Widok
Dziewczyny,nie wiem co mnie podkusiło i zrobiłam test.Co prawda dzień przed spodziewaną miesiączką,ale jakaś byłam od rana zdenerwowana więc chciałam sprawdzić.Zrobiłam test i wyszło...nic:-(Nie ma ciąży.No więć teraz czekam na ten okres jak na zbawienie,bo każdy dzień więcej przedłuża cykl.No coż zaczniemy starania od nowa.Nie wiem co sobie myślałam,że za pierwszym razem będzie strzał w dziesiątkę.
Widzę że wiele z Was dziewczyny nie miało wielu objawów tylko ból w podbrzuszu,czasem ból piersi.Ja to czuję się jak przed okresem.Boli mnie brzuch i wściekam się o byle co.Powinnam dostać w poniedziałek,ale jakoś nie wierzę w ciężę,szczególnie za pierwszym razem i to po niedawnym odstawieniu pigułek.
A ja i za pierwszym i za drugim razem najpierw robilam test (okolo spodziewanej miesiaczki), a objawy (chyba wszystkie mozliwe i bardzo silne) mi sie pojawialy jakis tydzien po tescie. Takze przed testami nic na ciaze nie wskazywalo, a robilam je tylko dlatego, zeby wiedziec, czy moge sobie cos na imprezie wypic ;)
mnie strasznie bolał brzuch jak na okres, pierśni miałam jak 2 balony- koszmarnie bolały. Juz sie bałam jaki mnie czeka mega okres. Poza tym każdego dnia biegałam na areobik i byłam z każdym dniem bardziej osłabiona- myślalam, ze bierze mnie grypa.
W dniu kiedy zrobiłam test lecialam do lekarza , bo załapalam jelitówkę....
W dniu kiedy zrobiłam test lecialam do lekarza , bo załapalam jelitówkę....