Widok

Czy są tu jakieś psiary? Szukam dobrego chirurga dla psa.

hej

jeśli która ma doświadczenie z wet chirurgami to prosze o namiary
mamy jedną schrzanioną operację za sobą i już ręce opadają
wydana masa kasy a pies nadal cierpi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co, ja kiedys miałam taka sytuacje z moim psem ze weterynarz chciał od razu brac go na stoł i operowac, a znalazłam super Pania weterynarz ktora wyleczyła mi psiaka bez ciecia, było to około 4 lata temu, ale ta Pani ma gabinet na legionow w Gdyni. Ja mam do niej naprawde pełne zaufanie.
taaa, ale mój ma zerwane wiązadła krzyżowe w tylnej nodze więc żaden znachor tu już nie pomoże
http://www.informed.com.pl/main/Blaszczyk-L-Ziemkiewicz-J-Lecznica-dla-zwierzat-SC-Gdansk-p-58545-html

chirurgiem jest chyba ten "Pan Zienkiewicz", Anna to jego żona też super lekarz

ale trzeba najpierw zadzwonic bo on nie zawsze jest i sa inni lekarze

ja leczylam zwieraki u nich
super podejscie, nie zdzieraja, potrafia dawac gratis leki, kroplowki

maja tez lecznice na stogach

polecam kobietki z Moreny, kiedyś miesciły się koło Krokodyla, teraz koło cukierni Wega. Zajmowały i nadal zajmują się wszelkimi naszymi zwierzetami (sprawy powazne i mniej poważane).
a która z Was miała do czynienia z zabiegami operacyjnymi, mam na mysli to, czy których lekarz robi laparoskopię
poczekaj do jutra, będzie Ajka - psiara pierwsza klasa to Ci odpowie na pytania wszelakie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
nie wiem, czy to operacja czy zabiegi: 2 razy sterylizacja kotek, 2 razy usuniecie jajek piesków (ze wskazań - rak i nie zejście jajka - nie wiem jak to sie nazywa). Teraz mam psa z rozszczepem podniebienia i tez byłam umówiona na operację u nich. Jednak po dokładnym obejrzeniu, stwierdziły, że operacja nie jest konieczna.
Polecam doktora Kończaka z Rumii!
image
dziewczyny jak polecacie to napiszcie prosze dlaczego tzn czy to jest chirurg, czy robi operacje i może jakieś namiary ?
Słyszałam, że na Stogach jest dobra klinika przy ul. Hożej
polecam Kończaka bo cała moja rodzinka leczy tam zwierzaki i nigdy mnie nie zawiódł, chwalą go rówież moi znajomi, zawsze są do niego długie kolejki ale jest to lekarz sympatyczny, z dobrym podejściem do zwierząt, kompetentny
miałam problem z psem-grudkowe zapalenie powiek i również miałam zrobić zabieg, po konsultacji okazało się, że zabieg nie jest konieczny, od tego czasu zawsze chodze do Kończaka i jeszcze sie nie zawiodłam
image
Na Stogach przyjmuje wlasnie Kuba Ziemkiewicz, ktory byl wspomniany wyzej. Operowal wszystkie zwierzeta w naszej rodzinie, 2 psy, 4 koty. Na stogach pracuje miedzy innymi rowniez z zona, ale ona nigdy nie operowala naszych zwierzat, wiec nie moge sie na jej temat wypowiedziec. Ziemkiewicza moge szczerze polecic
Jarosław Kończak , Rumia, naprawdę warto, świetny specjalista
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
wszelkie operacje chirurgiczne robi Kuba Ziemkiewicz
polecam raz jeszcze bo oni nie ściemniają i kochają zwierzaki

i nie zdzierają

moj pies po operacji dostawal kroplówki bo sie stan pogorszył (z racji wieku 17,5 roku) i niekiedy kroplówki dawali za free
w przyszłości tylko tam będe leczyc zwierzaki

Kończak jest rewelacyjny ale dostac sie do niego graniczy z cudem. Na równi z nim sa Dr. Hajdo i Benkowski na Chwarznie. Mam mały hotel dla psów i odratowali juz nie jednego psa ktore u mnie byly na wakacjach ( własciciele opowiadali). nie należa do tanich ale ich podejscie do własciciela i psa jest nie do opisania. Mialam przeboje z niejednym "szamanem" I podziekuje za innych.
A ja polecam dwóch panów z Lecznicy Awet we Wrzeszczu (na Matejki). ja mam co prawda koty, ale ilekroć z nimi u nich bywam (w tym sterylizacje) to jestem zachwycona ich podejściem do zwierzaków. Ciepli, rozsądni, naprawdę widać, że kochają czworonogi.
Co do opieki/leczenie też nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do Konczaka sa mega kolejki,ale mi sie wydaje ze na zabiegi chirurgiczne on sie umawia oddzielnie, przed poludniem, bez kolejki.Sama widzialam jak raz od niego wynosili takiego wielkiego rottweilera prawie calego w bandazach, i wlascicicele mowili ze inni wet kazali uspic psa, a Konczak sie jedyny podjal operacji.
Moja siostra niedawno umowila sie z psiakiem na zabieg wlasnie przez tel, a jak poszla to dr po zbadaniu stwierdzil ze na szczescie nie trzeba tego zabiegu wykonywac jednak. Polecam, dobry fachowiec
Pauli, no własnie operacja była na Chwarznie i jest lipa
kurde toż to szok. ja bym sobie za nich naprawde rece i nogi dała obciac :( a byłas u nich jeszcze pytałas sie co i jak czemu tak sie dzieje i co sie stało? :(

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry