Widok

Czy płukanki do silnika są bezpieczne i jaką najlepiej wybrać?

Ja to jest z płukankami? Warto stosować czy nie? Z tego co wiem zdania są podzielone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różnie mówią. Ja np zastosowałem płyn do czyszczenia wtryskiwaczy paliwa z firmy Tec i jestem zadowolony. Wiem, że mają różne produkty i dosyć dobrą opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teca to i ja używam bo to już sprawdzony preparat. Jakość super

Ja stosuję w motocyklu i jestem zadowolony. Po płukance polecam zrobić 2x wymianę oleju (najpierw zalać budżetowym oczywście z odp. parametrami pod silnik, rozgrzać przejechać się i wymienić na docelowy - ten budżetowy wypłucze większość syfu rozpuszczonego przez płukankę). Raz zdarzyło mi się zalać motocykl dieslem (nie pytajcie duże rozkojarzenie sytuacyjne :D ) i użyłem wtedy płukanki do wtrysków paliwa - wszystko działa bez problemu przez 4 lata. Potem pro forma wymieniłem filtra paliwa (tak na wszelki wypadek).

Warto stosować najlepiej regularnie

jak się stosuje regularnie to najlepsze efekty są

ja dolewam i polecam Tec

ja ostatnio też teca użyłem i jest w porządku

są bezpieczne tylko trzeba umieć zastosować

Inne tematy z forum Motoryzacja

Prawo jazdy - jak zrobić? (16 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Mój pierwszy samochód (207 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

do góry