Widok
Czy co weekend musi być ten sam huk motorów?
Tego się już wytrzymać nie da. Policja rozkłada ręce a Ci ćwierćinteligenci muszą ryć tymi motorynkami na pół wioski. Człowiek nie może spokojnie posiedzieć w ogrodzie bo co pół godziny jeżdzą w kółko. Ja rozumiem, że jeden z drugim nie jest na tyle inteligentny aby pomyśleć i znaleźć jakiś tor crossowy i zapakować motor i tam jechać, a jak CIę na to nie stać albo Ci się nie chce to lepiej wędkę sobie kup i idź ryby połowić.
Jakieś 15 lat temu ktoś quadem potrącił nastolatka, ten zmarł na miejscu. Wtedy policja jeździła co chwilę kontrolować i gonić wariatów na motorach. Pewnie znowu musi się wydarzyć podobna tragedia aby ktoś coś z tym zrobił.
Jakieś 15 lat temu ktoś quadem potrącił nastolatka, ten zmarł na miejscu. Wtedy policja jeździła co chwilę kontrolować i gonić wariatów na motorach. Pewnie znowu musi się wydarzyć podobna tragedia aby ktoś coś z tym zrobił.
Głównie Kruszyńskiego i okolice. Sam kiedyś próbowałem zwrócić uwagę to jeden twierdził, że tam można tyle jeździć.... Generalnie bardziej w stronę Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Po płytach już im sie nie opłaca jeździć.
No ale fakt, jak ktoś zginie albo zostanie potrącony to wtedy na 100% policja znajdzie cudowne środki na walkę z tym(I ot nagle się okaże, że gnanie niezarejstrowanymi pojazdami ponad przepisową prędkość nie jest do końca legalne).
No ale fakt, jak ktoś zginie albo zostanie potrącony to wtedy na 100% policja znajdzie cudowne środki na walkę z tym(I ot nagle się okaże, że gnanie niezarejstrowanymi pojazdami ponad przepisową prędkość nie jest do końca legalne).
Najgorsze jest to, że sezon się dopiero zaczyna. Jak więcej słonka poświeci to trzeba będzie korki do uszu kupować, żeby to wytrzymać. Tylko czy jest jakaś rada na ten cały kurz, który unoszą? Czy jesteśmy skazani na duszenie się przez cały rok: zimą od palonych w piecach śmieci i latem od kurzu zza motorów?
To wy właśnie wykazujecie się typowa polską mentalnoscia, jeśli coś mi nie odpowiada to sprawca to odrazu i**ota, wszystko mu wolno, najlepiej to do piachu odrazu z nim, śmieszne jest pisanie że parę lat temu ktoś kogoś zabił na kładzie, porównajcie sobie samochodowe wypadki śmiertelne w okolicy to już chyba ten jeden kład parę lat temu nie jest taki straszny. Na początku chyba Adam napisał że jak nie stać cie na pojechanie na tor to kup sobie wędkę i siedź, jeśli nie masz kompletnie pojęcia o kosztach takiego wyjazdu to lepiej się nie wypowiadaj, i jeśli tak stawiasz sprawę to jeśli cie nie stać na kilku hektarową działkę gdzie miał byś ciszę i spokój to nie komentuj
Szanowni Państwo,
ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem czołgu T-34/75. Niestety jak się można domyślić nie ma nigdzie w pobliżu toru do jeżdżenia czołgami, wobec tego będę trenował w naszych sąsiedzkich lasach. Kupiłem więc chcę i muszę mieć gdzie jeździć pod domem a pretensje o brak infrastruktury proszę mieć do naszych władz regionu. Po ulicach jeżdżą samochodu, więc ja będę jeździł czołgiem po lesie, to logiczne i mam nadzieję, że wszyscy nadążają za moim tokiem rozumowania. A jak komuś się nie podoba to niech się wyprowadzi.
ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem czołgu T-34/75. Niestety jak się można domyślić nie ma nigdzie w pobliżu toru do jeżdżenia czołgami, wobec tego będę trenował w naszych sąsiedzkich lasach. Kupiłem więc chcę i muszę mieć gdzie jeździć pod domem a pretensje o brak infrastruktury proszę mieć do naszych władz regionu. Po ulicach jeżdżą samochodu, więc ja będę jeździł czołgiem po lesie, to logiczne i mam nadzieję, że wszyscy nadążają za moim tokiem rozumowania. A jak komuś się nie podoba to niech się wyprowadzi.