Widok

Czy slyszal ktos o papi stop

Witam czy ktoś stosował , papi stop albo o tym słyszał. Wczoraj czytałam o tym i szukałam też lekarza nauk med co się wypowiadał Krzysztofa cholewickiego albo Tomasza mileckiego ale raczej z warszawy. Jeśli się ktoś znajdzie co stosował ten preparat proszę napisać może boryka się z podobnym problemem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

MYŚLĘ ŻE TO JEST BZDURA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko na głównej str produktu to było że działa i lekarze się wypowiadał były też zdjęcia i komentarze ludzi teraz nie dam linka bo na tel jestem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest pic na wodę , na słowackiej stronie znalazłem forum z ostrzeżeniami od ludzi , którzy dali się nabrać na ten specyfik. I tak jak powyżej lekarzy nauk med. o takich nazwiskach brak jest w rejestrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://www.papillomastop.com/1098574.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co wy na tego linka ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lekarze są osobami publicznymi, a takich nazwisk jak tam się pojawiają po prostu nie ma w służbie zdrowia (chyba, że w tej z reklamy)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tutaj masz linka ze słowackiej strony , tylko podany jest przez translator . Link ten wyjaśnia całe oszustwo.

https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=sk&u=https://hoax.sk/pochybny-pripravok-krcove-zily-varyforte/&prev=search

tutaj jest ten link w oryginale i wyświetla się właściwa strona słowacka ( przetłumaczcie translatorem to wszystko wyjaśni)

https://hoax.sk/bradavice-papistop-falosni-lekari/

A skąd wiesz że to naprAwdę ściema ? Patrzyłaś na komentarze ludzi ? A lekarz nie każdy musi widniec w necie znam takich...czytałaś mojego linka ? Ten papi stop ma oryginalna str .. za 100parę a widziałam też podróbki tansze dlatego szukam może ktoś się z tym dotknął produktem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

komentarze mogli napisac podstawieni ludzie to dla mnie oszustwo lekarzy tez nie znalazłam a powinni być ila

PapiSTOP to oszustwo, podobnie jak krem Papillor. Fałszywe adresy, nieistniejący lekarze, brak producenta i ulotek, fałszywe komentarze ze zdjęciami (w jednym przypadku to samo zdjęcie, ale różne nazwiska), czyli to zwykłe naciąganie naiwnych. Wystarczy poszukać trochę w sieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naciągacze, jakich wiele. Parazytolog Malicki nie istnieje. Nie istnieje też cudowna maść. Powinno się zakazać takich reklam.

Nawet nie wysilili się, by zmienić zdjęcie lekarza. Ten sam w różnych krajach pod różnymi nazwiskami. Banda oszustów.

Ha widziałam różne zdjęcia lekarzy
To skoro to nieprawda to czemu jest oficjalna strona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy sprawdzian to wpisać krytyczną uwagę pod reklamą. Jak się nie pojawi, albo zniknie w kilka sekund, to na 200 % to jest ściema a pozytywne opinie są podane przez opłaconych komentatorów.

Pic na wodę to nie działa być może że u mnie bardzo drogi gadżet
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam od miesiąca i d*pa

Też tak myślę

Papi. ..sr*pi. Pic na wode

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry