Widok
wszystko zalezy od tego jakie solarium...jakdobre to ci pani doradzi i powie prawde. ja polecam na zaspie na jana pawła magic sun chyba sie nazywa, po 3 razach dobrze juz widac, jednak pierwszy raz nigdy nie ide dluzej niz 5 minut bo mozna sie niezle spalic. to jednak kwestia osobista, nie zapomnij o kremach przyspieszajacych opalanie :)
skoro to na slub idz do dobrego solarium tam gdzie ci doradza jak zobacza twoja skore :) a dwa tyogdnie psokojnie sie opalisz, tylko jeszcze zalezy czy lekki bronz to opalenizna dla ciebie czy musi byc machon :D
skoro to na slub idz do dobrego solarium tam gdzie ci doradza jak zobacza twoja skore :) a dwa tyogdnie psokojnie sie opalisz, tylko jeszcze zalezy czy lekki bronz to opalenizna dla ciebie czy musi byc machon :D
Madness is the gift, that has been given to me!!
dokładnie tak, w dobrym solarium Ci doradzą, pierwszy raz skoro nie chodzisz to tak na 5 min. i też nie chodziłabym codziennie, w 2 tyg. spokojnie ładnie się opalisz, a ja jeszcze polecam "po" balsam "opalający", mam taki z Avonu i jestem zadowolona :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dzięki kobietki.Trochę się uspokoiłam, bo bałam się, że na własne wesele nie zdążę się opalic. No wiem, trochę późno o tym pomyślałam, ale ciągle myślałam o balsamie brązującym...a stosowałyście już Belissa sun? Bo jakoś nie jestem przekonana, żeby od tabletek "zbrązowiec":) no i może są od nich jakieś skutki uboczne...
nei stosowalam, co do balsamow to chyba nie znalm takiego co nei bedzie brudzil...a suknie w koncu masz biała a przynajmniej jasna :) ja chodzilam dwa tyogdnie, teraz nie bylam ponad tydzine, moze jutro sie zbiore ;P kolorek lekko jest, skora odswizona wiec mi wystarcza. zreszta tu gdzie meiszkam sa tak beznadziejne solaria ze jak w PRL trzeba lezec minium 15 minut zebys cos zlapalo wiec nie chodze czesto,. JAk przyjade do gda pojde dwa razy na 6 minutek i bedzie fajnie ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!