Widok

Czy wyglad jest najwazniejszy???

Witam wszystkich!Mam takie male pytanko, zwlaszcza do panow, bo chodzi mi o ich punkt, ale wszystkich opinie sa mile widziane:)
Czy wyglad kobiety jest najistotniejszy? Chodzi mi o to, ze np ja nie naleze do najszczuplejszych osob, z ktorego to powodu mam niesamowite kompleksy, i zastanawiam sie czy przez to z gory jestem skazana na odtracenie ze strony plci brzydkiej.
Wiem ze mozna poprawic sylwetke, nad czym pracuje, ale to jednak troche trwa. Czy zatem zanim nie zeszczupleje mam siedziec w domu i zastanawiac sie dlaczego inni moga jesc i sa szczupli, a ja sie ograniczam i mimo to mam problemy z waga?
Bardzo prosze o szczere wypowiedzi.
Z gory dziekuje:)
Pozdrawiam wszystkich:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wreszcie jakaś szczera odpowiedź:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

tak

Nie,zwyczajnie w gdansku sa przystojniejsi listonosze :-P
Ale pojde o krok dalej,z duchem czasu i dam tez szanse kurierowi :-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to tłumaczy emigrację z Lublina ;D , bałaś się, aby przypadkowo nie zakochać się w przyrodnim bracie ? ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

O watrobe w tych czasach to bym sie obawiala :-P
Ale mam calkiem seksi trzustke! :-D

Wszyscy sie zawsze smieja z listonosza...a ja wlasnie jestem corka listonosza :-D

@Masz krewnych w Korei?

No, no niezła wyobraźnia :D może listonosz był azjatą ? ;]

Ogólnie to "...zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił.." , ale jako karta przetargowa to jest obecnie sporo za "charakterem" i wyglądem ;P

Chyba nikt na pierwszej czy drugiej randce nie pyta się "A jak tam twoja wątroba,dobrze ?"

Masz krewnych w Korei? Bo wiem że tam można matkę z córką pomylić.

Zdrowie prawie,ze konskie :-P

Ale genetyczny bonus jest taki,ze nikt w mojej rodzinie nie wyglada na swoj wiek...ja takze :-) wiec jest szansa,ze nadal bede sie calkiem dobrze trzymac za jakis czas :-P

to zdradź ten "genetyczny bonus" jaki wygrałaś ;P

No uwielbiam was :-)
:*

...na loterii genetycznej wygrałam inny świetny bonus....
Pięknie i mądrze napisane.
Życzę Tobie aby owym bonusem był strzał w 10 ..... Zdrowie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak trzymaj ciacho. Zmieniaj się dla siebie a nie dla fantazji innych osób.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ależ skąd, niczym nie wypełniam "braków" i nie oszukuję :P
o powiększaniu myślałam jak miałam na tym punkcie kompleks a, że od dawna już nie mam... ;) poza tym come on, ingerować w swoje ciało dla drugiej osoby? no jakby niezbyt :P
co zrobić, ja po prostu na loterii genetycznej wygrałam inny świetny bonus, trzeba z tym jakoś godnie żyć :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sumie jakby jej zależało mogła powiedzieć "Spoko, powiększę sobie" ;D

Eee.....że za małe CO ?! to najgłupsza wymówka na jaką można wpaść
A prawda jest taka że nawet jakbyś miała największe cycki na świecie to i tak byś zawsze była dla niego niedoskonała
tak wygląda brak miłości
Opieranie związku (raczej zauroczenia) tylko na wygladzie z góry skazane jest na porażkę
to jak budowanie zamku na piasku
bo wygląd się zmienia, czas nas zmienia, wszystko dookoła się zmienia
I dużą naiwnością jest myśleć że nic się nie zmieni

po wpisaniu w/w frazy wyszło mi że....

niewiele tego , ale pewnie na co dzień uzupełniane różnego rodzaju wkładkami :P , jak napisałaś młody był to dał się nabrać , ale jak wyszło szydło z worka to poczuł się rozczarowany ;) , cóż w tym przypadku wygląd był najważniejszy - a w najważniejszych sprawach - nie oszukujemy ! ;D

P.S.
czasem jedno zdjęcie zastępuje milion słów ;]

Ja p....., jak dzieci.
Po co drążyć oczywistość i dorabiać do tego teorię - prawda jest taka - że każdy ma inne wartości, którymi się kieruje. Dla jednych to właśnie wygląd jest najważniejszy dla innych nie , faktem jest że wygląd jest istotny szczególnie gdy w planach mamy bliższą "konsumpcję" znajomości. Należy przy tym pamiętać że każdy ma inne tolerancje "wnętrza"(charakteru,osobowości) i wyglądu.... co tu drążyć ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahaha :-D
Ze mnie taka troche natalie portman tylko bez oscara :-P

Hmmm.... jak to mówią nie dziel skóry na niedźwiedziu ;P - najpierw proponuję, aby zobaczyć te cycki, a potem wyrokować czy są powodem do zerwania ;D

Trafilam na przypadek,dla ktorego wyglad zewnetrzny byl tak samo wazny jak charakter,dodatkowo wiekowo mlodsza partia. I ok,ja to rozumiem. Nie kazdemu moge wizualnie odpowiadac. Jedynie przykro mi bylo,ze przeciez od poczatku widzialy galy co braly a mimo tego dopuscil zebym ulokowala w nim spore uczucie.
Ale bylo minelo :-) widocznie to miala byc dla mnie jakas lekcja :-)

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry