Widok
ło matko juz nowe październikowe mamusie :))
sama nią jestem tyle ze z 2009 :)
dziewczyny mocno trzymam kciuki za Was i za Wasze fasolki
szybko zleci :)
kaoma jeszcze sama powiesz ze to cudowny okres gwarsantuje Ci to
ja tesknie za moim brzuszkiem
a ten moj brzuszek lezy sobie wlasnie na kocyku i zjada psiaka :)
sama nią jestem tyle ze z 2009 :)
dziewczyny mocno trzymam kciuki za Was i za Wasze fasolki
szybko zleci :)
kaoma jeszcze sama powiesz ze to cudowny okres gwarsantuje Ci to
ja tesknie za moim brzuszkiem
a ten moj brzuszek lezy sobie wlasnie na kocyku i zjada psiaka :)
Ja puki co jesli chodzi o dolegliwości to czasami bóle brzucha tak jak bym miała dostać okres , do tego rozwolnienie :( . Wybieram sie do lekarza w przyszłym tygodniu wiec pewnie powie dokładnie co i jak :) A bierzecie jakies dodatkowe witaminy oprucz kwasu foliowego ? Bo ja puki co tylko kwas foliowy biore .
ewulka nie przejmuj sie :) mi tez nie dawali szans na dzidzie,ostatnie badania prl sprzed 2 tyg.1850 :/ do tego miał to być cykl bezowulacyjny a ty taki news :) mnie narazie piersi bolą a tak to nic za bardzo mi nie dolega,czasem brzusio zaboli czesem zemdli lekko ale tak jest ok :) jak na moje ok to w pon powinnam zaczyna 5tc :) mam nadzieje ze bedzie ok aaa ja tez narazie łykam tylko kwas foliowy
Ja mam dokładnie tak samo ciesze sie ogromnie ze sie udało bo od stycznia zaczelismy starania wiec mozna powiedziec ze szybko poszło :) Ale teraz sie obawiam zeby tylko donosic !! No i zeby malenstwo było zdrowe . Jest to okropny lęk przeplatany z radościa na razie nikomu sie nie chwalimy bo to mimo wszystko bardzo wczesna ciaza jakis 3-4 tydzien :) no ale nic trzeba być dobrej mysli bedzie dobrze !!
Asiu u Nas to trwało ponad rok :) jestem po jednym poronieniu o ciązy dowiedziałam sie dokładnie w tym samym dniu co o tej czyli 14.02 tyle ze 2008 i tydzien pózniej poroniłam,teraz jestem na luteinie na podtrzymanie po konsultacji tel.z moja gin :) dziewczyny musi być dobrze :) a w pażdzieniku bedziemy ogladac nasze małe skarby :)
Nasze forum to oczywiście Listopadowe i Grudniowe mamy. Małe przeoczenie :-)
Asia pewnie będzie wszystko ok, ale lepiej skonsultować to plamienie z lekarzem. jedź nawet na IP jak nie do swojego lekarza.
Asia pewnie będzie wszystko ok, ale lepiej skonsultować to plamienie z lekarzem. jedź nawet na IP jak nie do swojego lekarza.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Dziewczyny dzwoniłam do lekarza i troche mnie uspokoił kazała jutro powtorzyc bete i sprawdzic czy rosnie i wtedy jak by cos było nie tak to jutro przyjsc . A moze wiecie czy jak jest tylko plamienie to ono jest takie jak okres obfite czy poprostu co jakis czas plamka krwi na podpasce ?? Bo puki co to nie jest ono obfite i sa to takie plamienia . Matko oby do jutra i oby to nie było tylko to najgorsze !!!
Asia, nie stresuj sie. wiem co czujesz bo w czwartek dowiedzialam sie o ciązy(miałam usg) a w piątek rano miałam plamienie. Niby nic mocnego, własciwie taki brudny śluz ale wpadłam w totalną panike i poleciałam do lekarza, wypisał mi duphaston na podtrzymanie. Dzisiaj bylam znowu bo nie moge brac tego leka, strasznie sie po nim czuje, wiec dal mi luteine dopoch. mysle ze to nic strasznego, jesli sie nie nasila i nie zamienia w mocne krwawienie to powinno byc ok. nie wiem w sumie czy potrzebna mi ta luteina ale skoro lekarz twierdzi ze tak to nie bede podważac. lekarz powiedzial ze juz okolo 8tyg mozna stwierdzic czy to tylko kwestia hormonu czy zarodek jest niestety niewykształcony.
ewciak u mnie tez na testach krechy słabsze z tym ze na 5 hehe ale widoczne idealnie:) tylko złapałam od M przeziebienie i mnie rozkładamam nadzieje ze wszystko jest ok z niecierpliwościa czekam na wyniki bety zeby miec 100% pewności a w pt do gina :) Asia jesli to tylko delikatne plamienia to myśle ze bedzie ok,3maj sie
Witam:) Termin mamy na ok. 20/23 października:)
W zeszły pon. robiłam Betę - wynik 120, w zeszły czwartek 540, a dziś ... :) 5000:) Wczoraj ginekolog potwierdziła prawidłowo umiejscowiony pęcherzyk 8mm:) 5 tydzień:) Wizytę mam w 8 tyg. , gdy widać zarodek i serduszko da mi skierowanie na pakiet badań laboratoryjnych:)
Co do samopoczucia - super:) oby tak dalej:)
W zeszły pon. robiłam Betę - wynik 120, w zeszły czwartek 540, a dziś ... :) 5000:) Wczoraj ginekolog potwierdziła prawidłowo umiejscowiony pęcherzyk 8mm:) 5 tydzień:) Wizytę mam w 8 tyg. , gdy widać zarodek i serduszko da mi skierowanie na pakiet badań laboratoryjnych:)
Co do samopoczucia - super:) oby tak dalej:)