Widok
oh na mdłości to można czekac i się wcale nie doczekać :) tym się nie sugeruj, bo to jest indywidualna sprawa. mnie biust wogóle nie bolał, nic a nic. w zasadzie zaczął pobolewać dopiero teraz, a wcześniej tylko troche jakby spuchł, ale to już było sporo po teście. na początku naprawdę nic oprócz przekoonania, że za chwilę przyjdzie miesiączka.
mdłości to tak w 8 -9 tygodniu dostałam, jeśli dobrze pamiętam, i to nie porannych tylko wieczornych :)
mdłości to tak w 8 -9 tygodniu dostałam, jeśli dobrze pamiętam, i to nie porannych tylko wieczornych :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley
ja pamiętam, że byłam święcie przekonana, że za chwile dostane okres, tak mnie brzuch pobolewał. nawet do męża mówiła "kochanie, tym razem chyba nic z tego" :)
dodatkowo miałam jakis taki jakby katar, ale niezupełnie, nieżyt delikatny. po zrobieniu testu to się już zupełnie rozchorowałamv:) a nie był to sezon mocno chorobowy :)
dodatkowo miałam jakis taki jakby katar, ale niezupełnie, nieżyt delikatny. po zrobieniu testu to się już zupełnie rozchorowałamv:) a nie był to sezon mocno chorobowy :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley