Widok

Czy warto odgrzewać starą miłość?

jestem zakochany od kilku lat zakochany..... tylk to było tak dawno, że nie wiem czy warto to odgrzewać........
Jak myślicie???
POMOCY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej na ciepłych piersiach, mniam, mniam...
ja się zastanawiam czy jej nie pogrzebać - Powodzenia

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
Gdzie ty chcesz jej pogrzebać ? Zboczeńcu jeden !!
w Grobie ??? - Maniak seksualny ;P

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
kochaj albo zuc
Co ma zuc? Wrigley, Orbit czy moze smarki z nosa?
Hm... trudny orzech do zgyzienia, przede wszytkim to Ty sam musissz sobie odpowiedziec na to pytanie: "czy warto?". My, tutaj na forum nie znamy Twoich uczuc, uczuc tej drugiej osoby, nie wiemy co przeszliscie itp. Jesli to jest ta jedyna, no wiesz o co mi chodzi, to ja osobiscie uwazam ze warto, tylko teraz nasuwa sie pytanie czy to jest ta jedyna... i znoof wsyztko w twoich, Waszych rekach... Zastanow sie, pzreanalizuj... co szkodzi sprobowac... a noz widelec sie uda:) Zycze szczescia:)
JAK KOCHASZ TO JEST WARTO
JAK TO ULOTNE ZAUROCZENIE TO POCZEKAJ AŻ PRZEMINIE :)
Moim zdaniem powinieneś spróbować tylko się nie spiesz rób wszystko powoli i z pszemyśleniem każdego kroku który postawisz.Pamiętaj też żebyś się upewnił na początku czy ta osoba nadal jest za tobą czyli czy nadal cię popiera itd.Jeśli będziesz uważał co mówisz i robisz to mam nadzieje,że ci się uda.Życze Ci z całego serca aby Ci się udało.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

do góry