Widok
http://www.nadzerka.com.pl/ tu sobie poczytaj
to nie są hormony, żeby po tym tyć lub wymiotować. To jest lek przeciw grzybicy i działa miejscowo, więc o tyciu czy wymiotach nie powinno być w ogóle mowy.
Jedyny dyskomfort jaki ja odczuwałam, to wypływanie rozpuszczonego leku i brudzenie bielizny, ale to można załatwić wkładką jak już ktoś napisał wcześniej.
[/url]
[/url]
Jedyny dyskomfort jaki ja odczuwałam, to wypływanie rozpuszczonego leku i brudzenie bielizny, ale to można załatwić wkładką jak już ktoś napisał wcześniej.

Clotrimazolum gsk - mdłości i wymioty
Lekarz przepisał mi ten lek na grzybka, pierwszy raz w życiu mam taka infekcje i mam 2 tabletki dopochwowe, jedna wzielam wczoraj na noc i nagle w nocy obudzil mnie odruch wymiotny tym lekiem ale naszczescie nie zwymiotowalam. Rano po przebudzeniu czulam w ustach smak tego leku no i oczywiscie wkładka konieczna jest ponieważ lek po rozpuszczeniu wypływa w formie żółtej wydzieliny. Druga tabletke mam użyc po 3 dniach przed okresem,poniewaz w czasie okresu nie wolno!!Ale dlaczego miałam odruch wymiotny ????
Ja miałam skutki uboczne po tych globulkach w postaci ostrego pieczenia ,więc je odstawiłam. Wiem że były też inne skutki uboczne, ale nie pamiętam jakie. Wszystkie skutki uboczne, nawet jeśli nie ma ich na ulotce powinno się zgłaszać lekarzowi. Czasami mogą być interakcje z innymi lekami które się bierze równolegle.