Widok

Czy to możliwe, aby mieć ślub cywilny na sopockiej plaży lub molo?

Czy to możliwe, aby mieć ślub cywilny na sopockiej plaży lub molo? Czy ktoś wie, który również można się skontaktować w celu ustalenia tego i też szukam kogoś do wykonania tej ceremonii w języku angielskim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie, trzeba dowiadywać się w urzędzie stanu cywilnego o szczegóły, tam wszystko wyjaśnią, obecnie można robić śluby prawie wszędzie.
w sopocie
http://www.usc.pl/index.php?strona=zasieg
lub w gdańsku
http://www.usc.pl/index.php?strona=zasieg
Jest to możliwe ale i kosztowne. 1000 - 1500 zł i załatwia się to w usc.
Język Angielski tylko jeśli załatwisz se tłumacza a to kolejne kilka set zł
Pozdrawiam
Dziękujemy za help.We są dwa Irlandczyków i chcą mieć na ślub w Sopocie obok year.Our pomysłem jest, aby nasz ślub cywilny na plaży w Sopot.We jeszcze nie są pewni, czy lepiej jest mieć małżeństwo w rejestrach biuro tutaj w Irlandii zanim pójdziemy i mieć ceremonię błogosławieństwa na plaży w Sopocie pierwszą lub wziąć ślub w urzędzie stanu cywilnego w Sopocie, a następnie uroczystości na plaży ?? Musimy dowiedzieć się, co jest łatwiejsze dla dwóch obcokrajowców.
                  Będziemy wtedy mieć wesele w Zamku Gniew, który wygląda fantastic.We odwiedzi Sopot w 3 tygodnie, więc może będziemy mogli dowiedzieć się więcej na biura USC then.we Kocham Polskę i to będzie nasz ślub marzeń, czy możemy zorganizować wszystko się perfect.I jestem za pomocą Google Translate, więc przepraszam, jeśli polski jest złe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Dzięki za porady everyone.Beach lub molo ślub będzie dla 60-80 osób oraz wszelkich dekoracji pomocy appreciated.Any firm, które chcą się skontaktować mnie z pomysłami na temat układu, wystrój, obejmuje itp możesz napisz do mnie na keithrevenge@gmail.I mają prawie wszystkie prace siebie i spotkania utworzonych z wieloma dostawcami w 3 tygodnie w Sopot.But świeże pomysły i cytaty są mile widziani

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry