Widok

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam nietypowe pytanie
poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej lub coś w tym stylu... chodzi o to że ściagamy do Polski, i mamy do zabrania dużo rzeczy meble, motor, lodówka itd :)) Wrzucenie tego jako przesyłka, lub wrzucenie na palete na auto to spora kasa bo liczą to wagowo .... szukamy kogoś kto wracał by po trasie " Londyn - Polska okolice Katowic " pusty tz. bez załadunku .... kwestia kasowa do uzgodnienia.
Może ktoś wie ile kosztuje wynajem auta na minimum 3 dni, albo sam przewoził rzeczy, albo podpowie nam COŚ Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj popytać w polskich sklepach-często jeżdzą po towar do polski właśnie 'puści"-bez załadunku. moj brat tak sie zabrał z bristolu do szczecina z całym dobytkiem i cena do ugadania. powodzenia
dokladnie, tak jak kolezanka napisala:)
powodzenia
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Mój szwagier też wracócił do Polski. Załatwił sobie przewóz rzeczy na trasie Birmingham-Gdańsk za 250 funtów. Czy to duzo? Nie wiem... Jak chcesz mogę zapytać o namiary...
witam cie asienko
jeśli byś mogła to popytaj o jakieś namiary, co prawda mieszkamy w Londynie, ale może ten ktoś będzie umiał pomóc, lub zna kogoś kto po innej trasie jeździ.... ale jeśli możesz zapytaj będę bardzo bardzo wdzięczna

pozdrawiam :)
mój kolega podał mi kiedyś namiary na firmę przewozową z którą zabrał się do Pl... nie wiem ile będą sobie liczyc za nietypowe wymiary ale nazwę zawsze mogę podać :) szkoda, że w okolicę Katowic... bo ja mogłabym podrzucić tylko w okolice Gdańska. Firma to Speedtrans... i mam taki o to numer tel. 0044-7812211118
image
image
może ktoś jeszcze miał podobne doświadczenia i wypowie się
będziemy bardzo wdzięczni :) nie ukrywamy, że najdogodniejsze rozwiązanie było by dla nas gdyby ktoś przy okazji wracał "pusty" do Polski autem dostawczym ...
asienko odezwij się proszę
an-da - przepraszam za milczenie :) ale ze mnie guła jest.. zadeklaorwałam się i zpaomniałam... :( dziś szwagier będzie to go zapytam i dam znac!
an-da, podaj mi swoj adres mailowy :)
anusia4000@wp.pl
wyslalam Ci maila

daj znac, jak cos ustalisz :)

pozdrawiam
Asienko dziękuję bardzo za pomoc :))
najprawdopodobniej będziemy korzystać tych usług
czekamy jeszcze bo znajomi też chcą się dorzucić i coś upchnąć :)) i dla wszystkich wyjdzie to tanio

pozdrawiam :))

Rezerwacja przez https://gorentalcars.pl/ zajęła chwilę, odbiór jeszcze krócej. Bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza w Warszawie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Pompa ciepła (24 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

do góry