Widok

Czy związek z obcokrajowcem może się udać?

Opinie do artykułu: Czy związek z obcokrajowcem może się udać?.

Liczba związków nawiązywanych przez Polaków z obcokrajowcami stale rośnie. Sprzyja temu coraz większa otwartość na integrację międzykulturową. Małżeństwo z osobą wywodzącą się z dalekiej i nieznanej kultury niesie ryzyko niepowodzenia, ale może być też fascynującym doświadczeniem.Decydując się na związek z osobą pochodzącą z odległego nam kręgu kulturowego, warto dowiedzieć się możliwie wiele na temat jego kraju, panujących tam zwyczajów i obowiązującej religii. Choć wszyscy mieszkańcy danej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak widze panne z czarnym chłopcem

to odrazu wiem że leci na jego długą czarną pałę.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 12

Masz wśród znajomych pary z różnych krajów?

tak, ale jeszcze za wcześnie na ocenę tego młodego związku małżeńskiego

PS. Nie zaznaczyłem w sondzie nic bo nie ma poprawnej dla mnie odpowiedzi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

i jaki zapach (smród)

szczególnie jak się spoci..
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zauważcie jakie kobiety wiążą się z tymi "kolorowymi".

95 % to takie, których "swój" kijem ze skraju lasu by nie dotknął. Zdesperowane brzydactwa chwytają się wszystkiego. A że cwanym kolorowym zależy tylko na paszporcie UE to sprytnie to wykorzystują.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 15

Polki traktują obcokrajowców lepiej niż rodaków

Jadą na zachód i tam zwykły robol to nie ten sam zwykły robol co w PL. Tam to zachodni zwykły robol i z takim to można się w PL pokazać i pochwalić.
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak, wy macie małe pałeczki to z czym do ludzi? P.S. Mój facet jest czarny :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 42

a jak smakuje...?

no wiesz.... jak lekko przypalona
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tam nie mam nic do czarnych ba nawet uważam że każdy powinien mieć jednego
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 12

masz z tym jakis problem? jeden lubi jak cyganie graja drugi/a jak mu skarpety smierdza. problem jedynie w tym ze nasza nacja kurczy sie, oby za x lat nie bylo polskiego brawik'a...sa madrzy w rzadzie ktorzy biora za to pieniadze nich mysla...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

hm... niebo w gębie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja mam narzeczona z Ukrainy.

W domu mam czysto, wracam z pracy - obiad zawsze na stole.
Dziewczyna jest piekna i zadbana nawet jak sie nie umaluje (wytapetowana polka do piet uroda nie dorasta).
Normalny zwiazek, taki jaki powinien byc - decyzje podejmuje ja (w koncu jestem mezczyzna), nigdy nie mowi "nie" ani "nie chce mi sie".
Kloci sie tylko wtedy, kiedy ja jestem niezdecydowany, bo twierdzi ze to ja powinienem o wszystkim decydowac.
Bardzo inteligentna, zna 4 jezyki i ma dwa kierunki ukonczone.
A przy wysokim wzroscie i bardzo szczuplej sylwetce ma bardzo duzy (i ladny!) biust.
Wymarzona kandydatka na zone.

A dlaczego nie polka?
Bo polka konczy jakies ateneum, gdzie moze dostac sie kazdy idiota, a po ukonczeniu uwaza sie za wielka wyksztalcona i ocenia facetow po papierze, wiec tez chce "wyksztalconego".
Zre swinstwa i tyje, a jednoczesnie chce dobrze zbudowanego.
Wbrew pozorom polki NIE SA ladne, chyba ze sie wytapetuja. Sa wyjatki, ale mowie ogolnie.
Czesto maja sredni biust, a jak maja duzy to albo brzydki i obwisly, albo dlatego ze sa otyle.
Marudza ze kazdy facet to swinia, chociaz szukaja faceta w chlewie (glownie w dyskotekach, knajpach).
Sa niewierne i nie bez powodu na zachodzie maja opinie najlatwiejszych kobiet swiata.
Nie szanuja sie i nie potrafia sie dobrze ubrac. Do klubu czy na dyskoteke polki ubieraja sie jak rasowe prostytutki (i jeszcze oczekuja szacunku!).
Sa bardzo, bardzo latwe. Wystarczy machnac przed oczami paszportem i udawac wlocha albo hiszpana i juz jest twoja.
Poza tym to widac po liczbie samotnych mlodych matek, ktore na gwalt szukaja stalego i powaznego zwiazku. Ale nikt normalny nie zwiaze sie z laska ktora ktos zapylił na dyskotece w kiblu i nie bedzie utrzymywl jej, ani jej bękarta.
Dlatego, najlatwiejsze kobiety swiata - nikt z wami nie chce sie wiazac.
A puszczajcie sie z murzynami, gwarantuje ze zaden przy was nie zostanie na zawsze:)

Ja sie tylko ciesze ze nie bede reszty zycia z polka spedzal, mam w domu prawdziwa kobiete, piekna inteligentna i wierna.
A na was w tych dzwkarskich strojach w soboty wieczorem patrze z pogarda. Zero szacunku.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 26

W 99.9% WYPADKOW NIE MA SZANS..

Pani Justyno, to jest zwykły bełkot: "Może być jednak również fascynującą przygodą oraz szansą na długi, szczęśliwy związek." Ile takich par jest w Polsce i kto zrobił badania? To można ewentualnie stwierdzić po 50 latach obserwacji. Na razie tych par w Polsce jest tak mało, ze praktycznie ich nie ma. Inaczej ma się sprawa na obczyźnie, gdzie już na pewno tysiące Polek, głównie niewykształconych, najczęściej z małych miasteczek lub wsi, związało się z murzynami i arabami. Te kobiety nie maja żadnej świadomości swoich decyzji i będą za nie płaciły (a raczej społeczeństwo), kiedy większości kolorowych tatusiów pokaże swoje prawdziwe oblicze. Takie związki prymitywów ( czyli kolorowego z blondyneczka z Polski) to teraz plaga np. w Wielkiej Brytanii. Czas pokaże, jak tragiczne to będzie w skutkach.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nareszcie...

W końcu trafił się ktoś, kto ma takie podejście jak ja. Stary jesteś mistrzem - browar dla Ciebie :)
Szczere pozdrowienia dla kogoś, kto nie ma klapek na oczach i nie chce budzić się koło czegoś, co poumalowaniu i narysowaniu kształtów twarzy zaczyna wyglądać prawie jak kobieta. Masz sojusznika chłopie :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 18

to fakt

biali robią gejowskie multi kulti, a muzułmanie i czarni się z nich za plecami śmieją i rosną w siłę . smutne to
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to czas sie umyc
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 5

Znam taka pare- moich rodzicow

Uwazam, ze wiekszosc mieszanych zwiazkow europejsko- arabskich itp. to niewypaly. Nie bede nikogo obrazac bo nie o to chodzi. Znam wielu obcokrajowcow, ktorzy ugoszcza Was, sa wspanialymi znajomymi, przyjaciolmi ale nie nadaja sie na mezow. Zazwyczaj taka mieszanka kulturowa jest jak tykajaca bomba. To nieprawda, ze za arabow itd wychodza tylko glupie i brzydkie kobiety- moja mama byla piekna, madra ale niestety ulokowala swoje uczucia w takim mezaczyznie. Arab czy jest to muzulmanin czy chrzescijanin to zawsze bedzie arab. Oni kochaja kobiety, nie lubia się przemeczac, uwazaja, ze ludzie z europy sa zepsuci, a w domu wszystko ma byc tak jak oni chca i nie ma dyskusji. Niestety cierpia potem najbardziej dzieci z takich rodzin- sama jestem przykladem. Zastanowcie sie drogie Panie 10 razy bo zycie z nimi to nie bajka...
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak będzie trzeba to Polski brawik tez sie znajdzie...oby w pore żeby nie obudzic się w Polskie afryce
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Popłuczyny po Euro? :)

Hehe
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak będzie miał faję do kolan

to związek na pewno będzie bardzo udany
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ile miałeś Polek, a ile Ukrainek, że tak swobodnie sypiesz porównaniami między nimi?

No i drugie pytanie, które mnie nurtuje: czym ty pomachałeś swojej Nataszy czy Tatianie przed nosem, że na ciebie poleciała i teraz jest taka zgodna, a do tego piękna- "A przy wysokim wzroscie i bardzo szczuplej sylwetce ma bardzo duzy (i ladny!) biust."?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry