Widok

Czy związek z obcokrajowcem może się udać?

Opinie do artykułu: Czy związek z obcokrajowcem może się udać?.

Liczba związków nawiązywanych przez Polaków z obcokrajowcami stale rośnie. Sprzyja temu coraz większa otwartość na integrację międzykulturową. Małżeństwo z osobą wywodzącą się z dalekiej i nieznanej kultury niesie ryzyko niepowodzenia, ale może być też fascynującym doświadczeniem.Decydując się na związek z osobą pochodzącą z odległego nam kręgu kulturowego, warto dowiedzieć się możliwie wiele na temat jego kraju, panujących tam zwyczajów i obowiązującej religii. Choć wszyscy mieszkańcy danej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy od tego czy ma dużego i dużo na koncie:]

Nic mnie więcej nie obchodzi!
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 44

miałam chłopca czarnego

co z tego ,że seks z nim był wspaniały chociaż członka miał jak polacy jak tu nie mógł znaleść pracy i wszyscy od dzieci po staruszki wyzywały go od małp i czarnuchów~.w tym kraju trzeba trzeźwo patrzec -totalny brak tolerancji !
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 56

a jak smakuje...

no wiesz
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jakoś w to nie wierzę

Na dłuższą metę nie ma to żadnych szans.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jak ktoś nie ma nic przeciwko uganianiu się z detektywami po Marokach, czy Syriach w poszukiwaniu dzieci - to czemu nie!
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 7

Comment

Nie ma takiej azjatki czy afroamerykanki, z która bym chcial byc. Po prostu nie leza mi te rasy. Lubie hiszpanki i ich temperament.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ehhh konto to spoko, ale drugi warunek niestety odpadam...
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam - Egzotyczna przygoda

Pokój z Widokiem na Wojnę - Egzotyczna przygoda zobaczcie :)

tyle w tym temacie :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

102/42 to moje wymiary - dodam, że 42mln na koncie...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rasizm w Polsce

To bardzo ciekawe zjawisko, 2 lata temu kiedy jeszcze bylem kierownikiem w spolce stoczniowej w tym smiesznym kraju, chcial sie zatrudnic przybysz z Afryki u mnie w firmie, nie umial mowic po polsku, spawac itp. ale paniusia ktora z nim przyszla mowila za niego. Kiedy grzecznie odmowilem ze nie moge go zatrudnic - bo nie zna sie na robocie, wyzwala mnie od rasistow.
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 7

a ile ich poznałeś? :)

czy w książkach wyczytałeś? ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niezły film... ja ze spotu demokratów, albo innych lewaków...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie ma sensu na dluzsza mete

na dluzsza mete taki zwiazek nie ma szans.inne wartosci kulturowe ,nieakceptacja srodowiska.taki zwiazek naprawde szans nie ma.i nie mowie to po zlosci.sam bylem z piekna kobieta pol meksykanka i pol amerykanka.naprawde to nie ma najmniejszego sensu.pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 9

W polskiej biedzie przy braku jakichkolwiek perspektyw

ciężko jest wytrzymać z przedstawicielem własnej nacji i usadowioną tu z obydwoch stron rodziną, która z reguły pomaga. Wg GUS - w 2011 było 65 000 rozwodów :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

To, że Polska jest krajem monokulturowym to nasz największy kapitał na przyszłość

Na Zachodzie biali wyginą albo zostanę zapędzeni do gett jak się nie obudzą przez czarnych i muslimów. Każdemu lewackiemu czy liberalnemu baranowi, który wierzy w multi kulti zapraszam do Anglii czy Francji jak to wygląda w praktyce, ja tam mieszkałem i wiem jak wygląda "integracja"
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry