Widok

Czy któraś z mam chodzi z maluszkiem na basen?

Chcemy się zapisać,napiszcie od którego miesiąca już można i ile kosztuje ta przyjemność?wiem ze sie długo czeka,(myślę o chełmie),dlatego pytam wcześniej,a może macie jakieś namiary żeby uzyskać wszelkie informacje na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA chodzę od 4 mieciąca. Chodzimy do sopotu do szkoły pływanie Nasze dziecko. Koszt karnetu 290zł+50zł wpisowe (za to dają pakiet startowy pieluszki i zabawkę) za 10 wejść. Następny kurs 290zł. Nam się baaaardzo podoba:)
O kurcze trochę to kosztuje,ciekawe ile na chełmie.A nie choruje Ci dzidzia?
Wcale nie choruje. Mały ma 9 mc a od urodzenia raz miał katarek i brał syropek i to wszystko:)
Na Chelmie kurs kosztuje 300zł za 12 spotkań. Można zapisać dziecko od 3 mca zycia. Zapisy na Chelmie od 15marca. Szczegoly na stronie www.dzidzius.info
my chodzimy od 4 miesiąca...płacimy 200 zł za 10 wejść, w tym są pieluszki i zdjęcia na ostatnich zajęciach

Miśka nie choruje, ona w ogóle nie choruje :)

MM 82, maja oni swoja stronke internetowa?
Bylabym zainetersowana, zwazywszy na fakt, co sie teraz dzieje na tym basenie na Chełmie;//a do Gdyni mi za daleko..Soppot jeszcze jeszce...
Cena chyba wszedzie tajka w tych granicach ania27;.
Co do chorob- nasz Jacho tez zdowek:) Katarek raz tylko a tak -ryba:)
Też chodzimy do Sopotu do szkoły pływania "Nasze dziecko"

http://www.naszedziecko.com.pl/main.php

Są już zapisy na kolejny sezon. Małemu coraz bardziej się podoba, choć pod koniec zasypia, bo i godzina zabójcza - 8:30 :)
Dokładnie ta stronka co podała modzelka.
I jeszcze jedno, polecam zajęcia z Irkiem. Byłam już na różnych ale z Irkiem mi się najbardziej podoba
mmm-82, a to jest wybór ? nas zapisali i trafiliśmy do Mileny. Bardzo sympatyczna kobitka, z rewelacyjnym podejściem do dzieci, szczególnie tych najmłodszych, płaczących i marudzących. Do rodziców też potrafi dotrzeć. Hihi, w naszej grupie musi temperować tatusiów, bo najchętniej puściliby maluchy na głęboką wodę :)
Jest wybór,zawsze można się dowiedzieć i zapisać do kogo chcesz. Na zajęciach u Mileny też byłam kilka razy, ale ja tam wolę zajęcia z Irkiem. Zawsze można sobie odrabiając zajęcia iśc do kogoś innego i porównać.
My chodzimy do Centrum Staś w Gdyni. Cena: 15 zł za dziecko + 10 za dorosłą osobę (w karnecie 8). Chodzimy tam od lipca. Mati uwielbia wodę. Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć.
Dominique, a trafiają się ojcowie z dziećmi? Bo ja jestem niepływająca, a mąż pływający. Z tego co patrzyłam w galerii, był jeden pan :/
anka123, a gdzie jest to centrum Staś? i czy to są jakieś zorganizowane zajecia, czy nie? Bo ja chchiałam z moim synkiem iść na basen tylko nie wiem jak go w tej wodzie zająć? i ta cena to jest za ile minut?
no ciekawa jestem czy te zapisy w szkole dzidziuś na Chełmie faktycznie są na zasadzie kto pierwszy ten lepszy i liczą się setne sekundy.
- nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
a powiedzcie mi co mam zrobić żeby sie zapisać na Chełm - bo jakoś nie moge znalesc. Można podjechać i zapisać się osobiście?
Aguszka :)
Kaś- Staś jest w Gdyni na Tatrzańskiej. Zajęcia z instruktorami. 30 minut zajęć zorganizowanych przez instruktorów + 15 minut czasu wolnego. Pewnie gdybym sama szła z Matim to nie wiedziałabym co robić, ale instruktorzy pokazują różne ćwiczenia, nurkowanie, pływanie na pleckach. Jest naprawdę super.
anka dzięki - to jest na tym basenie jezuitów?