Widok

Czy macie rowniez whisky na weselu?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pewien dylemat,pare osob z mojej rodziny szczegolnie osoby starsze nie pija wodki tylko whisky i zastanawiam sie czy dokupic whisky i jak to zrobic gdyz niewiem czy ustawic whisky razem z winami w wyznaczonym miejscu czy poprostu tam gdzie beda siedzialy osoby pijace whisky odrazu postawic butelki na stole??? Wiem ze to glupie pytanie ale zawsze na weselach jest tylko wodka i niewiem jak to rozwiazac.Moze ktoras z was miala juz taka sytuacje i podpowie mi troszke?dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam ten sam problem.ja sama pije whiskey i napewno ja kupię.Możesz podejść do osób , które wiesz ze ją piją i spytać czy podac im whiskey.
my stawiamy whisky tam gdzie wina - metoda punktowa, co kawalek.
Myślę, że można postawić whisky na jakimś osobnm stoliku (częst to widuje) z wiaderkiem lodu i szklankami do whisky
na weselu nie ale na poprawinach będzie jak najbardziej
ja tez sama pije whisky a poniewaz na moim weselu było wiele osób pijących whisky wiec stała normalnie na stołach razem z innymi alkoholami...tak rozstawiona punktowo..a poniewaz wesele bylo latem wiec wiaderka z lodem tez stały :)
my robimy dodatkowy stolik z kolorowymi alkoholami. Whisky oczywiście tez tam się znajdzie ;)
u Mnie na weselu był stolik gdzie był inny alkohol niz wódka, na stoliku była :Whisky, Martini, Koniak itp
Na moim weselu w większkości byli ludzie młodzi i im wystarczyła Finlandia, a starsi chodzili do stolika i zdało to egzamin
no właśnie ja też się zastanawiam gdzie ustawić whisky. chyba faktycznie na osobnym stoliku wśród innych alkoholi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też będziemy mieli trochę whisky i myślę że będziemy rozstawiać normalnie na stołach punktowo:)
my "kolorowe" alkohole planujemy wystawić na osobnym stoliku - barku; tam gdzie psotawimy równiez nalewki czy wina własnej roboty

Metoda punktowa chyba w tym wypadku faktycznie sprawdza się najlepiej.
do góry