze..
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

>>>

Cztery Oceany więc chyba logiczne, że będą cztery wieże. W trzecim oceanie najlepsze mieszkania są już sprzedane, pobożne życzenia co do klęski tej inwestycji możecie sobie sami wiecie gdzie wsadzić. A na działce obok będą dwa wieżowce, nie cztery.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Paskudztwo

I co gorsza już przygotowują teren pod 3 wieże. Mam nadzieje że te 4 kolejne wieżowce za 4 oceanami będą jakoś wyglądać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

rozgoryczony mgr

Dopóki w tym kraju będzie stać na tak drogie mieszkania ludzi, którzy piszą "póki" przez "u", to ja zainwestuję chyba w namiot i postawię go na plaży!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

wszedzie blisko

dlatego taka cena.w Borkowie jest tanio i daleko. nie ma nic za darmo
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłem mieszkanie kawałek dalej w horyzoncie i załuję. połowa mieszkan jest wynajowanych i mieszkają studenci bo uniwerek jest niedaleko. czuje się jak bym mieszkał w akademiku co chwile trzeba wzywac policję do imprez. mlodziez wogóle nie dba o czystość wystawiają smieci na klatkę buty i inne rzeczy masakra. czuję sie jakbym mieszkał nie w nowym budynku tylko w slamsach. podejrzewam żę w czterech oceanach będzie to samo.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

pierwsz wieża

do szczęścia w mieszkaniu na pierwszej wieży brakuje mi trzeżwości tych dwóch panów co robią remonty natej wieży.kiedy ich spotykam w windzie zawsze ale to zawsze śmierdzi od nich ochydnie przepitym alkoholem..........czy to ich szefostwo nic z tym nie może zrobić...żenada omijajcie tych panów z daleka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Budowa

W końcu zaczęli budować II wieżę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

czynsz

Czynsz za mieszkanie 50 m2 to ok 490 zł (razem z zaliczkami na ogrzewanie i wodę) doliczyć trzeba jeszcze prąd ...to chyba normalne ceny w tej części miasta?
A działka została wykupiona przez dewelopera, więc jest jego własnością.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2