Widok

Czy któraś z was ma może rzutnik Ania:) ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To taka zabawka z PRL. Ostatnio mi się przypomniało, że cos takiego miałam i chciałam zafundować córce. Niestety na allegro osiąga niezłe ceny (chyba za to, że antyk;)). Czy któraś z was moze ma i czy dziecko się tym interesuje, bo nie wiem czy warto inwestować ;)?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi rodzice ostatnio wyjeli rzutnik Majce i bajek(zwierzatek)nie chciala ogladac ale jak zostala sciana ze swiatlem to coicia robila fajne cienie na scianie i juz jej sie bardziej podobalo.
Ja bym czegos takiego jej nie kupila,moze gdyby byla starsza...
image
image
bardzo fajna sprawa taki rzutnik. Mam i czekam aż Franio podrośnie, żebyśmy mogli oglądać bajki. Z dzieciństwa pamiętam jak je namiętnie wałkowałam.
Także ja bym się chyba szarpnęła na Twoim miejscu nawet z allegro, albo jak Ci się nie pali, to poczekaj, może ktoś taniej będzie sprzedawał.
image
image
kasia musisz przegladac czesto alegro,ja mam ale nie sprzedaje,a widzialam kiedys bo sama szukalam ze mozna wychaczyc i za 30 i za 50 razem z bajkami.
image
Mała ciężarówko, a małą interesują bajki?
image
http://allegro.pl/rzutnik-bajka-40-kultowych-bajek-i1897363572.html ja ma taki u rodziców :-) Kurczę! nie wiedziałam, że mam taki drogi sprzęcior ;-)
Pytanie przypomniało mi dzieciństwo jak ogłądałam bajki z rzutnika :) Gdzieś mam ten rzutnik i sporo bajek, ale moje dziecko jeszcze zbyt małe by się interesowało bajkami.
Miranda nie tyle sam rzutnik winduje cenę co bajki, średnia cena jednej sztuki to ok. 9-10 zł, tak więc przy 40-stu bajkach cena tego rzutnika jest atrakcyjna
sama się przymierzałam do takiego rzutnika, mój z dzieciństwa niestety umarł śmiercią tragiczną, najpewniej dzieci go dostaną pod choinkę od chrzestnej
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Kurcze, a nie mieszka któraś z was na Przymorzu, wpadłybysmy z małą zobaczyć bajkę, albo zaprosimy do nas :). Nie wiem poprostu czy warto inwestować. Pamietam, ze ja się nim bawiłam jak miałam koło 6 lat i nie wiem czy młodą to zainteresuje. Ona ma rok i 8m-cy.
image
Warto!!!!!
Nasz Janio odkąd skończył 2 latka to szał, co dwa dni, musi coś "wyslajdować":)
Mamy rzutnik Ania, a mieliśmy Jacka, coś nawaliło.

Na allegro najlepiej kupić z bajkami, chyba,że masz sporo.My mieliśmy masę bajek, więc sam sprzęt kupiliśmy.
image

image
Moje dzieci (2 i 5 lat) uwielbiają oglądać bajki na ścienie :-)
Czyli jednak należy kupić. Do Gwiazdki mamprezenty zaplanowane więc mam trochę czasu żeby popatrzeć na allegro. Swoją drogą zobaczcie ile lat te rzutniki wytrzymały :)
image
A najbardziej zastanawiające jest to, że ich już nie produkują pomimo takiego popytu ... A przecież tam nic skomplikowanego wewnątrz nie ma.
Tak. Ja nawet myślałam, że jak wyskoczę z tym rzutnikiem to zaraz mi ktoś napisze, że teraz to produkują jakiś nowszy model itd. Moze myślą, że są płyty CD i to powinno wystarczyć.
image
moze komus sie przyda,znalazlam przez przypadek;)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zamienie/rzutnik-ania-ogl4356445.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry