Widok

Czy ktoras z Was brala tabletki do pochwowe CLOTRIMAZOLUM GSK

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam jak w temacie.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale o co chodzi z tym tematem? ja brałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi mi o to czy po tym mialas jakies powiklania nie dobrze wymioty a i czy sie tyje po tych tabletkach
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja brałam inic nie było po tych tabletkach
ja również brałam i nie miałam żadnych skutków ubocznych, pomogły mi wyleczyć grzybicę
dokładnie jak paola! Żadnych skutków ubocznych
zresztą bierzesz je tylko przez kilka dni na noc...a jedynym utrudnieniem była żółta pozostałość po tych tabletkach wypływająca rano. więc lepiej załóż wkładkę.
ja mam brac przez 2 tyg i mam je brac zeby zniknely uplawy po nadzerca bo zostala wyleczona a uplawy nadal zostaly
imageimage
ja tez brałam, zadnych powikłań ani skutków ubocznych.
image

ja biore pierwszy raz jakie to uczucie jakie sa efektyn uboczne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja biore 1 raz i jednak nic mi nie dolega
imageimage
jak znalezc wiadomosci o nadzerce bo ginekolog ja u mnie stwierdzl
http://www.nadzerka.com.pl/ tu sobie poczytaj
imageimage
http://www.arciszewski.pl/p-nadzerka-16.html
imageimage
to nie są hormony, żeby po tym tyć lub wymiotować. To jest lek przeciw grzybicy i działa miejscowo, więc o tyciu czy wymiotach nie powinno być w ogóle mowy.
Jedyny dyskomfort jaki ja odczuwałam, to wypływanie rozpuszczonego leku i brudzenie bielizny, ale to można załatwić wkładką jak już ktoś napisał wcześniej.
image[/url]image[/url]
proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!
już drugi raz tuż przed miesiączką odczuwam pieczenie i swędzenie okolic intymnych,kupiłam globulki CLOTRIM AZOLUM GSK i nie wiem czy mogę je stosować na ;początku okresu???? proszę o podpowiedź
Nie powinno się stosować podczas okresu.. na ulotce nawet to masz chyba.. i zero seksu.. ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Clotrimazolum gsk - mdłości i wymioty

Lekarz przepisał mi ten lek na grzybka, pierwszy raz w życiu mam taka infekcje i mam 2 tabletki dopochwowe, jedna wzielam wczoraj na noc i nagle w nocy obudzil mnie odruch wymiotny tym lekiem ale naszczescie nie zwymiotowalam. Rano po przebudzeniu czulam w ustach smak tego leku no i oczywiscie wkładka konieczna jest ponieważ lek po rozpuszczeniu wypływa w formie żółtej wydzieliny. Druga tabletke mam użyc po 3 dniach przed okresem,poniewaz w czasie okresu nie wolno!!Ale dlaczego miałam odruch wymiotny ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a skoro to globulki z jodyną to jak to moglas w ustach czuc ?? wiesz jak one smakuja ??
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
W szpitalu po urodzeniu dziecka lezalam na sali z babeczka która czopek polknela i zalila się pielęgniarce, że ciężko było i podzieliła go na dwie części;D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny a te tabletki sa tylko na recepte?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialam wypisywana recepte
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli kupiłas to chyba potrafisz przeczytac ulotkę?? LUDZIE CZYTAJCIE ULOTKI A POTEM PISZCIE NA FORACH
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ginekolog kazał mi je brać ale ze w niedziele mam dostac miesiaczke to mam je brac rano i na wieczór. tez mam upławy przez pozostalosci z nadzerki ktora rok temu miala wypalana;/ od wczoraj wieczora je biore czuje jakby wiecznie ze mnie cos wylatywalo czy to zle?
Ja miałam skutki uboczne po tych globulkach w postaci ostrego pieczenia ,więc je odstawiłam. Wiem że były też inne skutki uboczne, ale nie pamiętam jakie. Wszystkie skutki uboczne, nawet jeśli nie ma ich na ulotce powinno się zgłaszać lekarzowi. Czasami mogą być interakcje z innymi lekami które się bierze równolegle.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry