Widok

Czy slyszal ktos o papi stop

Witam czy ktoś stosował , papi stop albo o tym słyszał. Wczoraj czytałam o tym i szukałam też lekarza nauk med co się wypowiadał Krzysztofa cholewickiego albo Tomasza mileckiego ale raczej z warszawy. Jeśli się ktoś znajdzie co stosował ten preparat proszę napisać może boryka się z podobnym problemem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Używam od miesiąca i d*pa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pic na wodę to nie działa być może że u mnie bardzo drogi gadżet
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszy sprawdzian to wpisać krytyczną uwagę pod reklamą. Jak się nie pojawi, albo zniknie w kilka sekund, to na 200 % to jest ściema a pozytywne opinie są podane przez opłaconych komentatorów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha widziałam różne zdjęcia lekarzy
To skoro to nieprawda to czemu jest oficjalna strona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nawet nie wysilili się, by zmienić zdjęcie lekarza. Ten sam w różnych krajach pod różnymi nazwiskami. Banda oszustów.

Naciągacze, jakich wiele. Parazytolog Malicki nie istnieje. Nie istnieje też cudowna maść. Powinno się zakazać takich reklam.

PapiSTOP to oszustwo, podobnie jak krem Papillor. Fałszywe adresy, nieistniejący lekarze, brak producenta i ulotek, fałszywe komentarze ze zdjęciami (w jednym przypadku to samo zdjęcie, ale różne nazwiska), czyli to zwykłe naciąganie naiwnych. Wystarczy poszukać trochę w sieci.

komentarze mogli napisac podstawieni ludzie to dla mnie oszustwo lekarzy tez nie znalazłam a powinni być ila

A skąd wiesz że to naprAwdę ściema ? Patrzyłaś na komentarze ludzi ? A lekarz nie każdy musi widniec w necie znam takich...czytałaś mojego linka ? Ten papi stop ma oryginalna str .. za 100parę a widziałam też podróbki tansze dlatego szukam może ktoś się z tym dotknął produktem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tutaj jest ten link w oryginale i wyświetla się właściwa strona słowacka ( przetłumaczcie translatorem to wszystko wyjaśni)

https://hoax.sk/bradavice-papistop-falosni-lekari/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tutaj masz linka ze słowackiej strony , tylko podany jest przez translator . Link ten wyjaśnia całe oszustwo.

https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=sk&u=https://hoax.sk/pochybny-pripravok-krcove-zily-varyforte/&prev=search

Lekarze są osobami publicznymi, a takich nazwisk jak tam się pojawiają po prostu nie ma w służbie zdrowia (chyba, że w tej z reklamy)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co wy na tego linka ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.papillomastop.com/1098574.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest pic na wodę , na słowackiej stronie znalazłem forum z ostrzeżeniami od ludzi , którzy dali się nabrać na ten specyfik. I tak jak powyżej lekarzy nauk med. o takich nazwiskach brak jest w rejestrze.

Tylko na głównej str produktu to było że działa i lekarze się wypowiadał były też zdjęcia i komentarze ludzi teraz nie dam linka bo na tel jestem

MYŚLĘ ŻE TO JEST BZDURA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry