Widok

Czy myślicie o seksie z 2 kobietami?

Mi sie coś takiego marzy, ale boje się tego zaproponować dziewczynie. Może ktoś kiedyś próbował?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NAJLEPIEJ JAK TE DWIE KOBIETY SĄ O RUBENSOWSKICH KSZTAŁTACH, TO DOPIERO JEST SUPER JAZDA.JA TAKICH POSZUKUJĘ. MOŻE ODEZWIE SIE JAKAŚ KOBIETA O YTAKICH KSZTAŁTACH.
czemu akurat o Rubinsowskich ksztaltach???
Co do trojeczek- fajna jazda!!!!
oj tak !!!
ale nie rubensowskimi
lilly napisał(a):

> czemu akurat o Rubinsowskich ksztaltach???
> Co do trojeczek- fajna jazda!!!!

Wedlug mnie, dobor ksztaltow zaleza od gustu uprawiajacych sex. A czy to bedzie z 1 z 2 czy z 3 kobietami, to juz nie istotne. Zalezy z jakimi kobietami!
O seksie z kilkoma kobietami to ja mialem okazje poczytac w ladnym wydaniu we fragmentach na stronce www.dzienniki.terramail.pl
pozdrowka
Witam, szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zeby powiedziec dziewczynie o czyms takim :( Mi sie udalo bo mialem (mam nadal ;) )dwie koleżanki bisex i po prostu kiedys na jakiejs grubszej imprezie "zapoznaliśmy sie bliżej" i umowilismy na następny raz, tym bardziej juz bardziej intymnie. A co do odczuc to za pierwszym razem bedziesz mial problem czy przypadkiem ktorejs nie zaniedbujesz. A pozniej to juz z gorki :))

P.s. Anonim dlatego ze ma charakterystyczna ksywkę (tylko 20 takich nawet w ICQ), wiec sami rozumiecie :)
po pierwsze - zawsze można pogadać bardziej lub mniej oględnie
po drugie - nie wiem co na to Twoja dziewczyna, a ma, zdaje się, być fajnie wszystkim
po drugie - może się spieszysz?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kiedyś byłem młody (3 odpowiedzi)

Dobry wieczór. jakoś mnie naszło na sentymentalne przemyślenia o mijającym czasie. Będzie już 20...

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry