Widok

Czy ktoś chodzi do ginekologa w Vita Med w Gdyni,ul.Wejherowska?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mozecie mi polecic jakiegos ginekologa który poprowadził by moja ciąże bo zmieniłam miejsce zamieszkania na Gdynie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem z doświadczenia, bo w ciązy nie byłam, ale słyszałam, że Pani ginekolog jest bardzo dobra, jeśli chodzi o Panów to ja jestem zapisana do dr Frąckowiaka, ale byłam u niego tylko raz, natomiast koleżanki chwaliły go jeśli chodzi o choroby kobiece, ale mówiły, że do prowadzenia ciąży się nie nadaje. O doktorze Janeckim się nie wypowiem, bo nic na jego temat nie słyszałam. Tylko ta moja opinia to jest z opowieści, a nie z autopsji, więc nie mogę tego potwierdzić.
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepsza jest dr holke to kobieta bardzo dobry lekarz nigdy nie idz do janeckiego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
od Janickiego trzeba uciekac. Zawsze jak sie przyjdzie w godzinach jego urzedowania to przychodnia pusta. nigdy do niego nie ma kolejek. Lekarz wogole nie wyazuje zainteresowania pacjentka. ostatnio poronilam to nie uzyskalam od niego pomocy :(
Janicki juz dawno nie zyje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od Janickiego uciekaj jak najdalej, chyba że jesteś zahartowana w wizytach u nieprzyjemnych i gburowatych lekarzy. Jak chodzisz do niego tylko po tabletki czy coś to nie ma problemu, da receptę i nic więcej go nie interesuje. W ciąży nie polecam, byłam u niego na 2 wizytach i za każdym razem zostało mało przyjemnie potraktowana. Co mnie zaszokowało to gdy poprosiłam o USG na początku ciąży, to wyśmiał mnie i kazał przyjść na następną wizytę. Powinien dawno odejść na emeryturę.
Co do Frąckowiaka to nie wiem jak jest. Moja znajoma chwaliła sobie panią ginekolog. Niestety nie wiem jak się nazywa. Ale od Janickiego nie może być gorsza ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
janeckiii masakra tez u niego bylam to jego podejscie zlewajace i w ogole porady lekarskie kpina......
Polecam dr Holke.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam, że dr Janecki to porażka. Ja do niego chodziłam dodatkowo, żeby badania na nfz dostać. Byłam pod opieką lekarza prywatnego, a do niego chodziłam wyluzowana i tak samo mu dogryzałam jak on mi :) Badań mało dawał nawet nie zrobił mi usg na przezierność karkową!!!. Ja miałam bardzo trudną pierwszą ciążę i prywatny lekarz trzymał mnie prawie pod kloszem, a ten miał to wszystko w d. Masakra jeżeli jest to jedyny lekarz, który prowadzi ciążę.
Nigdy nie byłam u pani ginekolog która tam przyjmuje, ale słyszałam wiele dobrego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry