Widok
Witam serdecznie.
Miałam przyjemność gościć tą ekipe na Swoim weselu w Lipcu. Skorzystaliśmy z obsługi Kamerzysty i Fotografa. Oglądałam dużo filmów różnych Firm, szukałam czegoś wyjątkowego i tak właśnie było dzięki Video-Tom z Żukowa! Zdjęcia z wesela i sesji były świetne a film cudowny. Pamiątka na całe życie. Jeżeli chodzi o kontakt z właścicielem, nie było w niczym problemu, otwarty na każdy pomysł, aluzje i wogóle ;) Naprawde polecam tą firme! Jeżeli jest ktoś zainteresowany mogę pokazać fotki czy coś ;))
Miałam przyjemność gościć tą ekipe na Swoim weselu w Lipcu. Skorzystaliśmy z obsługi Kamerzysty i Fotografa. Oglądałam dużo filmów różnych Firm, szukałam czegoś wyjątkowego i tak właśnie było dzięki Video-Tom z Żukowa! Zdjęcia z wesela i sesji były świetne a film cudowny. Pamiątka na całe życie. Jeżeli chodzi o kontakt z właścicielem, nie było w niczym problemu, otwarty na każdy pomysł, aluzje i wogóle ;) Naprawde polecam tą firme! Jeżeli jest ktoś zainteresowany mogę pokazać fotki czy coś ;))
Witam.
My korzystaliśmy z usług firmy Video-Tom w sierpniu i złego słowa nie możemy na nich powiedzieć. Zarówno kamerzysta jak i fotograf spełnili nasze oczekiwania :) Są otwarci na propozycje Młodych ale sami także mają ciekawe pomysły na film i zdjęcia ślubne :) Bardzo fajnym pomysłem były teledyski w trakcie filmu np. z sesji z gośćmi i z sesji plenerowej. Zarówno film z wesela jak i zdjęcia zrobione przez Video-Tom zbierają same pomyślne recenzje ;) Ogólnie cała współpraca odbyła się w bardzo miłej atmosferze :) POLECAMY VIDEO-TOM! Satysfakcja gwarantowana :)
My korzystaliśmy z usług firmy Video-Tom w sierpniu i złego słowa nie możemy na nich powiedzieć. Zarówno kamerzysta jak i fotograf spełnili nasze oczekiwania :) Są otwarci na propozycje Młodych ale sami także mają ciekawe pomysły na film i zdjęcia ślubne :) Bardzo fajnym pomysłem były teledyski w trakcie filmu np. z sesji z gośćmi i z sesji plenerowej. Zarówno film z wesela jak i zdjęcia zrobione przez Video-Tom zbierają same pomyślne recenzje ;) Ogólnie cała współpraca odbyła się w bardzo miłej atmosferze :) POLECAMY VIDEO-TOM! Satysfakcja gwarantowana :)
jakoś odnoszę nieodparte wrażenie, że obydwie "recenzje" wyszły spod jednej ręki, oczywiście fotki na maila może wysłać każdy, w tym sam usłogodawca :) lepiej byłoby jakbycie zachwycone pary najpierw się zalogowały, mogłoby to wówczas wyglądać bardziej wiarygodnie, a tak .... to jak zwykle :), a nóż może ktoś naiwny da w to wiarę
Witam. Jeżeli chodzi o wiarygodność to mogę się podpisać Magda i Daniel, ślub mieliśmy dosyć dawno - 5 lat temu, nasze fotki są na stronie T. Młyńskiego videotom, mogę potwierdzić iż z tą firmą nie mieliśmy najmniejszych problemów, zdjecia wyszły fantastycznie atmosfera była dośc zabawna dzięki osobom które foteczki robiły, nie musieliśmy się o nic martwić, wszystkie ich pomysły były trafione, a co najważniejsze każdy kto oglądał te zdjęcia był zachwycony, nawet wypytywał o nie inny fotograf z Kartuz, z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.
Własnie dlatego staram sie nie pojawiac na weselniku bo jesli nic nie napisza to konkurencja dopisze :)
jesli pochwalą to reklama i teorie spiskowe :)
te pary co napisały mam nawet w galeri na FB a te starsze na stronie :)
przyznaje wielka gafą było udostepnienie tego linku na FB dlatego pary pojawiły sie tu w tym samym czasie i pewnie kolejne sie pojawia :(
jeszcze raz pozdrawiam
jesli pochwalą to reklama i teorie spiskowe :)
te pary co napisały mam nawet w galeri na FB a te starsze na stronie :)
przyznaje wielka gafą było udostepnienie tego linku na FB dlatego pary pojawiły sie tu w tym samym czasie i pewnie kolejne sie pojawia :(
jeszcze raz pozdrawiam
Tomek co ty się tłumaczysz daj temu spokój przecież wszyscy co cię znają i tym którym robiłeś wesela i nie tylko to wiedzą jak to wygląda i jak wykonujesz swoją pracę . A Tutaj niestety jest coraz mniej normalnych ludzi 90% to twoja żałosna konkurencja jak się pojawi jakiś wątek np.kamerzysta na wesele czy polecam zespół taki i taki i ktoś napisze jakieś pozytywne opinie to już szanowną konkurencje strasznie boli ale nie zawracaj sobie tym głowy bo to ty masz co sobotę dwa albo i trzy wesela a oni grzeją fotel w domach i to jest ten ból .Polecam Videotom MŁYŃSKI bo są tego warci PS.pozdro dla wszystkich tych którzy nie potrafią się pogodzić z faktem ze jest może ktoś co robi coś lepiej o de mnie pozdrawiam.
Co prawda sama nie korzystałam z usług bezpośrednio tych Panów , gdyż poznałam Ich na ślubie kumpeli ale nie mam żadnych zastrzeżeń jako osoba obiektywna. Miły Pan nie szczędził zdjęć każdemu z nas, a film jest rewelacją. Firmę te z czystym sumieniem mogę polecić każdemu :)
Czytając negatywne komentrze mam wrażenie że chodzi tu o zwykłą konkurencje..
Czytając negatywne komentrze mam wrażenie że chodzi tu o zwykłą konkurencje..
Ludzie wezcie sie w garsc ceny video tom z zukowa sa takie jak profesionalnych eklip z 3 miasta robiących klipy do telewizji.
http://www.sm-studio.pl u nich zamowila, dostałam zniżke w tym miesiącu mają promocje jeszcze A kto nie jest slepy widzi różnice miedzy takimi video. Niestety nie mieli już wolnego terminu na fotografa.
mamy 2012 a ekipy kręca jeszcze kamerami z przed 15 lat. Firma która ja zamowiłam ma nawet helikopter do filmowania. Ludzie wasz slub może wyglądać profesionalnie czemu wy dalej takie tragiczne weselicha nagrywacie;/
http://www.sm-studio.pl u nich zamowila, dostałam zniżke w tym miesiącu mają promocje jeszcze A kto nie jest slepy widzi różnice miedzy takimi video. Niestety nie mieli już wolnego terminu na fotografa.
mamy 2012 a ekipy kręca jeszcze kamerami z przed 15 lat. Firma która ja zamowiłam ma nawet helikopter do filmowania. Ludzie wasz slub może wyglądać profesionalnie czemu wy dalej takie tragiczne weselicha nagrywacie;/
Adminie, zrób coś z tą całą żałosną farsą, przebiegłość co poniektórych usługodawców przechodzi granice dobrego smaku i wyczucia, może czas pomyśleć o zmianie zasad dotyczących wpisów o podobnej treści
O tym co dzieje się w tym wątku już nawet nie można powiedzieć, że pachnie autopromocją, on zwyczajnie nią śmierdzi
O tym co dzieje się w tym wątku już nawet nie można powiedzieć, że pachnie autopromocją, on zwyczajnie nią śmierdzi
pytanie tylko, po co komu takie informacje jak w tym wątku, z tego wynika że każdy kto sobie zrobi kampanię reklamową jak na tym przykładzie to może sobie to spokojnie robić, bo zasady jakie obowiązują na forum są skostniałe i nie dostosowują się do obecnych standardów, a te jakiś czas temu mocno ewaluowały i niektórzy usługodawcy to dość mocno wykorzystują, może w końcu czas na zmiany. Każde tego typu nadużycia zawsze będą tworzyć patologię i niedługo nie zapanujesz nad tym drogi Adminie, a forum nie będzie już nikomu służyło zgodnie z jego intencjami. Chyba warto się nad tym głębiej zastanowić
Sama potrafię wyciągnąć odpowiednie wnioski, jednak część osób może być kolokwialnie mówiąc nabita w butelkę
Sama potrafię wyciągnąć odpowiednie wnioski, jednak część osób może być kolokwialnie mówiąc nabita w butelkę
Adminie, w mojej opinii starać się aby wypowiedzi innych osób były w jakiś sposób wiarygodne, po logowaniu widać przecież czy dana osoba zalogowała się wyłącznie po to żeby wziąć udział w konkretnym wątku, można także często określić czy faktycznie planuje swój ślub i dlatego zakłada temat (m.in. po innych jej wypowiedziach) lub czy go wogóle go brała. Nie rozumiem i nie przekonuje mnie sytuacja, w której nagle "zadowolony" niezalogowany i pierwszy raz występujący na forum klient specjalnie odświeża jakiś stary wątek, żeby wyrazić w nim swoje zadowolenie. Odnośnie tego wątku to przecież trudno uwieżyć, że niby przypadkowo ktoś połączył siłę FB z forum i tak jakoś wyszło. Przecież powszechnie wiadomo, że idzie nowy sezon i trzeba o sobie przypomnieć...
Ps. Równie dobrze za chwilę mogę napisać przecież jakąś niepochlebną opinię jako niezalogowana osoba, której oczywiście nie usuniesz bo nie będzie podstaw...
Ps. Równie dobrze za chwilę mogę napisać przecież jakąś niepochlebną opinię jako niezalogowana osoba, której oczywiście nie usuniesz bo nie będzie podstaw...
Adminie, nie każdy czyta Twoje ostrzeżenia o "ściemnianiu" itp , można by było powiedzieć, że jak już, to tylko przya takich okazjach jak teraz i nowo wchodzące osoby tego nie czytają. Moim zadaniem jak forum będzie wiarygodne to się samo obroni, a na pewno nie będzie czymś na zasadzie "sztuka dla sztuki" bo jednak wiele osób chce poszukiwać na nim dobrych rad i pomocy, a ta niekończąca się walka o klienta i nieuczciwe metody usługodawców niestety to wykluczają
Ps. do gazeta jakoś inne fora działające na zasadzie logowania działają i mją się świetnie, w tym i forum gazeta
Ps. do gazeta jakoś inne fora działające na zasadzie logowania działają i mją się świetnie, w tym i forum gazeta
I ja jestem za tym by móc dodawać posta dopiero po zalogowaniu w końcu by sie zakonczyły posty konkurencji i wpisy nie wiadomo kogo.
Nie ja napisałem tego posta mozna sprawdzic sobie i dodam ze na brak pracy nie narzekam niech ktos znajdzie tutaj moją reklame a jestem od ładnych paru lat na weselniku.Zawsze podpisuje sie z zalogowanego konta i daje opinie tylko tam gdzie naprawde jestem pewien.
No i w tym poscie tak samo najwiecej pisza osoby niezalogowane :)
pozdrawiam
Tomasz Młyński
Nie ja napisałem tego posta mozna sprawdzic sobie i dodam ze na brak pracy nie narzekam niech ktos znajdzie tutaj moją reklame a jestem od ładnych paru lat na weselniku.Zawsze podpisuje sie z zalogowanego konta i daje opinie tylko tam gdzie naprawde jestem pewien.
No i w tym poscie tak samo najwiecej pisza osoby niezalogowane :)
pozdrawiam
Tomasz Młyński
zgadza się drogi detektywie :), zresztą jak pewnie nie doczytałeś w mojej wypowiedzi, która mam ten sam IP i autorem jest 123, wspomniałem też o tym że mogę wystawić opinię tego typu. Ale nie martw się robię to też w twoim interesie, w końcu przecież zależy ci na tym, żeby na forum znajdowały się jedynie wiarygodne wypowiedzi... Prawda??? Moze to w penym sensie pomoże w szybszym podejmowaniu decyzji ludziom, którzy decydują o zasadach panujących na tym forum. Także bez urazy, w tym akurat wypadku jesteś jedynie ofiarą tej nagonki :)
Zgadzam sie z toba w 100% ale to nie znaczy ze musisz akurat mi robic antyreklame a co do tych co sie wpisali w pozytywny sposob to napisz do mnie na meila dam ci dane do tych par i se posprawdzasz bo napisali do mnie ze wpisali sie tutaj wiec wiem ktore to pary...
Dodam ze jestem administratorem kaszubskiego weselnika i tam tak samo mozna dodawac wpisy tylko po zalogowaniu i fakt mniej jest wpisow ale konkretne osoby pisza
pozdrawiam
Dodam ze jestem administratorem kaszubskiego weselnika i tam tak samo mozna dodawac wpisy tylko po zalogowaniu i fakt mniej jest wpisow ale konkretne osoby pisza
pozdrawiam
myślę, że już to zostało wytłumaczone, chociaż nikt przecież nie kazał mi tego tego robić :) Zresztą nie podejrzewasz mnie chyba o takie roztargnienie, żeby nie zauważyć zdublowanego IP ;) wydaje mi się, że to jedyny sposób na wyegzekwowanie normalnych zasad na forum, które czyta całkiem sporo osób. Każdemu uczciwemu usługodawcy powinno na tym zależeć, bo niestety dochodzi często do nadużyć i to w obydwie strony, chwlą się sami usługodawcy pod anonimową przykrywką, ale też i im się czasami niesłusznie obrywa od konkurencji lub z innych powodów. Oczywiście jest to działanie też przede wszystkim w obronie interesów osób czytających to forum. Powinno się to jak najszybciej się zmienić ... A tak swoją drogą działanie w ten sposób jest moim zdaniem niezbyt dobrze odbierane, masz przecież swojego FB, no i tego weselnika do promocji...
Podejrzewam, że dlatego bo napisałam prawdę? a prawda jest taka, że Video-tom z Żukowa, Tomasz Młyński mieli możliwość uwiecznić nasz najpiękniejszy dzień w życiu w lipcu 2012 roku. Ekipa profesjonalistów, film jest oryginalny,każdy kto go oglądał był pod wrażeniem. Zdjęcia również rewelacja przywołują teraz masę wspomnień, to najlepsza ekipa jaką znam. Wszystkim niezdecydowanym polecam w 100 procentach.
Pozdrawiam ;)
Pozdrawiam ;)
Wątek ten stracił chyba lekko na sensie, ale gdyby jednak ktoś szukał wciąż opinii nt firmy video-tom to i ja mogę od siebie dodać, że są warci pochwały. Kręcili w zeszłym roku ślub i wesele mojej szwagierki- film jest naprawdę dobrze zrobiony i to co ważne- całość jest spójna i zrobiona z głową. Dobrze dopasowane podkłady powodują, że ogląda się ten film naprawdę przyjemnie. Także ja polecam- sama będę korzystać z ich usług za rok :)