Widok
Czy to nowy dom weselny w Rumi?
Witam serdecznie.
Jestem często na forum ale nigdy nie pisałam, mam pytanie do dziewczyn z Rumi czy wiadomo wam coś na temat dużego domu na wyjeżdzie z Rumi w kierunku Kazimierza ,będąc dziś u fryzjerki pytałam się czy coś wie to powiedziała że tam ma być sala weselna bo słyszała od pań że na kwiecień 2010 są już zapisy,moje pytanie czy macie jakieś namiary .tel i na ile osób ta sala?
Jestem często na forum ale nigdy nie pisałam, mam pytanie do dziewczyn z Rumi czy wiadomo wam coś na temat dużego domu na wyjeżdzie z Rumi w kierunku Kazimierza ,będąc dziś u fryzjerki pytałam się czy coś wie to powiedziała że tam ma być sala weselna bo słyszała od pań że na kwiecień 2010 są już zapisy,moje pytanie czy macie jakieś namiary .tel i na ile osób ta sala?
ja juz tam bylam i sie pytałam sala jest na 200 osob koszt to 170 zł od osoby ale bez dodatkowych opłat tzn.obsługa korkowe sala na tym busdynku jest wywieszony baner z numerem tel mozna zadzwonic i umówić się na spotkanie z kucharzem i właścicielem z ostatniej rozmowyt wiem ze pierwsze wesele odbedzie sie w kwietniu
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM