Widok

Czym się różni mleko NAN 3 w puszce od tego w kartonie ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pytanie dzisiaj skończyło mi się mleko w sklepie było tylko w kartonie mus to mus ale usiadłam sobie na spokojnie i porównuje etykiety niczym się nie różni z wyjątkiem ceny a i pytam się tylko o NAN 3 bo NAN1 i NaN 2 różnią się opisem na kartonach
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi mi oczywście o róznice karton 22 zł puszka 48zł skład ten sam albo coś pominęłam
image

MI sie wydaje ze to to samo, nan 2 tez jest i w puszkach i w kartonach. Ja raz kupilam w puszce a teraz kupuje w katonach i przesypuje do puszki bo tak wygodniej i taniej;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
widocznie za złom płacimy więcej niż za makulaturę ;)
Ja też raz kupiłam puszkę a teraz kupuję w kartonie w dwupaku i przesypuję.
Witam, nie ma żadnej różnicy kiedyś też kupowałam w puszce aż mi koleżanka powiedziała po co przepłacać jak w kartonie jest to samo. Sprawdziałam skład i miała racje kupowałam w kartoniku do czasu kiedy moja mała dostała alergię i teraz pije Bebilon pepti.
image
image
oprócz ceny to sie niczym nie różni:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Różnica oprócz opakowania jest w składzie !
(inne kultury bakterii, dodatkowe składniki itp.)
Droższe mleko w puszce jest lepsze jakościowo od tego w kartonie
np. Nestle NAN: w kartonie to Optipro a w puszcze to Optipro PLUS
sprawdźcie skład na opakowaniu albo w necie a nie piszcie bzdury że to tylko się opakowaniem różni a mleko jest to samo !!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A które lepsze

Porownalam różnią się jedynie bakteriami a dokładnie jedną w optipro jest inna niż w plus. I tylko tyle.
Roznisie! Mala pila zawsze to z puszki. Raz postanowilam oszczedzic i kupiłam w kartonie, mal dostala uczulenia a ja nir wiedxialam od czego. Sprawdzilam sklad i sie rozni totalnie! Inne szczepy batkerii itd. Bo w kartonie to optipro a w puszce optipro plus
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karton taniej. Jakoś puszki z półek nie schodzą tylko raczej kartony. Po co przepłacać - i tak nie jest tanio ;)
Miałam na odwrót i również dostaliśmy chrostki

"Jeśli Twój maluszek ukończył 6 miesięcy i powoli kończysz karmienie naturalne, wybierz właśnie mleko następne nan optipro® Plus 2 HM-O łagodne przejście po karmieniu piersią.

Jeśli wciąż karmisz piersią, jednak dodatkowo rozpoczynasz częściowe karmienie mlekiem modyfikowanym, sięgnij po nan optipro® 2 przeznaczone także do dokarmiania."

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

kawa czy pijecie jesli tak to jaka? (77 odpowiedzi)

ja lubie z expresu a wy?

do góry