Widok
http://www.informed.com.pl/main/Blaszczyk-L-Ziemkiewicz-J-Lecznica-dla-zwierzat-SC-Gdansk-p-58545-html
chirurgiem jest chyba ten "Pan Zienkiewicz", Anna to jego żona też super lekarz
ale trzeba najpierw zadzwonic bo on nie zawsze jest i sa inni lekarze
ja leczylam zwieraki u nich
super podejscie, nie zdzieraja, potrafia dawac gratis leki, kroplowki
maja tez lecznice na stogach
chirurgiem jest chyba ten "Pan Zienkiewicz", Anna to jego żona też super lekarz
ale trzeba najpierw zadzwonic bo on nie zawsze jest i sa inni lekarze
ja leczylam zwieraki u nich
super podejscie, nie zdzieraja, potrafia dawac gratis leki, kroplowki
maja tez lecznice na stogach
nie wiem, czy to operacja czy zabiegi: 2 razy sterylizacja kotek, 2 razy usuniecie jajek piesków (ze wskazań - rak i nie zejście jajka - nie wiem jak to sie nazywa). Teraz mam psa z rozszczepem podniebienia i tez byłam umówiona na operację u nich. Jednak po dokładnym obejrzeniu, stwierdziły, że operacja nie jest konieczna.
polecam Kończaka bo cała moja rodzinka leczy tam zwierzaki i nigdy mnie nie zawiódł, chwalą go rówież moi znajomi, zawsze są do niego długie kolejki ale jest to lekarz sympatyczny, z dobrym podejściem do zwierząt, kompetentny
miałam problem z psem-grudkowe zapalenie powiek i również miałam zrobić zabieg, po konsultacji okazało się, że zabieg nie jest konieczny, od tego czasu zawsze chodze do Kończaka i jeszcze sie nie zawiodłam
miałam problem z psem-grudkowe zapalenie powiek i również miałam zrobić zabieg, po konsultacji okazało się, że zabieg nie jest konieczny, od tego czasu zawsze chodze do Kończaka i jeszcze sie nie zawiodłam
Na Stogach przyjmuje wlasnie Kuba Ziemkiewicz, ktory byl wspomniany wyzej. Operowal wszystkie zwierzeta w naszej rodzinie, 2 psy, 4 koty. Na stogach pracuje miedzy innymi rowniez z zona, ale ona nigdy nie operowala naszych zwierzat, wiec nie moge sie na jej temat wypowiedziec. Ziemkiewicza moge szczerze polecic
wszelkie operacje chirurgiczne robi Kuba Ziemkiewicz
polecam raz jeszcze bo oni nie ściemniają i kochają zwierzaki
i nie zdzierają
moj pies po operacji dostawal kroplówki bo sie stan pogorszył (z racji wieku 17,5 roku) i niekiedy kroplówki dawali za free
w przyszłości tylko tam będe leczyc zwierzaki
polecam raz jeszcze bo oni nie ściemniają i kochają zwierzaki
i nie zdzierają
moj pies po operacji dostawal kroplówki bo sie stan pogorszył (z racji wieku 17,5 roku) i niekiedy kroplówki dawali za free
w przyszłości tylko tam będe leczyc zwierzaki
Kończak jest rewelacyjny ale dostac sie do niego graniczy z cudem. Na równi z nim sa Dr. Hajdo i Benkowski na Chwarznie. Mam mały hotel dla psów i odratowali juz nie jednego psa ktore u mnie byly na wakacjach ( własciciele opowiadali). nie należa do tanich ale ich podejscie do własciciela i psa jest nie do opisania. Mialam przeboje z niejednym "szamanem" I podziekuje za innych.
Do Konczaka sa mega kolejki,ale mi sie wydaje ze na zabiegi chirurgiczne on sie umawia oddzielnie, przed poludniem, bez kolejki.Sama widzialam jak raz od niego wynosili takiego wielkiego rottweilera prawie calego w bandazach, i wlascicicele mowili ze inni wet kazali uspic psa, a Konczak sie jedyny podjal operacji.
Moja siostra niedawno umowila sie z psiakiem na zabieg wlasnie przez tel, a jak poszla to dr po zbadaniu stwierdzil ze na szczescie nie trzeba tego zabiegu wykonywac jednak. Polecam, dobry fachowiec
Moja siostra niedawno umowila sie z psiakiem na zabieg wlasnie przez tel, a jak poszla to dr po zbadaniu stwierdzil ze na szczescie nie trzeba tego zabiegu wykonywac jednak. Polecam, dobry fachowiec
A ja polecam dwóch panów z Lecznicy Awet we Wrzeszczu (na Matejki). ja mam co prawda koty, ale ilekroć z nimi u nich bywam (w tym sterylizacje) to jestem zachwycona ich podejściem do zwierzaków. Ciepli, rozsądni, naprawdę widać, że kochają czworonogi.
Co do opieki/leczenie też nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Co do opieki/leczenie też nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Ja muszę polecić dr Debisa z Redłowskiej kliniki...jest to lekarz, który podchodzi do psów z sercem i robi WSZYSTKO, żeby im pomóc.
Robi operacje, uratował moją sunię w stanie zapalnym (ropomacicze), uratował sunię mojej teściowej - wprawdzie obyło się bez operacji, ale miała sparalizowane pół ciała (tylnie łapy ciągnęła za sobą) i dzięki długotrwałemu leczeniu i DOBRYM ZALECENIOM udało nam się psa z tego paraliżu całkowicie wyciągnąć (a już jej wróżyli wózeczek)
Mój drugi psiak ma poważne problemy zdrowotne (jelita, układ pokarmowy) i tylko dzięki temu lekarzowi tak naprawdę pies żyje i ma się świetnie (ma 10 lat). W najblizszym czasie czeka nas jednak operacja jąderka, oczywiscie tylo TEMU weerynarzowi damy pod nóż naszego psiaczka...
Poza tym nasze psiaki są wyjątkowo pechowe jeśli chodzi o zdrowie, ale z wszystkich opresji wychodzą w świetnym stanie - ŻADEN inny lekarz nam tak nie pomógł jak TEN :)
Do niego w sumie nie jest trudno się dostać, ale zawsze jak jest jego zmiana klinika jest pełna i czeka się kilka godzin na wizytę...ale warto.
I nie raz czeka się tak długo właśnie z powodu operacji jakie wykonuje.
Wiem też, że wiele osób przychodzi do Niego właśnie po skopanych operacjach lub kuracjach w innych gabinetach...
Robi operacje, uratował moją sunię w stanie zapalnym (ropomacicze), uratował sunię mojej teściowej - wprawdzie obyło się bez operacji, ale miała sparalizowane pół ciała (tylnie łapy ciągnęła za sobą) i dzięki długotrwałemu leczeniu i DOBRYM ZALECENIOM udało nam się psa z tego paraliżu całkowicie wyciągnąć (a już jej wróżyli wózeczek)
Mój drugi psiak ma poważne problemy zdrowotne (jelita, układ pokarmowy) i tylko dzięki temu lekarzowi tak naprawdę pies żyje i ma się świetnie (ma 10 lat). W najblizszym czasie czeka nas jednak operacja jąderka, oczywiscie tylo TEMU weerynarzowi damy pod nóż naszego psiaczka...
Poza tym nasze psiaki są wyjątkowo pechowe jeśli chodzi o zdrowie, ale z wszystkich opresji wychodzą w świetnym stanie - ŻADEN inny lekarz nam tak nie pomógł jak TEN :)
Do niego w sumie nie jest trudno się dostać, ale zawsze jak jest jego zmiana klinika jest pełna i czeka się kilka godzin na wizytę...ale warto.
I nie raz czeka się tak długo właśnie z powodu operacji jakie wykonuje.
Wiem też, że wiele osób przychodzi do Niego właśnie po skopanych operacjach lub kuracjach w innych gabinetach...
Zawsze i wszedzie polecac bede weterynarza Bandure z Chyloni w Gdyni. Calodobowo, nie drogo, milo, pies i kot nie zestresowane. Polecam.
PS. Co do Pana Konczaka i jego syna - ja mam zle wspomnienia. Katowali psa insulina na stwierdzona cukrzyce nie robiac zadnych dodatkowych badan. W rezultacie pies byl kluty 4 razy dziennie i nadal ledwo zyl. Dopiero Bandura zrobil krzywa cukrzycowa i inne parametry, dostosowal dawke i pies stanal na nogi. Rownie dobrze wspominam ratowanie mojego psa po pogryzieniu.
W klinice Pana Bandury pracuja jeszcze inni weterynarze, wszyscy mili i kompetentni ale ja posrod nich najwieksze zaufanie mam do Pana Bandury. Jeszcze raz polecam.
PS. Co do Pana Konczaka i jego syna - ja mam zle wspomnienia. Katowali psa insulina na stwierdzona cukrzyce nie robiac zadnych dodatkowych badan. W rezultacie pies byl kluty 4 razy dziennie i nadal ledwo zyl. Dopiero Bandura zrobil krzywa cukrzycowa i inne parametry, dostosowal dawke i pies stanal na nogi. Rownie dobrze wspominam ratowanie mojego psa po pogryzieniu.
W klinice Pana Bandury pracuja jeszcze inni weterynarze, wszyscy mili i kompetentni ale ja posrod nich najwieksze zaufanie mam do Pana Bandury. Jeszcze raz polecam.
Ja też bym poleciła Hajdo z Chwarzna. Dziwne, że coś nie wyszło.
Facet jest pasjonatem chirurgii. Do tego ma niesamowite doświadczenie - leczy psy z Ciapkowa w Gdyni. Moja koleżanka z nim tam pracowała i opowiadała, jakie cuda robił i z czego psy wyciągał.
Mieliśmy robić operację Vice, jednak się nie zdecydowaliśmy, ale gdyby coś - to tam. Ufam temu lekarzowi, on leczy pacjenta a nie chorobę, patrzy na to całościowo. Vikę przed zabiegiem mieliśmy przebadaną w każdą stronę i wiedzieliśmy, że poza tą jedną wadą wszystko jest ok.
[/url]
[/url]
Facet jest pasjonatem chirurgii. Do tego ma niesamowite doświadczenie - leczy psy z Ciapkowa w Gdyni. Moja koleżanka z nim tam pracowała i opowiadała, jakie cuda robił i z czego psy wyciągał.
Mieliśmy robić operację Vice, jednak się nie zdecydowaliśmy, ale gdyby coś - to tam. Ufam temu lekarzowi, on leczy pacjenta a nie chorobę, patrzy na to całościowo. Vikę przed zabiegiem mieliśmy przebadaną w każdą stronę i wiedzieliśmy, że poza tą jedną wadą wszystko jest ok.

ja polecam dr Borcowskiego i Popławskiego w Oliwie na Bitwy Oliwskiej. Pare lat temu przeprowadzili operacje suni znajomych- dostała skretu jelit i praktycznie mieli tylko 30 min czasu na ropoczecie operacji, potem byłoby za późno. Oni byli jedyni ktorzy sie podjeli z marszu, na goraco. Sunia ma sie bardzo dobrze. A moj ukochany psiak tez tam mial zabieg.