Widok

Czy to się opłaca?

Bardzo modne wśród studentów są wakacyjne wyjazdy do USA-do pracy,czy to naprawdę sie opłaca?,przecież koszty takiego wyjazdu są ogromne,około 5000zł!!! czy te koszty się zwracają i można wyjśc na takim wyjeździe na plus, bardzo chciałabym wyjechać,ale nie mam tyle kasy i pewności,że to mi się opłaca,może ktś z was był na takim wyjeździe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem Ci tak... zalezy w jaki sposob jedziesz (na wlasna reke, znajomosci czy np. Work&Travel).
Jesli chodzi o te dwa pierwsze to jest to kwestia szczescia.. uda sie zalapac cos dobrego to mozesz calkiem niezle wysjc (kolega na budowie zlapal prace za 15$/h , 10h dziennie - sporo zarobil) ale byli i tacy co stratni wrocili. Pozatym to praca na czarno.
Jesli chodzi o np. W&T to masz prace pewniaka. Zeby sie oplacilo to musisz conajmniej 3 miesiace byc. No i tez miec troche szczescia. Ale generalnie to przynajmniej podroz sie zwraca. W te wakacje kolega wrocile przywiozl na czysto (po odliczeniu oplat stalych) ok2000-3000 $.
Warto tez tam zainwestowac w sprzet, przywiesc tu i sprzedac... wtedy mozna zarobic jeszce raz tyle.
No i jesli hcesz sie decydowac to musisz juz sie zdecydowac, czasu niewiele.
Zycze powodzenia
(I rada by sie poszczescilo, badz bardziej zdecydowana, tylko w ten sposob cos osiagniesz :) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

do góry