Widok

Czy są jeszcze faceci przed lub po 30, którzy...

... są wykształceni, nie prymitywni, mają szacunek do kobiet itp?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
cóż za paskudna dyskryminacja facetów którzy akurat mają 30 lat!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
sorry, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym... kiedyś to byli faceci, a teraz to nie wiem co się z Wami stało...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To po debatujmy jacy to byli kiedyś faceci a teraz... z chęcią się dowiem :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co się miało stać?

...zdobyliśmy wykształcenie, ucywilizowaliśmy się, nabraliśmy szacunku do kobiet...

...jesteśmy idealni! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z całą pewnością są tacy :)

Z wykształceniem minimum podstawowym;
Co masz na myśli prymitywni? A jeśli się okaże, że ty też taka jesteś? ;)
Itp? Brzmi tajemniczo :)
~ricardo~ rozczaruję Cię i po studiach tez zdarzaja sie prymitywy.Wyksztalcenie nie zawsze jest wyznacznikiem madrosci życiowej.Mam kilku znajomych z tytulem dr , a wiele do powiedzenia nie mają
Heh kurcze Ciekawy wątek :D aż nie wiem co napisać.....
Odp.1
W takim przedziale ....0 do 30 i od 30 do nie skończoności musi gdzieś znajdować się taka perełka z takimi "wygórowanymi";p wymaganiami.
Odp.2
Ja osobiście się nie zaliczam do tej elity ale patrząc po znajomych to ciężko nie znaleść kogoś takiego :D
Odp.3
Nie ma.
Odp.4
no nie ma...:D

Niby nic takiego ale robi burzę mózgu :D
Co Cię natchnęło na taką myśl ?;> Pewnie nie wykształcony ,prymitywny bez szanucku...facet ?:P
Jest dark.man
pokolenie trzydzietolatkow to pokolenie egoistów, a porzadni faceci po 30 , to juz są zajęci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Buahahaha, mam podobne zdanie o kobietach w tym wieku ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ilona,
Uważam, że zbyt generalizujesz.
Owszem, są faceci w wieku nawet 40,50 lat, którzy zachowują się jak niedojrzałe, egoistyczne świnie nadmuchane własnym ego-powietrzem. Ale jest też sporo młodych, ciekawych facetów, nie zmanierowanych, normalnych, poukładanych życiowo, w wieku 20-30 lat, czy po "słynnej" 30stce.
Nie ma znaczenia wiek człowieka w tym jak należy go postrzegać, lecz istotna jest jego mentalność, osobowość, "szlif", oraz szereg innych czynników. Każdy człowiek jest unikatowy, jedyny w swoim rodzaju. Koncentruje w sobie wiele pierwiastków, zarówno tych mniej, jak i bardziej toksycznych ;). A zatem te indywidualne cechy wpływają na to jak jest postrzegany i wiek - który jest przywołany w tytule niniejszego wątku - wg mnie nie ma większego znaczenia.
Ale, jako facet "w wieku 30" mogę się mylić i - poprzez pryzmat tego co napisałem - zostać odebrany bardzo... egoistycznie :)
W każdym z nas drzemie nuta egoizmu... Myślę, że są meżczyźni którzy nie zapomnieli o dobrych manierach i szacunku-sama znam kilku... :) Trzeba tylko pamiętać by najpierw szanować samą/ego siebie a potem oczekiwać tego od innych, dawać z siebie tyle samo a nawet więcej niż sami chcemy otrzymać i rozsiewać wokół siebie pozytywną energię.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilono wcale tak nie jest w "całym" przedziale wiekowym znajdzie się egoista. Faktem jednak jest ( ja tak odczuwam ), że następuje swego rodzaju odwrócenie ról w kontaktach damsko męskich. Kobiety robią to co robi Mężczyzna i odwrotnie. Nie uważam że to jest coś złego, wytworzyła się jednak swego rodzaju rywalizacja:
Obrazując :))
"A on to zrobił/naprawił w 3min a ja zrobię/naprawię w 2min, a to wydra zrobiła w 2min to ja 1min80sek...."
I takie błędne koła zamiast nawzajem wykonać wspólnie daną czynność z przywołanego przykładu w 1min rywalizują.
Ludzie nie potrafimy się przyznać do błędów, niewiedzy i przez to nie potrafią być szczerzy - bo co se inni pomyślą. Z tego powodu jest takie a nie inne zachowanie niektórych zarówno z pokolenia przed i po 30. Jednak muszę przyznać, że większość takich osób jest przed 30 niestety:(

Nabrało to takiego rozpędu, że każdy żyje we własnym kloszu i broń boże dotknij palcem i zostaw smugę :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mat całkowicie masz rację, pozdrawiam
1min80sek=2min 20sek a więc całe 20 sekund wolniej od wydry;p
wygineli ... wszystko przez czarnobyl.
wszystko wychodzi po latach
@ciekawa:
A dużo po 30-ce?;)
Na cmentarzu takich jest cała masa ;D
mam niecałe 30 lat :) fajnie rozwinął się wątek :)
@ricardo: dobrze:) Jutro pójdę tam siebie poszukać:) Wezmę łopatkę:)
@ciekawa: a to za stary jestem;)
@jagda
Tylko nie na cmentarzu w Kosakowie, bo tam już ja groby rozkopałem ;D szukając idealnej partnerki, ale okazało się, że wszystkie się nie myją ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki za info:) Sprawdzę trochę bliżej:)
~jagda a ile Ty liczysz wiosenek?
A co taka ciekawa jesteś?
@ciekawska: 41, choc podobno nie wygladam na tyle jesieni...;)
A i pod czachą bywa ze lęgną się "młodzieńcze" myśli ;)
jesssu a ja po prostu chcę stworzyć fajny związaek, partenrski, pełen pasji, czy ktos ma wykształcenie czy nie? czy ot aż tak bardzo zmienia człowieka? wiek? znam 40 paro latkow , kawalerów którzy nie bardzo są dojrzali, nie szufladkujmy ludzi, pozdrawiam Ona z pasją
:) To miło :) Fakt - jedna dużo młodsza strasznie się wściekała gdy wspominałem o swym wieku;) Lubiłem tak jej troszkę podnieść ciśnienie;)
A prawda, że prezentowaliśmy podobny poziom inteligencji, wspólne zainteresowania i pasje, więc różnica wieku niwelowała się sama.
@ona z pasją:
Jeśli szukasz - to się odezwij, podaj jakieś namiary lub pisz do mnie na gg.
Pozdrówka:)
Jeśli wypisujesz takie rzeczy, to od razu wiadomo, że mnie nie poznałaś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja odpowiedź brzymi są, i od razu nasuwa mi się pytanie, gdzie są kobiety które zasługuja na szacunek?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedynie w teorii...
Wszedziej , kazdy zasluguje na Twoj szcunek bo jest i moze tylko wzbogaci Twoje zycie nawte jak robi cos czego nie akceptujesz bo Ty napewno robisz tez takie rzeczy ktore nie wszystkim odpowiadaja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Są tacy ale zwykle nie maja wziecia u kobiet.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry