Widok

Czy coś czułyście?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pytam z ciekawości czy zanim zrobiłyście test ciążowy(w dniu spodziewanej miesiączki lub później)to miałyście jakieś objawy i podejrzewałyście ciążę.A może nic nie wskazywało na ciążę i dopiero test to potwierdził.Jak u Was było?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
oh na mdłości to można czekac i się wcale nie doczekać :) tym się nie sugeruj, bo to jest indywidualna sprawa. mnie biust wogóle nie bolał, nic a nic. w zasadzie zaczął pobolewać dopiero teraz, a wcześniej tylko troche jakby spuchł, ale to już było sporo po teście. na początku naprawdę nic oprócz przekoonania, że za chwilę przyjdzie miesiączka.
mdłości to tak w 8 -9 tygodniu dostałam, jeśli dobrze pamiętam, i to nie porannych tylko wieczornych :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sylwia nie miałaś żadnych ciążowych objawów jak mdłości czy ból i powiększenie piersi?W którym tygodniu poczułaś jakieś dolegliwości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby wiele osób mówi, że kobieta wyczuje że jest w ciąży, jakoś intuicyjnie. Ja kompletnie nie wiedziałam, dopóki nie zrobiłam testu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Adarechota.Ja mam dostać okres w poniedziałek,ale niestety mam przeczucie że nic z tego.Kompletnie nic nie czuję,żadnych mdłości itd..Piszcie dziewczyny jak u Was było.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pamiętam, że byłam święcie przekonana, że za chwile dostane okres, tak mnie brzuch pobolewał. nawet do męża mówiła "kochanie, tym razem chyba nic z tego" :)

dodatkowo miałam jakis taki jakby katar, ale niezupełnie, nieżyt delikatny. po zrobieniu testu to się już zupełnie rozchorowałamv:) a nie był to sezon mocno chorobowy :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0