Widok

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt?

Dom i mieszkanie 2 Potoki Brama Sopocka Wielki Kack Temat dostępny też na forum:
Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście kredyt na mieszkanie? Dlaczego (nie)?
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzięki za polecenie PTP, dobra firma, musiałam wziąć chwilówkę bo brakowała mi na wyposażenie mieszkania.Polecam! Uczciwa firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Radzę przeczytać ten artykuł przed zakupem mieszkania:
https://www.aasapolska.pl/blog/porady-finansowe-1/zanim-kupisz-mieszkanie-lista-rzeczy-do-sprawdzenia_sx-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdybyś przeczytała ten artykuł to byłoby łatwiej :
https://www.aasapolska.pl/blog/porady-finansowe-1/zanim-kupisz-mieszkanie-lista-rzeczy-do-sprawdzenia_sx-
Kupiłam mieszkanie na kredyt i nie żałuje, jest to o wiele lepsza decyzja niż ciągły wynajem. Wreszcie mogę powiedzieć, że jest w 100% moje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest 2019 mieszkan brak, z rynku wtornego ida jak buleczki na nowe trzeba czekac 2 lata. A ktos Panu w 2016 powiedzil xe bedzie nadpodaz. Tyle sa warte prognozy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest obecnie 5 lat poznij , ceny szlanie poszly w gore, wiec na nic te spekulacje
2019 nadpodaz nadal nie wystapila, mieszkania z rynku wtorengo znikaja jak swieze buleczki

ja poleca ranking https://ysa.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie żałuję zakupu mieszkania na kredyt ale tylko dlatego że firma https://bankowoscfirmowa.pl/ pomogła mi dostać kredyt od banku na bardzo dobrych warunkach, to co oferowali mi osobiście było dużo gorsze. Także taki doradca kredytowy to fajna sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zanim weźmiesz kredyt skontaktuj się z ekspertem finansowym z Trójmiasta

Doradca Finansowy Trójmiasto - Kredyty

Ludzie się boją tych kredytów, ale czy ciągły wynajem to fajna sprawa? No tak nie do końca. Ja to myślę, że już lepiej mieć ten kredyt i go sobie powoli spłacać niż pchać komuś pieniądze w kieszeń za nie swoje mieszkanie. Kupowałam od home invest i u nich mają fajnego doradcę, bardzo mi pomógł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam mam juz jedno mieszkanie na ruczaj kupilem bez kredytu teraz chzial bym kupic 2 z kredytem mieszkam w Austri Do jakiej summy bym Mugl kupic mieszkanie z wkladem okolo 60 Do 100 tys zeta i mieszkaniem Co daje 1450 Co miesionc pozdrawiam Marian

Ja nie żałuję, że wzięłam kredyt. Kupiliśmy mieszkanie na Jasieniu na Fotoplastykonie i mam ratę w granicach wynajmu mieszkania, ale mam poczucie, że te pieniądze nie idą w eter, tylko odkładają się jako inwestycja w nieruchomość w dobrej okolicy, a jednocześnie mamy gdzie mieszkać. Warto pogadać ze znajomymi, może ktoś poleci Ci dobrego doradcę od kredytów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobrze jest wziąć kredyt na mieszkanie poczytajcie lista-firm.com.pl/blog/zakup-mieszkania-na-kredyt

Ja kupowałam od Home Invest mieszkanie na Bielanach i nie żałuję. Jak znajdziesz dobrego dewelopera, jak mój, to pomoże Ci przecież z kredytowaniem. Dla mnie wynegocjowali w banku korzystniejszą ratę i spłacam ją bez żadnego problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzie w trójmieście są bielany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mistrz :D

To pewnie zależy w jaką inwestycję się wkłada pieniądze z kredytu. Jak w słabą lokalizację bez perspektyw, albo w taniego dewelopera bez doświadczenia, to nie warto

Papa
2019-07-11 14:46:12
To pewnie zależy w jaką inwestycję się wkłada pieniądze z kredytu. Jak w słabą lokalizację bez perspektyw, albo w taniego dewelopera bez doświadczenia, to nie warto
To w co Twoim zdaniem warto?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trochę dziwne myślenie, ale każdy może mieć swój system, dopóki działa Moim zdaniem kredyt to nie wybór, a konieczność, bo mieszkać gdzieś trzeba, a w obecnych czasach mało kogo stać aby kupić za gotówkę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Jasień

Monsa (38 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...

Proszę o kontakt (3 odpowiedzi)

Witajcie. Jak sprawa obecnie wygląda? Czy ktoś poodbierał już mieszkania w tej inwestycji? Coś...

Linea (41 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

do góry