Widok

Czy ktoś używał balsam do ust przeciw opryszczce Erazaban Protect?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Słyszałam o balsamie do ust przeciw opryszczce Erazaban Protect, który chroni usta przed promieniowaniem UV, przed zimnem i wiatrem.
Macie jakieś doświadczenia z zapobieganiem nawrotu opryszczki. Mnie opryszczka przytrafia się kilka razy w roku i chciałam coś zrobić, aby nawrót choroby był rzadziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup tabletki hascovir(bez recepty) albo idź do lekarza pierwszego kontaktu po heviran(ten sam skład co hascovir ale lek jest tańszy). Mi te leki bardzo pomogły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja używam od kilku miesięcy, bodajże 3 ... i jestem mega zadowolona. Opryszczki nie ma ( a zawsze miałam na przełomie jesień/zima) a do tego usta są super nawilżone

Fajny artykuł na ten temat https://dimedic.eu/wiedza/jak-zapobiegac-nawrotom-opryszczki-wargowej a Erazaban faktycznie skuteczny.

Faktycznie fajny artykuł. Dzieki za linka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny i skuteczny balsam. Do tego łatwo dostępny i tani.

Ja używam tego balsamu właśnie jako ochrony przed opryszczką. w tym sezonie zimowym ani razu mi się nie przytrafiła. a tamtej zimy nie mogłam wyleczyć jej i miałam non stop nieestetyczne strupy. A i usta są gładkie i miękkie dzięki balsamowi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też używałam i jako, że już kalendarzowa wiosna to mogę powiedzieć, że dzięki temu balsamowi udało mi się pierwszy raz od kilku lat wytrwać bez opryszczki! Jupi! Jestem bardzo zadowolona i nie przestaję używać po zimie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry