Widok

Czy slyszal ktos o papi stop

Witam czy ktoś stosował , papi stop albo o tym słyszał. Wczoraj czytałam o tym i szukałam też lekarza nauk med co się wypowiadał Krzysztofa cholewickiego albo Tomasza mileckiego ale raczej z warszawy. Jeśli się ktoś znajdzie co stosował ten preparat proszę napisać może boryka się z podobnym problemem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktos niezle tlucze kase, kupilam jedna tubke , tak do wyprobowania. Wielki przekret, nie dosc, ze nie dziala wogole , to jeszcze niesamowicie cuchnie i bardzo drogie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To syf

Dokładnie nie działa wcale - totalna lipa i tylko pieniędzy szkoda.

Gdyby to było na legalu -podano by Nazwę dystrybutora lub producenta ,adresy- które można byłoby zweryfikować. NIE MA ZNACZY PIC DO KWADRATU.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektóre firmy płacą za pozytywne opinie tzw. współpracownikom. Spróbuj skontaktować się ze sprzedawcą- jak znajdziesz adres lub tel.???? PO złożeniu zamówienia zadzwoni namawiacz!!!!!

Zużyłam po dwa opakowania Papilloru i Papistopu .Wydałam dużo kasy i...guzik. Uważam, że zamieszczanie tego typu reklam i podpieranie ich artykułami podstawionych nieistniejących lekarzy nie powinno mieć miejsca, jest wręcz naganne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dajcie się nabrać...To zwykłe kremisko i w dodatku nic nie warte

Wydałem 130 zł, stosowałem przez 10 dni, 3 razy dziennie na różne brodawki, wystające, płaskie, małe, duże, włókniaki... i nic. 130 zł psu w d.....

OWSZEM - to oszustwo...Ciekawe czy nasze władze mogą coś z tym zrobić? Zasady i warunki zakupu ułożyli tak, że niekoniecznie ..Ostrzegajmy chociaż innych przed tymi ŚWINIAMI

popieram jeżeli jest skuteczne dlaczego niema w aptece

To syf

papi-bajki

Niestety kochani moi, to oszustwo. Poniżej mis podaje linka i jak go przetłumaczycie to na Słowacji ostrzegają przed tym oszustwem. Lekarz faktycznie jest modelem, który na stronie niemieckiej ma kilka fotek i które można wykorzystać za opłatą. Widzę jego osobę w kilku odsłonach: jest w fartuchu lekarskim, następne z komputerem, zmyślony, poważny, uśmiechnięty - co kto potrzebuje. Nie dajcie się nabierać na takie bzdury. Wcześniej sprawdzajcie, ja tak zrobiłam i nie dam się oszukać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta strona wszystko wyjaśnia:
https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=sk&u=https://hoax.sk/pochybny-pripravok-krcove-zily-varyforte/&prev=search

To jest oszustwo - bądźcie czujni nie nabijajcie kabzy oszustom. Moim zdaniem takie rzeczy powinny być ścigane z urzędu. To podłe, aby oszukiwać i robić nadzieje ludziom, którzy potrzebują i szukają pomocy.

to syfek ten papi

Wymyśleni lekarze:))))))

państwo które pozwala oszukiwać i okradać swoich obywateli...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz absolutną rację.Na polskiej stronie Papistopu dumnie pręży pierś niejaki dr.Dawid H.Bińczycki,a na slowackiej stronie dr.Dawid Ondrik.Ten sam facet,te same zdjęcia,inne nazwiska.Sama używałam Papilloru,absolutnie nie pomaga,czyli forsa wyrzucona w błoto.W reklamie Papilloru jest to samo zdjęcie szyi z brodawkami,co w reklamie Papistopu.OSZUSTWO !!! Nie dajcie się nabrać.
Ten krem to oszustwo kosztuje 139 zł A nie likwiduje brodawek nie polecam

Złodzieje 3 opakowanie zero skutecznosci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry