Widok
Beti2411 napisał(a):
> absolutnie nie daje się. Przecież rodzice razem z Wami
> organizują wesele
komu organizują temu organizują ... a poza tym dlaczego każdy ma mieć pamiątkę a najważniejsze osoby na ślubie - nie ....
zależy tez jak się formułuje treść zaproszenia, my zapraszamy osobiście, a nie że to rodzice zapraszają ... więc nie widzę innej opcji, rodzice MUSZĄ dostać
> absolutnie nie daje się. Przecież rodzice razem z Wami
> organizują wesele
komu organizują temu organizują ... a poza tym dlaczego każdy ma mieć pamiątkę a najważniejsze osoby na ślubie - nie ....
zależy tez jak się formułuje treść zaproszenia, my zapraszamy osobiście, a nie że to rodzice zapraszają ... więc nie widzę innej opcji, rodzice MUSZĄ dostać
papilio1@op.pl
myśmy nie mieli zapisu że X i Y wraz z rodzicami, ponieważ organizowaliśmy i opłacaliśmy sobie wszystko sami,
pomimo tego nie dałam rodzicom zaproszenia, ponieważ uważam za oczywiste, że tak drodzy mi ludzie będą z nami w tym dniu, o czym z resztą nie omieszkałam im się powiedzieć, tak samo zaproszenia nie dostało nsze rodzeństwo z powodów analogicznych
pomimo tego nie dałam rodzicom zaproszenia, ponieważ uważam za oczywiste, że tak drodzy mi ludzie będą z nami w tym dniu, o czym z resztą nie omieszkałam im się powiedzieć, tak samo zaproszenia nie dostało nsze rodzeństwo z powodów analogicznych
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
nie dawaliśmy gdyż organizowaliśmy wspólnie razem ślub i wesele; nie obrazili się, nawet nie wspomnieli o tym, że chcieliby dostać takie zaproszenie; oczywiście jeśli Młodzi robią wszystko sami to sądzę, że jak najbardziej należy dać rodzicom zaproszenie :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
jeśli chodzi o pamiątki to rodzice dostali od nas kartki na podziękowaniach oraz dostaną od nas albumy ślubne,
ale zaproszenie na imprezę, którą współorganizują ... tak dziwnie :/
my mieliśmy, że "zapraszają Narzeczeni z Rodzicami"
widzę to trochę tak, jakbym chciała wypisywać zaproszenie dla mojego przyszłego męża :)
ale różne są stosunki z rodzicami, więc to wszystko zależy ...
ale zaproszenie na imprezę, którą współorganizują ... tak dziwnie :/
my mieliśmy, że "zapraszają Narzeczeni z Rodzicami"
widzę to trochę tak, jakbym chciała wypisywać zaproszenie dla mojego przyszłego męża :)
ale różne są stosunki z rodzicami, więc to wszystko zależy ...
url=http://www.maluchy.pl][/url]
My opłacamy sami, ale jednak wpisaliśmy na zaproszeniu że "Zapraszają wraz z rodzicami". Nie wiem czy damy, bo szczerze mówiąc zostało nam już tylko jedno!! :/
popieram tokio i chaber. my wreczymy rodzicom zarposzenia jako pierwszym, poniewaz beda naszymi najwazniejszymi goscimi. a zapraszamy osobiscie, jako ze to my je w calosci finansujemy. poniewaz beda wykonane recznie, bedzie to rowniez pamiatka, wiec dlaczego przyjaciele mieli by ja otrzymac a rodzice nie?
z tego wzgledu ze moi rodzice organizuja wesele i pokrywaja wszelkie koszty pomyslalam o tekscie na zaproszeniu : " stas i stasia maja zaszczyt zaprosic na uroczystosc zaslubin ich corki wiesi z wiesiem ........... co o tym myslicie? nie ukrywam ze robie to troche ze wzgledu na tesciow - nie znosze ich ......
czasem - jak para młoda robi sama ślub i wesela - z własnej kasiorki to zapraszają rodziców
Czasem tez zaproszenia dawane sa rodzicom - na pamiątke :)
Czasem tez zaproszenia dawane sa rodzicom - na pamiątke :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com