Widok

Czy na plazy mozna poznac...

Jak bylem jeszcze nastolatkiem to spedzalem duzo czasu na ulubionej plazy w Kemiennym Potoku. Ciekawy jestem opinii, czy plaza jest dobrym miejscem na szukanie partnera, a moze zbyt odkrywajaca jak na pierwsze wrazenie. Gdzie sa najlepsze plaze, moze w Dabkach (ciagle dla nudystow?), Lebie, na Helu? Jaki jest stan czystosci wody w Zatoce Gdankiej w porownaniu do Dabek np.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
codziennie oglądam plażę w Sopocie i patrząc na kąpiących się woda jest kryształowa,
poznac kogos na plaży? napewno nie kupujesz kota w worku wszystko wiadomo już przy pierwszym spojrzeniu...hi.hi...
...az sie dziwie, ze jestes szczesliwa skoro masz tak "glebokie" podejscie do drugiej osoby. Pewnie Twoj facet to jakis cudownie uksztaltowany cielesnie miesniaczek, tylko ciekawe co bedzie za X lat - jak brzuszek mu urosnie a miesnie sflaczeja, wowczas trzeba bedzie czasem porozmawiac - jak sie ma o czym i jak sie ma samej/emu odpowiednia wiedze...

Pozdrowionka dla wszystkich patrzacych nie tylko "na zew".

Joasia
ojejku!!!!!!!!!!!!!!! ale ci chyba ktoś nadepnął na odcisk,nie lubię mięśniaków,nie mam faceta,mam sporo lat,liczy sie przede wszystkim to co w człowieku....więcej poczucia humoru dziewczyno ...hi,hi...

Inne tematy z forum Towarzyskie

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

do góry