Widok

Czy związek z obcokrajowcem może się udać?

Opinie do artykułu: Czy związek z obcokrajowcem może się udać?.

Liczba związków nawiązywanych przez Polaków z obcokrajowcami stale rośnie. Sprzyja temu coraz większa otwartość na integrację międzykulturową. Małżeństwo z osobą wywodzącą się z dalekiej i nieznanej kultury niesie ryzyko niepowodzenia, ale może być też fascynującym doświadczeniem.Decydując się na związek z osobą pochodzącą z odległego nam kręgu kulturowego, warto dowiedzieć się możliwie wiele na temat jego kraju, panujących tam zwyczajów i obowiązującej religii. Choć wszyscy mieszkańcy danej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szanse na przetrwanie

taki związek ma szanse na przetrwanie jak każdy inny. tak samo trzeba nad nim pracowac niezaleznie od pochodzenia partnera.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

D..to ty pajacu jesteś, a twoja mam pewnie zasuwa u szwaba i karmy tutaj takiego syna buraka jak ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

ciekawe, ze nia bałeś się tego napisać o dziewczynkach z wietnamu, których

nikt nie żałuje bo są "prawie białe" ale o czarnych dziewczynkach byś nie napisał. Zauważyliście jak łatwo ludziom przechodzi przez gardło "żółtek" ale "czarnuch" już nie? To jest dopiero rasizm w czystej postaci ! A za "żyda" to już w ogóle stryczek od ręki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie znacie się!!!

najlepsze są ułomne dziewczynki z wietnamu. metr wzrostu, płaska głowa ( co by postawić piwo) i bezzębne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

no i się jeden wyprany wypowiedział :) czyli to prawda, że 62 % małżeństw

w Polsce to z obcokrajowcami? to ja w takim razie mieszkam w dziwnym i nietypowym miejscu :D
Minusujący tłuk nawet nie zrozumiał ale od razu minusa wali bo to niepoprawne politycznie użyć mózgu :)
Idź spać i śnić o równości i sprawiedliwości na świecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście, że się uda. Zawsze uda się parę razy coś ukraśc a jak złapią to i tak nie

wsadzą, to dla tego, że miłość nie zna granic :) he he he .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to działaj z nim dziewczyno skoro taki prędki :). W Chorwacji skupują butelki plastikowe

nawet w lidlach więc jeżeli do innych dziewczyn też będzie taki prędki a do roboty powoli i Cię z dzieckiem oleje to butelek na przeżycie uzbierasz w każdym większym mieście. Na poboczach często widać babki wędrujące ze związaną setką butelek na plecach :D
To pewnie "turystki" po paru latach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

spałem z azjatkami, murzynkami i paroma nacjami z europy - włochy, francja, norwegia, czechy, ukraina, moze coś pominąłem, ale powiem wam że Polki najlepsze, trzeba tylko dobrze szukać.

... no może jeszcze południowa ameryka, pozytywne wariatki w łóżku, ale na dłuższą metę z nimi ciężko
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

A Chorwaci?

Zakochałam się w takim jednym i nie wiem co zrobić. Trochę zwariowany, z głową w chmurach, dla niego wszystko to "polako" (powoli), jedynie do miłości prędki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dokładnie tak. Rządy PO nie służą rodzinom polskim. czy to się wyborcow PO podoba czy nie tzw polityka prorodzinna PO to farsa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz hiszpanie zaczynaja tu zjezdzac do pracy

u nich bieda,ale co to ma do naszej wiekszej biedy. zabiaja kilka razy wiecej u siebie ale zapateroo ich załatwił.bedziesz mogl wybirac wsrod hiszpanek jak ci nie pasują Polki. ale z takim podejsciem to zadna cie nie zechce skro gardzisz wlasnym naródem. to gtardzic bedziesz obcym.zmien sie a ppozniej miej wymagania zacznij od siebie.ogarnij sie.zacznij pracowac a nie jeczec i narzekac.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hiszpanki są gorące i więcej mogłby ich być w Polsce

Polskie kobiety, to albo kury domowe, albo zakompleksione miotły, albo infantylne dzieciaki, albo zimne i oschłe dziunie. Tak, stawiam na związki z obcokrajowcami.
Seks z Hiszpanką, albo Włoszką to przygoda, seks z Polką to męczarnia i kupa tłumaczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

z tej debilnej ankiety wynika, że 62 % ludzi w Polsce jest w związku z obcokrajowcem.

Widać tu wpływ wciskanego na siłę pseudoliberalizmu dla obcych. Każdy wygaduje bzdury tylko po to by nie zostać nazwanym rasistą. W naszym kraju jest tych związków jakieś 4% ale w ankiecie 62 :D
Co za debilizm.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

whot??

czarno to widzę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wspolczuje niewolnicy

nigdy nie mowi "nie" ani "nie chce mi sie". to nie jest narzeczona tylko niewolnica :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

zadne malzenstwo nie przetrwa bez Boga

nie wazne kto z jakiego jest kraju ale ma to znaczenie jaka wiara i jaki wspolnycel.Jesli nie ma Boga to i malzenstwo nie przetrwa.ma znajomych a ocenie za 50lat jesli przetrwaja ich malzenstwa w jednosci i bez zdsraday,ale jak na moje oko bez Boga ani do proga.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry