Widok

Czy związek z obcokrajowcem może się udać?

Opinie do artykułu: Czy związek z obcokrajowcem może się udać?.

Liczba związków nawiązywanych przez Polaków z obcokrajowcami stale rośnie. Sprzyja temu coraz większa otwartość na integrację międzykulturową. Małżeństwo z osobą wywodzącą się z dalekiej i nieznanej kultury niesie ryzyko niepowodzenia, ale może być też fascynującym doświadczeniem.Decydując się na związek z osobą pochodzącą z odległego nam kręgu kulturowego, warto dowiedzieć się możliwie wiele na temat jego kraju, panujących tam zwyczajów i obowiązującej religii. Choć wszyscy mieszkańcy danej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo wie, że jak nie będzie sprzątać, gotować i trochę popyskuje

to na jej miejsca znajdzie się inna "wysokiego wzrostu o bardzo szczuplej sylwetce z bardzo dużym (i ładnym!) biustem".
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak jak z rodakiem

może sie udac i moze sie nie udac !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiekszych glupot tutaj nie czytalem.

Mieszkałem w różnych krajach i nasze polskie patologie są niczym w porównaniu z amerykańskimi, holenderskimi, szwedzkimi, francuskimi czy angielskimi. Jakie to statystyki o mężczyznach w Polsce (z którego roku, kto wykonał, na jakiej grupie itd.)? Banialuki tego typu wypisywać może sobie każdy. Ja podam, ze wg statystyk co trzeci murzyn ma aids, co drugi arab chorobę weneryczna, a 80% muzułmanów ma 3 żony. Także podawanie statystyk wyssanych z lewackich paluchów to nie jest dyskusja. Ciągłe powtarzanie o alkoholizmie, zdradach i jacy to Polacy są be jest po prostu śmieszne. WCALE nie wypadają gorzej od Niemców czy Anglików (a już na pewno lepiej od przeciętnego araba z B Wsch. czy murzyna z Afryki). To takie nasze polskie strasznie jest- jechać na swoich, a chwalić obcych. Przez ta cechę nie zauważamy swoich zalet i wartości, których na próżno już szukać w lewackim świecie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nazwy wlasne piszemy wielka litera, ale tez nie wypowiadamy sie w temacie o ktorym nie mamy pojecia, wiec z czym ty do ludzi?
I o tym pamietaj, zanim zaczniesz pouczac innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Albo bo jest kobieta i zna swoje miejsce w domu i rodzine?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

spawacz dostaje 5 tys

do tego nie trzeba znac jezyka obcego,nie oszukujmy sie. Jesli nie było spawacza z Polski to powinien byc zatrudniony,bez wzgledu na kolor skory,ale spawacze z Polski maja prace ,jak nie tu to za granica.ba malo tego ludzie po studiach zmieniaja zawody z wyuczonego na spawacza ,bo w PL nie ma pracy dla ludzi wyksztalconych i inteligentych.wiec ten watek jest zalosnie naciagany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

zadne malzenstwo nie przetrwa bez Boga

nie wazne kto z jakiego jest kraju ale ma to znaczenie jaka wiara i jaki wspolnycel.Jesli nie ma Boga to i malzenstwo nie przetrwa.ma znajomych a ocenie za 50lat jesli przetrwaja ich malzenstwa w jednosci i bez zdsraday,ale jak na moje oko bez Boga ani do proga.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

wspolczuje niewolnicy

nigdy nie mowi "nie" ani "nie chce mi sie". to nie jest narzeczona tylko niewolnica :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

whot??

czarno to widzę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

z tej debilnej ankiety wynika, że 62 % ludzi w Polsce jest w związku z obcokrajowcem.

Widać tu wpływ wciskanego na siłę pseudoliberalizmu dla obcych. Każdy wygaduje bzdury tylko po to by nie zostać nazwanym rasistą. W naszym kraju jest tych związków jakieś 4% ale w ankiecie 62 :D
Co za debilizm.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hiszpanki są gorące i więcej mogłby ich być w Polsce

Polskie kobiety, to albo kury domowe, albo zakompleksione miotły, albo infantylne dzieciaki, albo zimne i oschłe dziunie. Tak, stawiam na związki z obcokrajowcami.
Seks z Hiszpanką, albo Włoszką to przygoda, seks z Polką to męczarnia i kupa tłumaczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

juz hiszpanie zaczynaja tu zjezdzac do pracy

u nich bieda,ale co to ma do naszej wiekszej biedy. zabiaja kilka razy wiecej u siebie ale zapateroo ich załatwił.bedziesz mogl wybirac wsrod hiszpanek jak ci nie pasują Polki. ale z takim podejsciem to zadna cie nie zechce skro gardzisz wlasnym naródem. to gtardzic bedziesz obcym.zmien sie a ppozniej miej wymagania zacznij od siebie.ogarnij sie.zacznij pracowac a nie jeczec i narzekac.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie tak. Rządy PO nie służą rodzinom polskim. czy to się wyborcow PO podoba czy nie tzw polityka prorodzinna PO to farsa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Chorwaci?

Zakochałam się w takim jednym i nie wiem co zrobić. Trochę zwariowany, z głową w chmurach, dla niego wszystko to "polako" (powoli), jedynie do miłości prędki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

spałem z azjatkami, murzynkami i paroma nacjami z europy - włochy, francja, norwegia, czechy, ukraina, moze coś pominąłem, ale powiem wam że Polki najlepsze, trzeba tylko dobrze szukać.

... no może jeszcze południowa ameryka, pozytywne wariatki w łóżku, ale na dłuższą metę z nimi ciężko
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

to działaj z nim dziewczyno skoro taki prędki :). W Chorwacji skupują butelki plastikowe

nawet w lidlach więc jeżeli do innych dziewczyn też będzie taki prędki a do roboty powoli i Cię z dzieckiem oleje to butelek na przeżycie uzbierasz w każdym większym mieście. Na poboczach często widać babki wędrujące ze związaną setką butelek na plecach :D
To pewnie "turystki" po paru latach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście, że się uda. Zawsze uda się parę razy coś ukraśc a jak złapią to i tak nie

wsadzą, to dla tego, że miłość nie zna granic :) he he he .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry