Widok
WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!!
Witam mam nietypowe pytanie
poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej lub coś w tym stylu... chodzi o to że ściagamy do Polski, i mamy do zabrania dużo rzeczy meble, motor, lodówka itd :)) Wrzucenie tego jako przesyłka, lub wrzucenie na palete na auto to spora kasa bo liczą to wagowo .... szukamy kogoś kto wracał by po trasie " Londyn - Polska okolice Katowic " pusty tz. bez załadunku .... kwestia kasowa do uzgodnienia.
Może ktoś wie ile kosztuje wynajem auta na minimum 3 dni, albo sam przewoził rzeczy, albo podpowie nam COŚ Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA
pozdrawiam
poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej lub coś w tym stylu... chodzi o to że ściagamy do Polski, i mamy do zabrania dużo rzeczy meble, motor, lodówka itd :)) Wrzucenie tego jako przesyłka, lub wrzucenie na palete na auto to spora kasa bo liczą to wagowo .... szukamy kogoś kto wracał by po trasie " Londyn - Polska okolice Katowic " pusty tz. bez załadunku .... kwestia kasowa do uzgodnienia.
Może ktoś wie ile kosztuje wynajem auta na minimum 3 dni, albo sam przewoził rzeczy, albo podpowie nam COŚ Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA
pozdrawiam
mój kolega podał mi kiedyś namiary na firmę przewozową z którą zabrał się do Pl... nie wiem ile będą sobie liczyc za nietypowe wymiary ale nazwę zawsze mogę podać :) szkoda, że w okolicę Katowic... bo ja mogłabym podrzucić tylko w okolice Gdańska. Firma to Speedtrans... i mam taki o to numer tel. 0044-7812211118
Rezerwacja przez https://gorentalcars.pl/ zajęła chwilę, odbiór jeszcze krócej. Bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza w Warszawie