Widok
Czuje sie samotna i jest mi zle z tym ,,,chyba oszaleje ''jestem po 40
nie ma nic gorszego jak czuc sie samotnym w swieta gdzie wszyscy sa szczesliwi a Ja nie ,gdzie kazdy robi prezenty dla bliskich i ukochanych a mnie to omija ,,,dlatego mam juz dos takiego zycia i chciala bym cos zmienic w nim ,,,,,,,jesli jestes mnie wart napisz wiadomosc ....moze razem cos wymyslimy co zrobic zeby szczescie usmiechnelo sie i dla nas ....magda240960@wp.pl
>nie ma nic gorszego jak czuc sie samotnym
uwierz mi ale jest wiele rzeczy gorszych ;)
>swieta gdzie wszyscy sa szczesliwi
albo oślepłem albo nas okłamujesz :)
> kazdy robi prezenty dla bliskich i ukochanych a mnie to omija
możesz nakupować smakołyków i odwiedzić dom dziecka ;)
>moze razem cos wymyslimy co zrobic zeby szczescie usmiechnelo sie i dla nas
zostały dwa dni.. życzę powodzenia ;)
uwierz mi ale jest wiele rzeczy gorszych ;)
>swieta gdzie wszyscy sa szczesliwi
albo oślepłem albo nas okłamujesz :)
> kazdy robi prezenty dla bliskich i ukochanych a mnie to omija
możesz nakupować smakołyków i odwiedzić dom dziecka ;)
>moze razem cos wymyslimy co zrobic zeby szczescie usmiechnelo sie i dla nas
zostały dwa dni.. życzę powodzenia ;)
i się posypały gromy, bo widać nie pasujesz do owego stałego tu towarzystwa. Ja też jakiś czas temu próbowałam kogoś tu znaleźć, ale podobnie jak Ty jestem w kole 40tki. I niestety zero odzewu. Może napisz, że masz mieszkanie, samochód, jesteś niezależna finansowo i odejmij sobie kilka lat, zobaczysz, że wtedy odzew będzie. Tylko czy to coś warci faceci? Życzę więcej szczęścia niż ja. A szanowną stałą klikę pragnę poinformować, że za kilkanaście lat będziecie w podobnym wieku. Może będziecie mieli więcej szczęścia i nikt Wam nie napisze, że jesteście niewiele warci albo, że macie menopauzę.
Hmmm a moze nie warto sie obrażać tylko trzeba pisac dalej- jak komus zależy?
Nie wiem czy jest tu jakaś klika czy nie... ale wielu jest tu takich, co jak zaczeli pisac zostali "zaatakowani" ale jakos sie obronili i pisza dalej;)
Życzę powodzenia aczkolwiek myślę, ze forum za duzo na samotnosc nie pomoze...
Nie wiem czy jest tu jakaś klika czy nie... ale wielu jest tu takich, co jak zaczeli pisac zostali "zaatakowani" ale jakos sie obronili i pisza dalej;)
Życzę powodzenia aczkolwiek myślę, ze forum za duzo na samotnosc nie pomoze...
> Nasza Kaja ma inne IP.
Troszkę mi zajęła weryfikacja tych słów, ale masz całkowitą rację Sisiolku.
Z 89.206.32 pisywał ktoś, uzywający nicka "kaja", czym nawet zjeżył "naszą prawdziwą" Kaję.
Nota bene - to zjeżenie udzieliło się też kotu. Musiała być to Frida, bo Króla Lucjana jeszcze wówczas nie było :]
Troszkę mi zajęła weryfikacja tych słów, ale masz całkowitą rację Sisiolku.
Z 89.206.32 pisywał ktoś, uzywający nicka "kaja", czym nawet zjeżył "naszą prawdziwą" Kaję.
Nota bene - to zjeżenie udzieliło się też kotu. Musiała być to Frida, bo Króla Lucjana jeszcze wówczas nie było :]
Dodam, że ja też już widziałam "swojego sobowtóra", nawet gdzieś się na ten temat odezwałam :)
Ps. nie wiem gdzie mieszka sąsiad, ale 4me i ja mieszkamy dosyć daleko od siebie :) (tak ze 3 dzielnice)
Ps. nie wiem gdzie mieszka sąsiad, ale 4me i ja mieszkamy dosyć daleko od siebie :) (tak ze 3 dzielnice)
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
widzisz @pozdrawiam znów ta klika atakuje... 3 osoby w jednej...
Autorko wątku nie poddawaj się! no chyba, że już Ci samotność nie straszna ;)
Uwierzcie mi, że tylko muzyka od sąsiadów to żaden problem... ja ostatnio miałam nad głową stado szybkich i głośnych... hmmm... nie wiem nawet jak to nazwać ale było ciężko :/
Autorko wątku nie poddawaj się! no chyba, że już Ci samotność nie straszna ;)
Uwierzcie mi, że tylko muzyka od sąsiadów to żaden problem... ja ostatnio miałam nad głową stado szybkich i głośnych... hmmm... nie wiem nawet jak to nazwać ale było ciężko :/
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."